wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Tosa_Inu&Husky']Focham się. Nie będziesz ciocią mojego :obrazic::diabloti:[/QUOTE] A czy ja chcę? :siara: :evil_lol: [quote name='GaBi12']Haha :D Saba xDD.[/QUOTE] ;) Quote
Ciapkowa. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No wiesz?! Jak możesz mnie chcieć dać do schroniska?! A tak wgl. kim ja jestem? Wiem ze zwierzatkiem zwierzatka Lisy xD Quote
SabaNera Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='GaBi12']Haha :D Saba xDD.[/QUOTE] Jeśli to ma być do mnie, zapomniałaś o świętej pamięci Nerze :mad: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='SabaNera']Jeśli to ma być do mnie, zapomniałaś o świętej pamięci Nerze :mad:[/QUOTE] Bidulkaa :glaszcze: [quote name='GaBi12']No wiesz?! Jak możesz mnie chcieć dać do schroniska?! A tak wgl. kim ja jestem? Wiem ze zwierzatkiem zwierzatka Lisy xD[/QUOTE] Ja nie, Ślimak :evil_lol: No pytasz się kim, a potem sama odpowiadasz :D Quote
Ciapkowa. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nie chcialo mi sie pisac calego :lol: Wybacz... :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Bidulkaa :glaszcze: Ja nie, Ślimak :evil_lol: No pytasz się kim, a potem sama odpowiadasz :D[/QUOTE] Ale jakim zwierzatkiem? [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
SabaNera Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Jeszcze trochę, a dobijemy do 500 stron :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='GaBi12']Ale jakim zwierzatkiem? [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] doniczką na twojego właściciela?:D Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='GaBi12']Nie chcialo mi sie pisac calego :lol: Wybacz... :cool3:[/QUOTE] Leń! [quote name='GaBi12']Ale jakim zwierzatkiem? [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Pauliny odpowiedz niżej :diabloti: [quote name='SabaNera']A ty już masz 700 postów równe :D[/QUOTE] Hah, następna łapka chyba :lol: [quote name='GaBi12']Hahahah :D No tak xDD.[/QUOTE] [quote name='SabaNera']Jeszcze trochę, a dobijemy do 500 stron :evil_lol:[/QUOTE] Fajnoo! :evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']doniczką na twojego właściciela?:D[/QUOTE] :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4'] Pauliny odpowiedz niżej :diabloti: :loveu:[/QUOTE] hahaha :D:D :loveu: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hahaha :D:D :loveu:[/QUOTE] Tego się nie spodziewałam :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Tego się nie spodziewałam :lol:[/QUOTE] a widzisz :razz: jeszcze cie wiele razy zaskocze :diabloti: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a widzisz :razz: jeszcze cie wiele razy zaskocze :diabloti:[/QUOTE] To już chyba nie będzie zaskoczenie co? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']To już chyba nie będzie zaskoczenie co? :cool3:[/QUOTE] bedzie ,bedzie :razz::D [quote name='GaBi12']Bardzo śmieszne! Nie bede doniczką! :P[/QUOTE] ale mi sie juz tak przyjeło :( Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']bedzie ,bedzie :razz::D ale mi sie juz tak przyjeło :([/QUOTE] No...ale będę już o nim wiedzeć :lol: Gabi jest doniczką i koniec! :loveu::diabloti: [quote name='GaBi12']Bardzo śmieszne! Nie bede doniczką! :P[/QUOTE] będziesz :cool3: a właściwie to pudełkiem po Danio :siara: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']No...ale będę już o nim wiedzeć :lol: Gabi jest doniczką i koniec! :loveu::diabloti: będziesz :cool3: a właściwie to pudełkiem po Danio :siara:[/QUOTE] ale wtedy nie bedziesz o tym wiedziec :lol: no właśnie doniczka to żaden wstyd ! :D:D o widzisz jestes pudelkiem pod Danio ale nazywasz sie doniczka moze byc ?:D Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale wtedy nie bedziesz o tym wiedziec :lol: no właśnie doniczka to żaden wstyd ! :D:D o widzisz jestes pudelkiem pod Danio ale nazywasz sie doniczka moze byc ?:D[/QUOTE] Będę czujna :cool3: Oczywiście! :diabloti: Nazywa się Azor :D xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Będę czujna :cool3: Oczywiście! :diabloti: Nazywa się Azor :D xD[/QUOTE] hahah Azor :lol: ale wkoncu to doniczka o imieniu Azor czy pudełko po Danio zamieniające sie w doniczke o imieniu Azor? :D Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Skomplikowane :mdleje: Hm...:hmmmm: Na razie to pudełko, ale pewnie dziś się jeszcze zmieni na coś innego :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='wiki4']Skomplikowane :mdleje: Hm...:hmmmm: Na razie to pudełko, ale pewnie dziś się jeszcze zmieni na coś innego :cool3:[/QUOTE] hihihy:evil_lol: może dzisiaj weź Fryderyka i Azorka z toba spać :razz::lol: Quote
wiki4 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hihihy:evil_lol: może dzisiaj weź Fryderyka i Azorka z toba spać :razz::lol:[/QUOTE] Pomarz :evil_lol: Żeby mnie obgluciły oba :eviltong: Quote
Recommended Posts