wiki4 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Essence of Raspberries ♥ napisał(a):przykro mi, dlatego nie zakładam galeri :( Ehh :roll: Galerię mam, bo to takie oderwanie się od wszystkiego :lol: Essence of Raspberries ♥ napisał(a):wiki4 - tak tam jest Fredzisława . jeszcze Seter Angielski jakiś, ale szukam galerii . Nie wiem, bo na profilu pisze tylko o Lisie i Shirce :roll: A tak w ogóle to witamy w galerii :D Quote
gosiulaa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No pięknie...... mam nadzieję że sprawa się wyjaśni. Quote
lenka13 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Hej Lisice ..... przyszłam wam o tym powiedzieć bo też zauważyłam ten profil na nk ale widze ze juz wiecie.. Quote
Foxowa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ehhhh.. ludzie. Zgłoś nadużycie czy coś. A tak a pro po córciu, czemu tatusiowi nie powiedziałaś to by nakrzyczał na niedobrych! :D:D Quote
Daga&Maks Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 szkoda słów żeby kraść czyjeś zdjęcia :roll: jeszcze że to się tak często zdarza Quote
Ciapkowa. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Witamy Lisiczki. I życzymy dobranoc :loveu: Quote
sunshine Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cześć Liski... no ja jak zdłaszałam ostatnio to teżbyło brakreakcji:/ porażka... Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 gosiulaa napisał(a):No pięknie...... mam nadzieję że sprawa się wyjaśni. heh ja też :roll: lenka13 napisał(a):Hej Lisice ..... przyszłam wam o tym powiedzieć bo też zauważyłam ten profil na nk ale widze ze juz wiecie.. Hejka ;) Wiemy, wiemy ale dziękujemy :loveu: Foxowa napisał(a):Ehhhh.. ludzie. Zgłoś nadużycie czy coś. A tak a pro po córciu, czemu tatusiowi nie powiedziałaś to by nakrzyczał na niedobrych! :D:D Zgłosiłam. Na maila przysłali, że odzew będzie w czasie 24h, więc czekam na razie :razz: Bo Tatuś do nas w ogóle nie zagląda :lmaa: Daga & Maks napisał(a):szkoda słów żeby kraść czyjeś zdjęcia :roll: jeszcze że to się tak często zdarza Jak dla mnie to bez sensu :lol: Po co w ogóle kraść te zdjęcia :razz: Żeby dostać ładny komentarz? :evil_lol: GaBi12 napisał(a):Witamy Lisiczki. I życzymy dobranoc :loveu: Dzień doberek :D sunshine napisał(a):Cześć Liski... no ja jak zdłaszałam ostatnio to teżbyło brakreakcji:/ porażka... Poczekamy, zobaczymy, a jak nie to będziemy nadal pisać :razz: Martyna chyba czas podpisywać się na zdjęciach :cool3: Quote
Ciapkowa. Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wiki nie że oskarżam.. ale wydaję mi się że ona.. A może ktoś inny? ;P Podpisujcie się na zdjęciach;) Ja też zacznę.. Bo nie chce mieć takiej sytuacji. Współczuje Wiki i Martyna :nieee: Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Foxowa napisał(a):Zapraszam na nowe fotki :) Idymy :p niunka04 napisał(a):No normalnie ubiłabym Ja też, zostaje tylko sprawa złapania :diabloti: Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Minerva napisał(a):Siem Wam dziołchy, co tam u Was? Lisiczka została przed momentem wykąpana i teraz lata po całym domu co chwilka otrzepując się z wody :evil_lol: Ale ma sprinta :eviltong: Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Łoo, to fajnie. Się dziewczyny w salon piękności bawiły :evil_lol: Cielak też się dzisiaj kąpał. W kałuży :lol!: Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Minerva napisał(a):Łoo, to fajnie. Się dziewczyny w salon piękności bawiły :evil_lol: Cielak też się dzisiaj kąpał. W kałuży :lol!: Hahaha, ja jestem wręcz zachwycona miękkością Lisiczki, ale ona chyba nie bardzo utratą zapachu :evil_lol: Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Paulinka10 napisał(a):Mizianko dla rudzielca ślicznego:) Wymiziana :loveu: Ale dostała zastrzyku energii :cool3: Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 No to jak brak zapachu to do błotka hop :evil_lol: Potraktujcie to jako maseczke błotną :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 wiki4 napisał(a):Wymiziana :loveu: Ale dostała zastrzyku energii :cool3: Maja też ma takie zastrzyki po kąpaniu:)tylko kłaczki fruwają:) Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Minerva napisał(a):No to jak brak zapachu to do błotka hop :evil_lol: Potraktujcie to jako maseczke błotną :evil_lol: Gdzie w takie zimno :evil_lol: Błoto to chyba nie jest naturalny jej zapach... :lol: ona pachnie jak mieszanka siana z charakterystycznym chanel :diabloti: Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Oł, ciekawie xd. A ja siano lubię :evil_lol: Szczególnie pod koniec wakacji, takie świeże, fajnie się na nie włazi, szczególnie takie duże belki, jedna na drugiej :lol: A tak wgl jakie zimno! U nas dzisiaj 15*, słoneczko i wgl bosko :loveu: Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Minerva napisał(a):Oł, ciekawie xd. A ja siano lubię :evil_lol: Szczególnie pod koniec wakacji, takie świeże, fajnie się na nie włazi, szczególnie takie duże belki, jedna na drugiej :lol: A tak wgl jakie zimno! U nas dzisiaj 15*, słoneczko i wgl bosko :loveu: A takie sprzed roku ? :evil_lol: Lisa po takim dziś właśnie się nałaziła :cool3: U nas 12 :razz: Jutro ma być 15 :multi: Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Sprzed roku też jest fajne, my na taki często chodzimy, bo świeżego brak. I wgl sianko fajna rzecz, czasem jakąś zdechłą żabe się znajdzie czy coś, fajniee jest i tak wiosennie :D U nas ile będzie nie wiem, ale zapewne też ciepło :) Quote
wiki4 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Minerva napisał(a):Sprzed roku też jest fajne, my na taki często chodzimy, bo świeżego brak. I wgl sianko fajna rzecz, czasem jakąś zdechłą żabe się znajdzie czy coś, fajniee jest i tak wiosennie :D U nas ile będzie nie wiem, ale zapewne też ciepło :) Ee fuu żaba :roll: My jutro do lasku :multi: Tylko nie wiem jeszcze jak się tam dostanę, ale na pewno tam chcę :evil_lol: Rozmyślam nad autobusem, ale nie wiem jeszcze :lol: Quote
Recommended Posts