Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martinee']Witamy jamnikosie xD
Jamniki są oh i ah nie da się tego opisać słowami

Wredne, fałszywe zapchlone kundle.... Tego dowiedziałam się od mojego nowego sąsiada. Aż się zapowietrzyłam :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Dzień doberek :loveu:

O jeej :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Dacote']http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg
Pokazała ci doopę:diabloti:

http://img839.imageshack.us/img839/8858/p1010142k.jpg
Jakie słoodzisko:loveu:

Nie mi, Wam :eviltong:

[quote name='przeszlus']Witanko Lisice ;)
Zapraszamy do nas

Cześć, weszłam już, nawet coś napisałam :evil_lol:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeszlus napisał(a):
ja dziś usłyszałem tak:
Boża,ta Boże żeby takiego diabła trzymać

chwilka po tym jak Max zagryzł jej kure :)

To pilnuj! :shake:

Martinee napisał(a):
Wredne, fałszywe zapchlone kundle.... Tego dowiedziałam się od mojego nowego sąsiada. Aż się zapowietrzyłam --- Z BUTA GO

Hyhy, nie wiem czy bym nie ucierpiała przez płot :evil_lol: A z latania też za dobra nie jestem... ;) :lol:

Posted

Martinee napisał(a):
ee to ja mam do was niedaleko ! To ja przyjade i go z buta zbiore . Odechce mu się pierduł gadania xD

Zapraszamy serdecznie! Terenów nie brakuje ;) Tylko tak za tydzień, bo kuzynka mi ścinała grzywkę i czekam aż odrośnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Zapraszamy serdecznie! Terenów nie brakuje ;) Tylko tak za tydzień, bo kuzynka mi ścinała grzywkę i czekam aż odrośnie :evil_lol::evil_lol:

Wiki ma poczucie humoru :D

on nasz 1,6m płot przeskoczył :cool3: Sąsiadka kobiety która kóre straciła z okna tak:
-Do budy z nim i na łańcuch :D

Posted

przeszlus napisał(a):

chwilka po tym jak Max zagryzł jej kure :)

Ja pamietam jak Neron zaczął gonic kure a babcia ( wlascicielka kury oczywiscie nie moja babcia ) zaczela gonic Nerona z mlotkiem bo wlasnie przybijala krowe lancuchem do pola :evil_lol: w rezultacie babcia sie zmeczyla a Neron wrociol z piurami poprzyklejanymi do kantarka :evil_lol: kura oczywiscie przezyla tyle ze bez ogona :eviltong:

Posted

Taa to i tak masz fajnie bo ja ledwo co wczoraj Maxa uratowałem od brzebicia widłami.
Nie wiem jakim cudem ale Max odpiął smycz,w domu sprawdzałem i jest ok.Kupiłem nową dzisiaj powinna przyjść.

Posted

sunshine napisał(a):
Ej okolice Poznania?:P które okolice?:D

cześć Rude..ide fot szukać:D

Te drugie okolice :(
dOgLoV napisał(a):
Ja pamietam jak Neron zaczął gonic kure a babcia ( wlascicielka kury oczywiscie nie moja babcia ) zaczela gonic Nerona z mlotkiem bo wlasnie przybijala krowe lancuchem do pola :evil_lol: w rezultacie babcia sie zmeczyla a Neron wrociol z piurami poprzyklejanymi do kantarka :evil_lol: kura oczywiscie przezyla tyle ze bez ogona :eviltong:

Moj lassie i rotek w jedną nocke załatwiły siatkę podbetowaną i zagryzły 25 kur. Ale Lego ( rotek) to była potęga - pies , który potrafił w kolczatce wyrwać łańcuch z muru betonowego

Posted

Martinee napisał(a):

Moj lassie i rotek w jedną nocke załatwiły siatkę podbetowaną i zagryzły 25 kur. Ale Lego ( rotek) to była potęga - pies , który potrafił w kolczatce wyrwać łańcuch z muru betonowego

O kurde no to pewnie był postrachem okolicy :evil_lol: chociaz co prawda Neron kiedys też zerwał smycz z łancucha jak zobaczył kota :evil_lol: ale gdzie tu smycz do lancucha :evil_lol: od razu mi sie przypomniało jak moja sasiadka ostatnio prowadzila swojego psa w typie ratlerek na szpulce nici :evil_lol: normalnie brak słów na jej głupote :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O kurde no to pewnie był postrachem okolicy :evil_lol: chociaz co prawda Neron kiedys też zerwał smycz z łancucha jak zobaczył kota :evil_lol: ale gdzie tu smycz do lancucha :evil_lol: od razu mi sie przypomniało jak moja sasiadka ostatnio prowadzila swojego psa w typie ratlerek na szpulce nici :evil_lol: normalnie brak słów na jej głupote :evil_lol:

ale jaja ! chciałabym to zobaczyć musiało to być komiczne ! No Lego to był potęga ale bardzo przyjazny , lecz ludzie , którzy go otruli tego nie rozumieli :(

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Cześć Wiki :)
Pytałaś u mnie czy nadal w Głogowie mieszkamy. Owszem, w innej części, ale w Głogowie ;)

Odbierz PW :lol: ;)

sator_k_ napisał(a):
http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg

Bardzo mi się jej ogonek podoba :)

Mi też, ale ona nie lubi go czesać :lol:

Aleksandra:) napisał(a):
cześć ;)
............

Martinee napisał(a):
Dzień Dobry :):):):)

Witajcie :Rose::Rose:

dOgLoV napisał(a):
Oooo to juz 600setna stronka :multi: szkoda tylko że wiecej przegadane niż zdjęć :eviltong:

Cii, to można przemilczeć :evil_lol: Dziś może też jakieś dodam ;)

Posted

[quote name='Martinee']Czekam Czekam . NOWE FOTY MUSZĄ BYĆ :)[/QUOTE]

W taki deszcz :roll:

[quote name='Asiaczek']Póki nie ma nowych fotek, to ja zacytuję tę, która mi się strrrasznie podoba:)
[URL]http://img822.imageshack.us/img822/971/p1010135zz.jpg[/URL]

pzdr.[/QUOTE]

Hyhyh, następne fotki będą doopki :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Wiki , nie sama szkola czlowiek zyje :evil_lol: dala bys tu jakies zdjecia Lisiczki :eviltong:[/QUOTE]

No nie wieeem :cool3:

[quote name='*anusia&ajlu*']doczekam sie fotki mojego raczka :mdleje: :D
i Lise i chomiczke tez bym poogladala i Puszka tez :loveu:[/QUOTE]

Doczekasz :p Są postępy, dałam Ci już jego wymiary :razz: