wiki4 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 NATKA napisał(a):Lisiowy szperak :evil_lol: http://img205.imageshack.us/img205/8595/p1010202x.jpg Ale dziewczynki wpatrzone, wręcz zahipnotyzowane :cool1: http://img682.imageshack.us/img682/5397/p1010151p.jpg Ta to wszystko znajdzie :diabloti: Tak, w ciastku :lol: Quote
wiki4 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 .................................................... Quote
wiki4 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Aleksandra:) napisał(a):cierpię na niedobór fotek :D To może lepiej idź do lekarza, to może być niebezpieczne :diabloti: A tak serio, to mam lenia i nie chce mi się robić, a co dopiero wstawiać :lol: Quote
NATKA Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 wiki4 napisał(a):Ta to wszystko znajdzie :diabloti: Tak, w ciastku :lol: Sie ma nochalek nie od parady to się znajduje :evil_lol: Taaak ciacha to najlepszy środek obezwładniający psie rozumki ;) :grins: Quote
iwcza Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Nikolaaa napisał(a):Wiem wiem :D I nie bierz przykładu z Iwonki, bo ja w sumie nie dziecko ale jeszcze będziesz chciała na mnie MP ćwiczyć i co ja zrobię :nerwy: :diabloti: wiki4 napisał(a):Nie dzięki, po to mam Lisiaka :diabloti: :hmmmm: Nie martw się, ja na Tobie chętnie poćwiczę! :evil_lol: Ekheem, zdjęcia by się przydały, leniu śmierdzący :mad::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 wiki4 napisał(a):Będę pilnować :lol: Chyba dopiero jak wynajdą teleportację :D :diabloti: ok;) porwe cie :evil_lol: Quote
Cavy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Teeej, wariatko, gdzie zdjęcia? Szwendasz się tylko po sklepach, z ćpunami gadasz i Lisę narażasz a zdjęć nie dasz. :diabloti: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 GaBi12 napisał(a):Heejka :lol: Cześć. sunshine napisał(a):wpadam do rudych na foty a tu nici z igłą;P Zakład krawiecki otwórzmy :multi: :evil_lol: NATKA napisał(a):Sie ma nochalek nie od parady to się znajduje :evil_lol: Taaak ciacha to najlepszy środek obezwładniający psie rozumki ;) :grins: Za daleko do ziemi nie ma :diabloti: :lol: iwcza napisał(a)::hmmmm: Nie martw się, ja na Tobie chętnie poćwiczę! :evil_lol: Ekheem, zdjęcia by się przydały, leniu śmierdzący :mad::evil_lol: Na mnie ?! :-o Przydałyby się, ojj przydały :shake: :eviltong: *anusia&ajlu* napisał(a):ok;) porwe cie :evil_lol: A jeśli się zgadzam na to porwanie, to to nadal jest porwanie? :evil_lol: Cavy napisał(a):Teeej, wariatko, gdzie zdjęcia? Szwendasz się tylko po sklepach, z ćpunami gadasz i Lisę narażasz a zdjęć nie dasz. :diabloti: :evil_lol: Za to Ty organizujesz walki psów, ja słyszałam :shake: Onomato-Peja napisał(a):A zdjęć jak nie było tak nie ma... ;> Ale będą...jak mi się zachce zrobić, czyli możliwe że dziś :p Quote
Onomato-Peja Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 No cóż pozostaje nam czekać niecierpliwie :D Quote
Cavy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 wiki4 napisał(a):Za to Ty organizujesz walki psów, ja słyszałam :shake: Cicho bo mi jeszcze psa zabiorą! :placz: :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Izuuus napisał(a):No, ja także na fotki Rudej czekam;) Onomato-Peja napisał(a):No cóż pozostaje nam czekać niecierpliwie :D ;) :lol: Cavy napisał(a):Cicho bo mi jeszcze psa zabiorą! :placz: :diabloti: Biedna Ty :diabloti: Podam Cię do TOZ-u, chociaż tak rodziny to nie wypada zgłaszać :eviltong: Quote
Cavy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 To Ty mnie nie podawaj, a ja za to nie powiem, co Ci się wczoraj działo. :diabloti: :evil_lol: Nigdy więcej nie dzwoń do mnie jak masz taką mega głupawę! :mdleje: Quote
wiki4 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 ames napisał(a):jak mus to mus wiki4 dawaj rudzielca! Już, już. Byłyśmy na spacerku, ale tylko jakieś 20 minut, gorączka niesamowita :roll: Aleksandra:) napisał(a):hej rudzielce :loveu: Hej rudzielce :loveu: :lol: Cavy napisał(a):To Ty mnie nie podawaj, a ja za to nie powiem, co Ci się wczoraj działo. :diabloti: :evil_lol: Nigdy więcej nie dzwoń do mnie jak masz taką mega głupawę! :mdleje: To było przez Ciebie! :evil_lol: Ty zaczęłaś się niekontrolowanie śmiać :evil_lol: I pisałaś o jakiś mordercach, poczułam się zagrożona normalnie :grin: Zaraz wstawię fotki Lisy i dodatkowo Puszka :D Quote
wiki4 Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Wygląda jakbyśmy w lesie były, a to tylko chaszcze :diabloti: Quote
Recommended Posts