Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

przeszlus napisał(a):
Bo wy psów nie macie tylko Einsteiny w futrze

Ochh, schlebiasz mi :cool3:

Minerva napisał(a):
Moja zawsze leci, ale niekoniecznie oddaje ;)

Ta Fredzia :lol:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeszlus napisał(a):
Nie tobie tylko Lisie :diabloti:
Żartuje tobie schlebiam

:B-fly:

Heja wszystkim :lol: Dziś na pewno porobię jakieś zdjęcia bo pustkami tu zalatuje :diabloti:

Posted

Widze ze nie tylko u mnie są pustki :P
Ja mam lenia ;p Mowie ze wyjde z psem na boisko pobawie sie i porobie zdjęcia ale kurde wolalabym miec droga osobe ktora zdjęcia porobi albo porzuca pilke:D

Posted

[quote name='Minerva']No :lol: Tak wchodzę i aż mi nie dobrze :shake:

Woreczek? :diabloti:

[quote name='Czarnulka']Widze ze nie tylko u mnie są pustki :P
Ja mam lenia ;p Mowie ze wyjde z psem na boisko pobawie sie i porobie zdjęcia ale kurde wolalabym miec droga osobe ktora zdjęcia porobi albo porzuca pilke:D

Noo :lol:

U naas pada, a miałyśmy dziś nad jeziorko jeeechać :placz:

[quote name='agus5839']Witamy się:)

Lisa jak zwykle śliczna:)

Ooo, witooj :loveu::loveu::loveu:

[quote name='ames']ale u Was trzeba kopać żeby do jakiś ostatnich fotek dojść;)

super razem wyglądają!!! http://img411.imageshack.us/img411/6154/p1010335o.jpg
smyrki dla Rudej!

Ajj, chyba nie aż taak źle :lol:

Planujemy kolejne spotkanko bo miskę u nich zostawiłam :lol:

[quote name='Ewa&Duffel']Hej !!! Nadrobiłam zaległości ;)
Mocno spóźnione sto lat dla Lisy ! :multi:

Ale macie fajnie, że takie świetne jeziorko macie w pobliżu ;)
http://img14.imageshack.us/img14/2217/p1010346xw.jpg

Brawo dla pływaczki :) Super zasuwa na filmiku :D
http://img337.imageshack.us/img337/888/p1010348o.jpg

Witaj Ewa :loveu:

40 km.... :roll: Na rowerek i już :evil_lol: Najgorzej przez miasto będzie przejechać, bo później to już ścieżką rowerową koło ruchliwej ulicy :roll: Jest jeszcze jedna przez las, ale wolę się tam nie pakować :evil_lol:

Posted

wiki4 napisał(a):

Witaj Ewa :loveu:

40 km.... :roll: Na rowerek i już :evil_lol: Najgorzej przez miasto będzie przejechać, bo później to już ścieżką rowerową koło ruchliwej ulicy :roll: Jest jeszcze jedna przez las, ale wolę się tam nie pakować :evil_lol:

A jak jeździsz z Liską na rowerze ? Ona w jakimś koszyku jest ?
U nas by rower nie przeszedł, wolę nie ryzykować :diabloti:
A nie ma nad tym jeziorkiem tłumów w taką pogodę ?

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']A jak jeździsz z Liską na rowerze ? Ona w jakimś koszyku jest ?
U nas by rower nie przeszedł, wolę nie ryzykować :diabloti:
A nie ma nad tym jeziorkiem tłumów w taką pogodę ?

Ruda w koszyku :lol: Ona to lubi, jak widzi że wyciągam rower i kocyk to taki zaciesz :evil_lol:

U Was to co innego :cool3:

Są, są. :roll: Ale idziemy sobie kawałek dalej gdzie dno jest muliste ale szczerze to wolę się tam kąpać z małżami niż z sikającymi do wody bachorkami :cool3: Często bywa tam przemiły pan z roczną spanielką i psiaki się bawią :lol: Raz z rozbiegu wbiegły na plażę, to popłochu narobiły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na szczęście ratownik nie zauważył...był zajęty kimś innym... :siara: :diabloti: Za to w barze jesteśmy z Lisiakiem mile widziane :lol: Zawsze skapnie jej się jakiś kawałek parówki :lol:

Na tym zdjęciu widać troszkę plaży... A właściwie to pomost, który jeszcze troszkę to zatonie, taki oblężony jest :eviltong:
http://img337.imageshack.us/img337/888/p1010348o.jpg

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
My kiedyś pojechaliśmy z psem nad Zegrze, to dosłownie w każdym miejscu byli ludzie :shake: Fajnie, jak się znajdzie jakieś puste miejsce, ale u nas raczej ciężko o takie.

Bo ja wiem czy aż takie puste. Siedzą tam ludzie, zazwyczaj starsi, co chcą odpocząć, tam są drzewa i cień. Zazwyczaj czytają sobie książki. Ogółem cisza i spokój ;)

Posted

wiki4 napisał(a):
Bo ja wiem czy aż takie puste. Siedzą tam ludzie, zazwyczaj starsi, co chcą odpocząć, tam są drzewa i cień. Zazwyczaj czytają sobie książki. Ogółem cisza i spokój ;)

Puste w sensie, że w wodzie nie ma pełno ludzi ;) A zresztą Lisa jest mała, to może aż tak się jej nie czepiają...

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Puste w sensie, że w wodzie nie ma pełno ludzi ;) A zresztą Lisa jest mała, to może aż tak się jej nie czepiają...

Bo tam dno muliste, kamienie i 'brudna woda' :eviltong:

Czepiają :roll: Wolę się nie narażać straży :diabloti:

Posted

[quote name='Czarnulka']No a ja dzis zrobilam jakies domowe fotki;p

Wiem, widziałam ;)

[quote name='Izabela124.']Też muszę z Bobim nad jakieś jezioro się wybrać

U nas pada :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Oj tam ja uwielbiam wyczesywać futro :evil_lol:

Ja też, ale on nie bardzo, warczy na mnie, zdarza mu się ugryźć i podrapać :roll: Jutro mu zrobię taką słitaśną sesję :loveu: Muszę odświeżyć mu komendę ' siad' :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Ja też, ale on nie bardzo, warczy na mnie, zdarza mu się ugryźć i podrapać :roll: Jutro mu zrobię taką słitaśną sesję :loveu: Muszę odświeżyć mu komendę ' siad' :lol:

Noooo koty potrafia podrapać :roll: pamietam jak byliśmy mali i rodzice kupili nam kotka, to nas tak podrapał że szybko mama wywiozła go do domu rodzinnego :roll:

ooooo kocia sesyjka :loveu::loveu::loveu::loveu: juz sie doczekać nie mogę :loveu:

kot i komendy hehehehhehe dobre :evil_lol: naucz go " daj głos" :evil_lol: