wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Cavy napisał(a):Iwonka! Wreszcie jesteś :multi: :loveu: I rodzinka w komplecie :evil_lol: Ino ojciec wyjechał :cool3: Quote
iwcza Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Kochana!!! :loveu::loveu::loveu: Nie nadrabiaj, nic ciekawego nie znajdziesz :evil_lol: Na poprzedniej stronce są zdjecia ;) I wgl. to czuję się zaszczycona :mdleje: okee, to lecę na poprzednią stronę XD' Cavy napisał(a):Iwonka! Wreszcie jesteś :multi: :loveu: :loveu: Pfi, a nie wchodziłam, bo myślałam, że wszyscy już o nas zapomnieli ;__; Quote
Nikolaaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 OOO, witamy z powrotem Iwonka :hand:Nikt o was nie zapomniał! :loveu: Słyszałam ,że Cię Wiki namówiła na powrót :cool3: Quote
iwcza Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 http://img517.imageshack.us/img517/1447/p1010148g.jpg jakie to kochane :loveu::loveu::loveu: Czyżby nowy aparat? Nikolaaa napisał(a):OOO, witamy z powrotem Iwonka :hand:Nikt o was nie zapomniał! :loveu: Słyszałam ,że Cię Wiki namówiła na powrót :cool3: Heeej ;3 Ano namówiła ^ - ^' haha, idę teraz odkopywać naszą galerię :bigcool: Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 iwcza napisał(a):okee, to lecę na poprzednią stronę XD' :loveu: Pfi, a nie wchodziłam, bo myślałam, że wszyscy już o nas zapomnieli ;__; Nikt nie zapomniał :loveu::loveu: Nawet mi się raz śniłaś, co to był za sen! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nikolaaa napisał(a):OOO, witamy z powrotem Iwonka :hand:Nikt o was nie zapomniał! :loveu: Słyszałam ,że Cię Wiki namówiła na powrót :cool3: I to ze skutkiem! :loveu: iwcza napisał(a):http://img517.imageshack.us/img517/1447/p1010148g.jpg jakie to kochane :loveu::loveu::loveu: Czyżby nowy aparat? Heeej ;3 Ano namówiła ^ - ^' haha, idę teraz odkopywać naszą galerię :bigcool: Ten sam :D:D:D Wieeelki powrót :cool3::cool3: Quote
iwcza Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Nikt nie zapomniał :loveu::loveu: Nawet mi się raz śniłaś, co to był za sen! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...Co ci się śniło ? :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Nikolaaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 iwcza napisał(a):...Co ci się śniło ? :mdleje::mdleje::mdleje: Też chcę wiedzieć :D Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 iwcza napisał(a):...Co ci się śniło ? :mdleje::mdleje::mdleje: Nie pamiętam :lol: Ale coś żeśmy w przedszkolu uczyły :evil_lol::evil_lol: I Ty żeś na dzieciakach ćwiczyła MP :evilgrin::mdleje::roflt: Quote
Nikolaaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Nie pamiętam :lol: Ale coś żeśmy w przedszkolu uczyły :evil_lol::evil_lol: I Ty żeś na dzieciakach ćwiczyła MP :evilgrin::mdleje::roflt: :roflt: .... biedne dzieci :nerwy: :diabloti: Quote
iwcza Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Nie pamiętam :lol: Ale coś żeśmy w przedszkolu uczyły :evil_lol::evil_lol: I Ty żeś na dzieciakach ćwiczyła MP :evilgrin::mdleje::roflt: I jak mi szło? :confused::hmmmm: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Nikolaaa napisał(a)::roflt: .... biedne dzieci :nerwy: :diabloti: Nie bój się mnie :evil_lol::evil_lol: iwcza napisał(a)::roflt: I jak mi szło? :confused::hmmmm: :mdleje::mdleje::mdleje: Całkiem nieźle :mdleje::roflt: Quote
Nikolaaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Nie bój się mnie :evil_lol::evil_lol: Sama mi napisałaś ,że do bójek to ty pierwsza :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Nikolaaa napisał(a):Sama mi napisałaś ,że do bójek to ty pierwsza :diabloti: Przecież Ciebie nie pobiję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Przecież Ciebie nie pobiję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem wiem :D I nie bierz przykładu z Iwonki, bo ja w sumie nie dziecko ale jeszcze będziesz chciała na mnie MP ćwiczyć i co ja zrobię :nerwy: :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Nikolaaa napisał(a):Wiem wiem :D I nie bierz przykładu z Iwonki, bo ja w sumie nie dziecko ale jeszcze będziesz chciała na mnie MP ćwiczyć i co ja zrobię :nerwy: :diabloti: Nie dzięki, po to mam Lisiaka :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 przeszlus napisał(a):Fotki byś wstawiła :P Zapraszamy do nas Dziś wstawiałam :D Quote
Cavy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wiki - za dużo czekolady żeś się nażarła i takie sny masz :evil_lol: :diabloti: Quote
wiki4 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Cavy napisał(a):Wiki - za dużo czekolady żeś się nażarła i takie sny masz :evil_lol: :diabloti: To było daawno :diabloti: Aleksandra:) napisał(a):hahaha :D jaki sen :P :lol::lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wiki4 napisał(a):Ooo, przyjazd z dedykacją :evil_lol: Ty bierz Rudą ale zostawiasz Boogiego :loveu::loveu: Fajnie by było :D:D:D tylko pilnuj mnie zebym nie zapomniala o wyslaniu zgloszenia na wystawe :D bo ja troche nie ogarnieta jestem, szybko zapominam ;) to ja biore cale towarzystwo do siebie, wkoncu mnie odwiedzisz:D taaa fajnieeeee :D :D Quote
wiki4 Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Cavy napisał(a):Jaaasne, dawno. :evil_lol: :diabloti: :diabloti: *anusia&ajlu* napisał(a):tylko pilnuj mnie zebym nie zapomniala o wyslaniu zgloszenia na wystawe :D bo ja troche nie ogarnieta jestem, szybko zapominam ;) to ja biore cale towarzystwo do siebie, wkoncu mnie odwiedzisz:D taaa fajnieeeee :D :D Będę pilnować :lol: Chyba dopiero jak wynajdą teleportację :D :diabloti: Quote
NATKA Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Lisiowy szperak :evil_lol: http://img205.imageshack.us/img205/8595/p1010202x.jpg Ale dziewczynki wpatrzone, wręcz zahipnotyzowane :cool1: http://img682.imageshack.us/img682/5397/p1010151p.jpg Quote
Recommended Posts