al'akir Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ale trafiłam ! Na imprezę urodzinową akurat:evil_lol: Wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego dla solenizantki :tort::BIG::bday::new-bday::drink1: Quote
Czarnulka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Najlepszego dla Lisiątka małego :*** :loveu: Quote
wiki4 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 przeszlus napisał(a):Najlepszego Lisa Dzięki Hubert :lol: Aleksandra:) napisał(a):[FONT=Impact]Wszystkiego najlepszego rudasku!!![/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :BIG::tort::bday::new-bday::laugh2_2::sweetCyb::iloveyou::tort::new-bday: Jak kolorowo! Szał ciał :evil_lol::evil_lol: Quote
wiki4 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Cavy napisał(a):Lisa, wszystkiego najlepszego! Wytrzymaj kilkanaście lat z Wiktorią ( :evil_lol: ) (nie)słuchaj się pani na spacerze, bądź (nie)grzeczna zawsze i wszędzie, (nie)obszczekuj listonosza, i (nie)uciekaj pani! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Heh (nie) dzięki ;) :diabloti: Błaaagam tylko nie Wiktoria, to brzmi taaak poważnie :shake: :eviltong: Niufciak napisał(a):100 lat, 100 lat, 100 lat, 100 lat, 100 lat, 100 lat...!!!!:loveu: :loveu::loveu::loveu: Daga & Maks napisał(a):wszystkiego najlepszego dla Lisy jak ten czas szybko leci :D Ajj szybko, szybko :shake: Muszę napisać do pani, od której mam Lisiaczka, bo to była jej ulubienica i strasznie bała się ją wydać ;) Dołączę zdjęcia, będzie się cieszyć :) Quote
wiki4 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 GPooLCLD napisał(a):Ale trafiłam ! Na imprezę urodzinową akurat:evil_lol: Wszystkiego NAJ NAJ NAJlepszego dla solenizantki :tort::BIG::bday::new-bday::drink1: Farciara :evil_lol::evil_lol: Dzięki :loveu: Czarnulka napisał(a):Najlepszego dla Lisiątka małego :*** :loveu: Cześć...dzięki! :multi: Lisia dostała prezenty, ale i tak najbardziej z prezentów interesowało ją...żarełko :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Małe party z tej okazji i mykałam do schroniska. Poszło 7 psów (o ile mnie pamięć nie myli) :multi: I to większość weteranów! A tak w ogóle to jest haszczak to miałam co robić :loveu::loveu: Booże, jak ja kocham te psy :loveu: Aż się łezka w oku pojawiła jak ją znowu zamykali. Sunia jest już zarezerwowana, idzie do domu z ogrodem, wybudowali się koło mnie podobno więc będę miała ją na oku :diabloti: Teraz przechodzi kwarantannę po sterylizacji, żeby komuś nie zamarzyły się śliczne szczeniaczki :shake: Także moja ulubienica idzie 23 do nowego domku :loveu: Niewidomy Bingo też prawdopodobnie znalazł swego człeka! Samotna matka z 10 letnią córką. Mają jeszcze jednego psa, o ile się pogodzą razem weteran idzie! Pani będzie codziennie przychodzić ze swym Brutusem, aby psiaczki się stopniowo przyzwyczaiły do siebie ;) :multi: Jak zawsze było troszkę śmiechu :lol: Była babcia, która udawała wszechwiedzącą Wikipedię :evil_lol::evil_lol: Ale ważne, że wzięła psiego staruszka do domku. Byli też napakowani dresiarze :diabloti: Gdy wszystkie myślałyśmy, że wezmą Saurona ( jakaś mieszanka staffa z buldogiem :cool3: ma nieproporcjonalną głowę :evil_lol: ) oni mówią, że chcą spanieelka :eviltong: No i spanielka poszła do domku! Poszedł też szczeniak i tymczasowicze, którzy nie mogą być w przytulisku z różnych powodów. Szkielet ONka też poszedł do dużeeego ogrodu ;) Ten dzień można uznać za udany! :multi: Zobaczymy jeszcze co będzie jutro... ;) Quote
Cavy Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Świetnie, ze tyle psów znalazło nowe domy! :multi: :loveu: Quote
wiki4 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Cavy napisał(a):Świetnie, ze tyle psów znalazło nowe domy! :multi: :loveu: Niestety jednego najmniej przybędzie. Jadą po niego, jest zamknięty w kurniku jakimś starym. Bez wody, bez jedzenia :roll: Jutro wezmę aparat to porobię parę fotek ;) Quote
taxelina Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ha na przelusia odp a moj post byl nad jego :P Quote
wiki4 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 deer_1987 napisał(a):ha na przelusia odp a moj post byl nad jego :P Bo coś się zacinało co chwilka i musiałam ominąć. Dziękujemy w każdym razie :D Quote
*anusia&ajlu* Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 NAJLEPSZEGO KOCHANA LISICZKO:iloveyou: :iloveyou: Quote
Czarnulka Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 No to ja sie ciesze ze tyle psów znalazło nowy domek [co prawdoa nie tak duzo, ale zawsze cos] Trzymam kciuki by wiecej piesków znalazło swój wymarzony domek.. Quote
łamAga Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 zdążyłam :evil_lol: najlepszego Lisiczka :BIG::new-bday: Quote
wiki4 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 dOgLoV napisał(a):zdążyłam :evil_lol: najlepszego Lisiczka :BIG::new-bday: :evil_lol: Lisia dziękuje :loveu: Czarnulka napisał(a):No to ja sie ciesze ze tyle psów znalazło nowy domek [co prawdoa nie tak duzo, ale zawsze cos] Trzymam kciuki by wiecej piesków znalazło swój wymarzony domek.. No właśnie to jest dużo! Teraz zostało ok 13,12 ;) *anusia&ajlu* napisał(a):NAJLEPSZEGO KOCHANA LISICZKO:iloveyou: :iloveyou: :loveu::loveu::loveu: deer_1987 napisał(a):Ciesze sie ze psiaki sie udalo wyadoptowac! Ja również! :multi: :lol: Kurrrrde, wzięli aparat nad wodę :roll: Quote
Cavy Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 No a miałaś mi prezent nagrać! Ja już gotowa do pracy, do przeróbki, a tu masz ci los. :diabloti: :evil_lol: Quote
KT Arts Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 wiki4 napisał(a):Niestety jednego najmniej przybędzie. Jadą po niego, jest zamknięty w kurniku jakimś starym. Bez wody, bez jedzenia :roll: Jutro wezmę aparat to porobię parę fotek ;) Już się nie mogę doczekać tych fotek;) Quote
wiki4 Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Cavy napisał(a):No a miałaś mi prezent nagrać! Ja już gotowa do pracy, do przeróbki, a tu masz ci los. :diabloti: :evil_lol: Nie trać gotowości :diabloti: Niufciak napisał(a):Już się nie mogę doczekać tych fotek;) Nie poszłam, bo wczoraj się przegrzałam i tak mi łeb nawala :roll: Mooże ktoś będzie miał aparat, to prze kleję tu zdjęcia :D Quote
gosiulaa Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Spóźnione, ale za to najlepsze życzenia dla Lisicy :loveu:!! Ale Wam tych psiaków poszło... super że tak schodzą! Quote
Sylwia K Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ja tez sie wczoraj przegrzałam:/ wszystkiego najlepszego dla Lisy! Quote
iwcza Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 [quote name='wiki4']Spierdzielił :roll: Chwila nieuwagi... :lol: Żyje sobie teraz gdzieś w ogrodzie, może kiedyś go znajdę :cool3: ...ślimak ci spierdzielił? :mdleje: :turn-l::turn-l::turn-l: A dla Lisiaka spóźnione życzenia, bo ostatnio tu w piątek byłam :BIG::new-bday: A że spóźnione, to z bonusem :evil_lol: Quote
Cavy Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Iwonka, zaszalałaś z tym bonusem. :evil_lol: :mdleje: Quote
iwcza Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Cavy napisał(a):Iwonka, zaszalałaś z tym bonusem. :evil_lol: :mdleje: Pogadamy jak ty będziesz miała urodziny :diabloti: Quote
Cavy Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 iwcza napisał(a):Pogadamy jak ty będziesz miała urodziny :diabloti: Moje niedawno były, ale do Tofikowych bliżej. :cool3: Czekam na coś extra. :evil_lol: Quote
Recommended Posts