wiki4 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Martinee']Witamy jamnikosie xD Jamniki są oh i ah nie da się tego opisać słowami Wredne, fałszywe zapchlone kundle.... Tego dowiedziałam się od mojego nowego sąsiada. Aż się zapowietrzyłam :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Dzień doberek :loveu: O jeej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Dacote']http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg Pokazała ci doopę:diabloti: http://img839.imageshack.us/img839/8858/p1010142k.jpg Jakie słoodzisko:loveu: Nie mi, Wam :eviltong: [quote name='przeszlus']Witanko Lisice ;) Zapraszamy do nas Cześć, weszłam już, nawet coś napisałam :evil_lol: Quote
przeszlus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 wredne,zapchlone fałszywe kundle.. ja dziś usłyszałem tak: Boża,ta Boże żeby takiego diabła trzymać chwilka po tym jak Max zagryzł jej kure :) Quote
Martinee Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wredne, fałszywe zapchlone kundle.... Tego dowiedziałam się od mojego nowego sąsiada. Aż się zapowietrzyłam --- Z BUTA GO Quote
wiki4 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 przeszlus napisał(a):ja dziś usłyszałem tak: Boża,ta Boże żeby takiego diabła trzymać chwilka po tym jak Max zagryzł jej kure :) To pilnuj! :shake: Martinee napisał(a):Wredne, fałszywe zapchlone kundle.... Tego dowiedziałam się od mojego nowego sąsiada. Aż się zapowietrzyłam --- Z BUTA GO Hyhy, nie wiem czy bym nie ucierpiała przez płot :evil_lol: A z latania też za dobra nie jestem... ;) :lol: Quote
Martinee Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ee to ja mam do was niedaleko ! To ja przyjade i go z buta zbiore . Odechce mu się pierdół gadania xD Quote
wiki4 Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Martinee napisał(a):ee to ja mam do was niedaleko ! To ja przyjade i go z buta zbiore . Odechce mu się pierduł gadania xD Zapraszamy serdecznie! Terenów nie brakuje ;) Tylko tak za tydzień, bo kuzynka mi ścinała grzywkę i czekam aż odrośnie :evil_lol::evil_lol: Quote
przeszlus Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 wiki4 napisał(a):Zapraszamy serdecznie! Terenów nie brakuje ;) Tylko tak za tydzień, bo kuzynka mi ścinała grzywkę i czekam aż odrośnie :evil_lol::evil_lol: Wiki ma poczucie humoru :D on nasz 1,6m płot przeskoczył :cool3: Sąsiadka kobiety która kóre straciła z okna tak: -Do budy z nim i na łańcuch :D Quote
sunshine Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ej okolice Poznania?:P które okolice?:D cześć Rude..ide fot szukać:D Quote
łamAga Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 przeszlus napisał(a): chwilka po tym jak Max zagryzł jej kure :) Ja pamietam jak Neron zaczął gonic kure a babcia ( wlascicielka kury oczywiscie nie moja babcia ) zaczela gonic Nerona z mlotkiem bo wlasnie przybijala krowe lancuchem do pola :evil_lol: w rezultacie babcia sie zmeczyla a Neron wrociol z piurami poprzyklejanymi do kantarka :evil_lol: kura oczywiscie przezyla tyle ze bez ogona :eviltong: Quote
przeszlus Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Taa to i tak masz fajnie bo ja ledwo co wczoraj Maxa uratowałem od brzebicia widłami. Nie wiem jakim cudem ale Max odpiął smycz,w domu sprawdzałem i jest ok.Kupiłem nową dzisiaj powinna przyjść. Quote
Martinee Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 sunshine napisał(a):Ej okolice Poznania?:P które okolice?:D cześć Rude..ide fot szukać:D Te drugie okolice :( dOgLoV napisał(a):Ja pamietam jak Neron zaczął gonic kure a babcia ( wlascicielka kury oczywiscie nie moja babcia ) zaczela gonic Nerona z mlotkiem bo wlasnie przybijala krowe lancuchem do pola :evil_lol: w rezultacie babcia sie zmeczyla a Neron wrociol z piurami poprzyklejanymi do kantarka :evil_lol: kura oczywiscie przezyla tyle ze bez ogona :eviltong: Moj lassie i rotek w jedną nocke załatwiły siatkę podbetowaną i zagryzły 25 kur. Ale Lego ( rotek) to była potęga - pies , który potrafił w kolczatce wyrwać łańcuch z muru betonowego Quote
łamAga Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Martinee napisał(a): Moj lassie i rotek w jedną nocke załatwiły siatkę podbetowaną i zagryzły 25 kur. Ale Lego ( rotek) to była potęga - pies , który potrafił w kolczatce wyrwać łańcuch z muru betonowego O kurde no to pewnie był postrachem okolicy :evil_lol: chociaz co prawda Neron kiedys też zerwał smycz z łancucha jak zobaczył kota :evil_lol: ale gdzie tu smycz do lancucha :evil_lol: od razu mi sie przypomniało jak moja sasiadka ostatnio prowadzila swojego psa w typie ratlerek na szpulce nici :evil_lol: normalnie brak słów na jej głupote :evil_lol: Quote
Martinee Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 dOgLoV napisał(a):O kurde no to pewnie był postrachem okolicy :evil_lol: chociaz co prawda Neron kiedys też zerwał smycz z łancucha jak zobaczył kota :evil_lol: ale gdzie tu smycz do lancucha :evil_lol: od razu mi sie przypomniało jak moja sasiadka ostatnio prowadzila swojego psa w typie ratlerek na szpulce nici :evil_lol: normalnie brak słów na jej głupote :evil_lol: ale jaja ! chciałabym to zobaczyć musiało to być komiczne ! No Lego to był potęga ale bardzo przyjazny , lecz ludzie , którzy go otruli tego nie rozumieli :( Quote
Marzena* Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cześć Wiki :) Pytałaś u mnie czy nadal w Głogowie mieszkamy. Owszem, w innej części, ale w Głogowie ;) Quote
sator_k_ Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg Bardzo mi się jej ogonek podoba :) Quote
łamAga Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Oooo to juz 600setna stronka :multi: szkoda tylko że wiecej przegadane niż zdjęć :eviltong: Quote
wiki4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Viky i Ja napisał(a):Cześć Wiki :) Pytałaś u mnie czy nadal w Głogowie mieszkamy. Owszem, w innej części, ale w Głogowie ;) Odbierz PW :lol: ;) sator_k_ napisał(a):http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg Bardzo mi się jej ogonek podoba :) Mi też, ale ona nie lubi go czesać :lol: Aleksandra:) napisał(a):cześć ;) ............ Martinee napisał(a):Dzień Dobry :):):):) Witajcie :Rose::Rose: dOgLoV napisał(a):Oooo to juz 600setna stronka :multi: szkoda tylko że wiecej przegadane niż zdjęć :eviltong: Cii, to można przemilczeć :evil_lol: Dziś może też jakieś dodam ;) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Póki nie ma nowych fotek, to ja zacytuję tę, która mi się strrrasznie podoba:) [url]http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg[/url] pzdr. Quote
łamAga Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Wiki , nie sama szkola czlowiek zyje :evil_lol: dala bys tu jakies zdjecia Lisiczki :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 doczekam sie fotki mojego raczka :mdleje: :D i Lise i chomiczke tez bym poogladala i Puszka tez :loveu: Quote
wiki4 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Martinee']Czekam Czekam . NOWE FOTY MUSZĄ BYĆ :)[/QUOTE] W taki deszcz :roll: [quote name='Asiaczek']Póki nie ma nowych fotek, to ja zacytuję tę, która mi się strrrasznie podoba:) [URL]http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg[/URL] pzdr.[/QUOTE] Hyhyh, następne fotki będą doopki :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Wiki , nie sama szkola czlowiek zyje :evil_lol: dala bys tu jakies zdjecia Lisiczki :eviltong:[/QUOTE] No nie wieeem :cool3: [quote name='*anusia&ajlu*']doczekam sie fotki mojego raczka :mdleje: :D i Lise i chomiczke tez bym poogladala i Puszka tez :loveu:[/QUOTE] Doczekasz :p Są postępy, dałam Ci już jego wymiary :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='wiki4']Doczekasz :p Są postępy, dałam Ci już jego wymiary :razz:[/QUOTE] aaaa nawet hahaha :mdleje: a fotkeeee jak tak mozesz....bo focha machne ;) Quote
Recommended Posts