wiki4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 CaneSs napisał(a):Żonko co ty się tu nie odzywasz? Ucałuj córcię :-) Czasu brak :roll: Pewno :loveu: gosiulaa napisał(a):Wiki na fotki czekamy!:eviltong: Takk :evil_lol: Wiem:eviltong: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam obejrzeć nowe zdjęcia ale ... nie ma :placz:[/FONT] :razz: bianka19 napisał(a):Pewno Liski się uczą , bo przecie to takie kujony :D:eviltong: E Ty! :evil_lol: A z niemieckiego był łatwiutki ;) agaciaaa napisał(a):http://img407.imageshack.us/img407/263/p1010007db.jpg jakie cuuuudo :loveu::loveu::loveu: http://img710.imageshack.us/img710/1549/p1010009bj.jpg i dwa cuda :loveu::loveu: Pozdrawiamy :) :loveu: *anusia&ajlu* napisał(a):spojrzcie kto pomoze :( http://www.dogomania.pl/threads/179761-POMOCY-RATUNKU-KTO-POMOZE-W-ZA-APANIU-SUNKI-w-wa-targowek?p=14091571#post14091571 Nie mam jak :shake: Shirai - Koki napisał(a):Wiki a kto to jest Toska ? Piesek siostry :D Quote
Shirai - Koki Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 wiki4 napisał(a): Piesek siostry :D To znaczy siostra Lisy ??? I ona tez mieszka u Ciebie ? Juz sie nie lapie :-/... Quote
Nikolaaa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cześć Kotecki :loveu: Miłego piątku życzymy :) ps. nowy tel mamy :p Quote
wiki4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 bloody napisał(a):hejooo. :D Hej :p Shirai - Koki napisał(a):To znaczy siostra Lisy ??? I ona tez mieszka u Ciebie ? Juz sie nie lapie :-/... Tak :D U mnie ;) Oj Shirai'ki, Shirai'ki :lol: 1 stronka :razz: Quote
wiki4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Nikolaaa napisał(a):Cześć Kotecki :loveu: Miłego piątku życzymy :) ps. nowy tel mamy :p Doberek :lol: Dziękujemy i nawzajem :loveu: Ooo, super :multi: Quote
wiki4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 bloody napisał(a):co porabiacie? :D A my mykamy za moment :lol: Muszę napisać jeszcze na polski ' wyprawa mojego życia, fragmenty fantastyczne' :p To się zabawię :cool3: Quote
pokusa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 wiki4 napisał(a):A my mykamy za moment :lol: Muszę napisać jeszcze na polski ' wyprawa mojego życia, fragmenty fantastyczne' :p To się zabawię :cool3: ooooo, :), usz się usz, bo nauka do potęgi kulucz! XD Quote
wiki4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 bloody napisał(a):ooooo, :), usz się usz, bo nauka do potęgi kulucz! XD Mam tego dosyć :evil_lol: To samo pisze u nas dużymi literkami na rotundzie :lol: OK, życzę wszystkim miłej nocki :loveu: Jutro na 8:55 więc sobie troszkę pośpię :razz: O 8:15 autobusik :cool3: Quote
pokusa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 wiki4 napisał(a):Mam tego dosyć :evil_lol: To samo pisze u nas dużymi literkami na rotundzie :lol: OK, życzę wszystkim miłej nocki :loveu: Jutro na 8:55 więc sobie troszkę pośpię :razz: O 8:15 autobusik :cool3: ja pieszo, bleachh :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 wiki4 napisał(a):Hej :p Tak :D U mnie ;) Oj Shirai'ki, Shirai'ki :lol: 1 stronka :razz: Pierwsza strona zaliczona...Wiki to teraz musze zapytac czy siostra mieszka z Toba...przeciez na pierwszej stonie to nie jest napisane !!!! Czy jak to mam rozumiem to mieszka Toska z toba czy nie ? Quote
pokusa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 …......../,\.-``'´´-./,\ ...........)...--.....--...( TŁUSTY .........../...(¦.._..¦)....\ ...........\...==Y==.../ CZWARTEK .......__.`.-._.'='._.-.´.__ ..../......'#.'#.,.--.,.#'.#.'....\ ....\,,,))..#...#.'#'..#..# ((,,,/ ____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx __xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx _xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx_PĄCZEK_xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx_DLA_xxxxxxxxxxx _xxxxxxxxxx__CIEBIE__xxxxxxxx __xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ______xxxxxxxxxxxxxxxxxx Czwartek tłusty - dniem rozpusty, każdy zajada pączek tłusty. Czasem jeden, albo dwa, a czasem ile się da :))) Ja Ci życzę dziś smacznego, zjedz też pączka choć jednego. A do pączka smaczna kawa, ... to dopiero jest zabawa! :) Wszelkie diety dziś na boku, tłusty czwartek jest raz w roku ! :))) Quote
sunshine Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cześć rude ?:D jak tam brzuszek?:) A na fotkach byliście?:D Quote
niunka04 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 no to czekamy na fotke z przedstawienia;) Quote
Cavy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witamy się i również na zdjęcia czekamy. :hand: I do siebie zapraszamy. :D Quote
wiki4 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 bloody napisał(a):ja pieszo, bleachh :eviltong: 8 km ? :lol: Shirai - Koki napisał(a):Pierwsza strona zaliczona...Wiki to teraz musze zapytac czy siostra mieszka z Toba...przeciez na pierwszej stonie to nie jest napisane !!!! Czy jak to mam rozumiem to mieszka Toska z toba czy nie ? Ale się tak nie bulwersuj :lol: Ze mną od niedawna :D bloody napisał(a):…......../,\.-``'´´-./,\ ...........)...--.....--...( TŁUSTY .........../...(¦.._..¦)....\ ...........\...==Y==.../ CZWARTEK .......__.`.-._.'='._.-.´.__ ..../......'#.'#.,.--.,.#'.#.'....\ ....\,,,))..#...#.'#'..#..# ((,,,/ ____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx __xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx _xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxx_PĄCZEK_xxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx_DLA_xxxxxxxxxxx _xxxxxxxxxx__CIEBIE__xxxxxxxx __xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ______xxxxxxxxxxxxxxxxxx Czwartek tłusty - dniem rozpusty, każdy zajada pączek tłusty. Czasem jeden, albo dwa, a czasem ile się da :))) Ja Ci życzę dziś smacznego, zjedz też pączka choć jednego. A do pączka smaczna kawa, ... to dopiero jest zabawa! :) Wszelkie diety dziś na boku, tłusty czwartek jest raz w roku ! :))) Ojojoj dziękujemy. tylko 2 zjadłam w tym roku :) sunshine napisał(a):Cześć rude ?:D jak tam brzuszek?:) A na fotkach byliście?:D Tak Rude :evil_lol: Eee, dobrze :lol: Mam troszkę z dziś, ale szaro buro :shake: Śnieg mokry, że mi buty przemokły :roll: Zaraz wstawię ;) bianka19 napisał(a):Właśnie na fociaki czekamy :D Za moment :multi: Quote
wiki4 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 niunka04 napisał(a):no to czekamy na fotke z przedstawienia;) E to później :lol: Cavy napisał(a):Witamy się i również na zdjęcia czekamy. :hand: I do siebie zapraszamy. :D Yhy :lol: Idziemy zaraz :cool3: NATKA napisał(a):Witanko piątkowe :grins::grins::grins: Doberek, nareszcie weekend! Już nie mogłam się doczekać :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Witamy witamy się rudzielce, na fotki czekamy i do nas na zdjęcia zapraszamy Quote
wiki4 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 GaBi12 napisał(a):Witamy witamy się rudzielce, na fotki czekamy i do nas na zdjęcia zapraszamy Za momencik idziemy :lol: Moje baje :mad: Wyciągnęłam Kacperka na spacerek :razz: Czyż nie piękna z nich para ? :evil_lol: Quote
wiki4 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Kocham to zdjęcie :evil_lol: Wydrukuję mu na Walentynkii :diabloti: Zaraz psiakii i...filmik :p Quote
Recommended Posts