Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Oł, moja autobusem jeszcze nigdy nie jechała, bo to wieeśniak :evil_lol: My jutro jedziemy do Skierniewic, do koleżanki mej, draska będzie jak zwykle no i Cielak się wyszaleje, niech troche się wyrwie z tej wsi i do miasta pojedzie :diabloti: Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Minerva napisał(a):Oł, moja autobusem jeszcze nigdy nie jechała, bo to wieeśniak :evil_lol: My jutro jedziemy do Skierniewic, do koleżanki mej, draska będzie jak zwykle no i Cielak się wyszaleje, niech troche się wyrwie z tej wsi i do miasta pojedzie :diabloti: To życzymy miłego wyjazdu :cool3: Niufciak napisał(a):Hejka, co tam u was???;) Hejka :loveu: Jedziemy sobie zaraz na rower z Liśką :lol: Quote
taxelina Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Widzialam Cie u nas ale zadnego posta ze zdjeciami czy nie nie dodalas :( no jak juz bylas to moglas napisac chociaz ze na razie nie masz czasu.. :( Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 deer_1987 napisał(a):Widzialam Cie u nas ale zadnego posta ze zdjeciami czy nie nie dodalas :( no jak juz bylas to moglas napisac chociaz ze na razie nie masz czasu.. :( Byłam, bo śledzę na bieżąco niektóre wątki ;) Quote
taxelina Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No a to czemu nic nie wrzucisz do swojego? :P Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 deer_1987 napisał(a):No a to czemu nic nie wrzucisz do swojego? :P Już dodałam :lol: niunka04 napisał(a):hejka sobotnio;) Witaneczko :D GaBi12 napisał(a):Hej :loveu: no hejj :cool3: Quote
vege* Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 hej :-) dawno nas u was nie było, ale lisiczka urosła już :-D Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 vege* napisał(a):hej :-) dawno nas u was nie było, ale lisiczka urosła już :-D Hejka :loveu: No dawno, dawno :mad: Rośnie jak na drożdżach :D Quote
Nikolaaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Dzieńdoberek kochane :hand: Foty poproszę :mad: Nadal nic nie mogę wymyślić z tą kamerką :angryy: Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='Nikolaaa']Dzieńdoberek kochane :hand: Foty poproszę :mad: Nadal nic nie mogę wymyślić z tą kamerką :angryy: Heejka ;) Ne mam :lol: Jesteś na gadu ? :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Heejka :loveu: Dawać foty! U nas nowe ;) Zapraszam ;* Quote
Nikolaaa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 wiki4 napisał(a):Heejka ;) Ne mam :lol: Jesteś na gadu ? :cool3: Wiedziałam ;) No juz wchodzę bo fotki wrzucałam i zapomniałam włączyć :) Quote
Essence of Raspberries ♥ Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 cześć , Lisiatke jeszcze śpią ? Sama nie wiem . Dajcie znak jak się obudzą niedźwiadki . Niech budzą się z fotkami . Bez nich , niech nie wracają ! Bo nogi , za dupy powyrywam .. Taka groźna jestem - wierz mi . Więc się strzeż - WRACAJ Z FOTKAMI! :mad: Quote
wiki4 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='GaBi12']Heejka :loveu: Dawać foty! U nas nowe ;) Zapraszam ;* Hejka, nie mam bo pada :shake: [quote name='Nikolaaa']Wiedziałam ;) No juz wchodzę bo fotki wrzucałam i zapomniałam włączyć :) :lol: Heh mnie już nie było, bo szłam na dwór :D I dziś już nie wejdę, jutro rano :razz: [quote name='Essence of Raspberries ♥']cześć , Lisiatke jeszcze śpią ? Sama nie wiem . Dajcie znak jak się obudzą niedźwiadki . Niech budzą się z fotkami . Bez nich , niech nie wracają ! Bo nogi , za dupy powyrywam .. Taka groźna jestem - wierz mi . Więc się strzeż - WRACAJ Z FOTKAMI! :mad: Ależ ja się już obudziłam :cool3: I to bardzo wcześnie :p Nie mam fotek, bo się rozpadało :roll: Jak wiosna idzie, tak mi się przynajmniej wydaje, to zasiałam rzeżuszkę. Będziecie z dnia na dzień informowani o rośnięciu :razz: Albo i nierośnięciu :evil_lol: 20 marca 2010 Rzeżuszka, a właściwie jeszcze nasionka, została zasiana. Lisa z językiem na wierzchu oczekiwała cóż to takiego wyleci z paczuszki. A tu bęc, zając z kapelusza, maleńkie brązowe kuleczki, które capią z odległości km :evil_lol: Oczywiście próbowała je złapać, ale wyszło jej tylko kłap kłap, bez rezultatu :lol: Musimy wymyślić jakąś nazwę tegorocznej rzeżuszce:cool3: Czekam na propozycje :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 hmmm imie dla rzeżuszki :diabloti: hmmm może rzeżuszka?:lol: Quote
Cavy Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hmmm imie dla rzeżuszki :diabloti: hmmm może rzeżuszka?:lol: rzeżuszeczka! :B-fly: Quote
wiki4 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Może... Hrabia Rzeżuszina I? :D Genialne, ale za długie :evil_lol: Tak będzie oficjalnie :cool3: Cavy napisał(a):rzeżuszeczka! :B-fly: :mdleje: Tego się nie da szybko wymówić :lol: Będzie po swojsku :evil_lol: Shel napisał(a):Cześć Wam :-) Hejka ;) HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hmmm imie dla rzeżuszki :diabloti: hmmm może rzeżuszka?:lol: Wow, Paula. Jakaż Ty kreatywna :eviltong: Quote
wiki4 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='przeszlus']Hej Lisa jest prze cudna:):):) Dziękujemy :razz: 21.03.2010 Dzień II Niektóre ziarenka już kiełkują....a niektóre.....biorą przykład z Lisy i są...niedorozwinięte :evil_lol: Ale jest nieźle, bo część już zielonkawa :lol: Quote
Paulinka10 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 No to niech ta rzeżuszka(cokolwiek to jest)szybko rosnie;) Quote
Recommended Posts