Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

Hej Wam :hand: :buzi:
Co tam u Was?
[quote name='wiki4']E mi się wydaje czy Lisia jest zacofana w rozwoju? :evil_lol: Tosia ma już takie długie kłaczki, wachlarzyk jej się zaczyna na ogonku robić, a Lisa....taki szczurek :evil_lol:[/QUOTE]
Przecież Lisa ma zespół downa, nie wiedziałaś :evil_lol: Ale weź pod uwagę, że szczurki są świetne :loveu: :loveu:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Minerva']Hej Wam :hand: :buzi:
Co tam u Was?

Przecież Lisa ma zespół downa, nie wiedziałaś :evil_lol: Ale weź pod uwagę, że szczurki są świetne :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Hej :p

Sorrka, zapomniałam :evil_lol: Ma to po mądrej cioteczce :razz:
No ba :loveu: :diabloti:

[quote name='Infortune.']Wy do mnie też :diabloti:
Ale nie jestem pewna czy moje łaciate nie chciałoby zjeść Lisiczki...:roll:[/QUOTE]

Wy do mnie bliżej :evil_lol:
Milkusia nie zdążyłaby się zorientować gdzie Lisa jest.... Ona jak widzi jakiegoś psa, to jak torpeda :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']A właśnie, że nie powiem :diabloti: Nooo...chyba, żeee....Anusia się wygada :eviltong:

E bo Ty jesteś śpioch :D[/QUOTE]

dobra nie wygadam jak napisalas ze nieaktualne to mi ulzylo:loveu:

phi ja spioch:diabloti:

[quote name='gosiulaa']Cześć wariatki :eviltong::buzi:[/QUOTE]

:D hahaha wariatki :loveu:

[quote name='Izabela124.']No to Anusia, prosimy, wygadaj sie he he[/QUOTE]

eee juz minelo narazie ciiiii:evil_lol:

[quote name='wiki4']Niech nie gada bo w tedy to ja do niej przyjadę z łomotem :evil_lol:[/QUOTE]

a moze jednak napisze:eviltong:zabierz Lise jak bedziesz jechala:loveu:

:diabloti:

Posted

[quote name='Cavy']Cześć....gaduły. :mdleje:

E tam, od razu gaduły :D Ale Donia mam dla Cię dobrą wiadomość :cool3: Wzięło mnie na filmik z komendami :lol: Tyle, że....nie wiem kiedy powstanie :evil_lol:

[quote name='bianka19']Zgadzam się z Cavy:evil_lol:

ale cześć

Cześć :loveu:

[quote name='lenka13']Cześć ......
a tutaj jak zwykle nagadane.......

Oj wy wszystkie przesadzacie :evil_lol: Myślicie, że ja jak przyjdę i widzę 2 stronki 'ale tu nagadane' to też nie chce mi się nadrabiać :D :eviltong:

[quote name='Ewa&Duffel']Hej, witamy się po powrocie :hand:

Ślicznie się Lisa prezentuje na tym kocyku ;)
http://img3.imageshack.us/img3/6845/hlk5.jpg

Oo hej :lol:
Nie... to kocyk pięknie pod Lisą :diabloti:

[quote name='cockermaister']Hello :bye:

co tam u was ??

zapraszam na zimowe zdjęcia do naszej galerii

Hej i już lecimy :D

Posted

[quote name='Tosa_Inu&Husky']Cześć, Lisice :loveu:.
Zapraszamy do nas :cool3:[/QUOTE]

Hej, idymy :p

[quote name='niunka04']Hejka dziewczyny co tam słychać;)[/QUOTE]

Hej kobitko :loveu:
A nic, sprawdzian z matmy, trudny :shake: Dwóch nie wiedziałam :roll: Słówka z ang., a jutro biologia :D

[quote name='lenka13']Hej Lisiczki, co u was słychać?[/QUOTE]

Wyżej :lol:

[quote name='Niufciak']Witamy, witamy;)[/QUOTE]

Doberek :loveu:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Trochę mnie nie było i znowu muszę tyle nadrabiać :evil_lol:

Witam i pozdrawiam ;)
[/FONT][/QUOTE]

Oj Potworki, Potworki :lol: :loveu:

[quote name='*anusia&ajlu*']

a moze jednak napisze:eviltong:zabierz Lise jak bedziesz jechala:loveu:
:diabloti:[/QUOTE]

Ani mi się waż :mad: Siem zastanawiam czy znowu nie ponowić :lol: Bo czasu mi brakuje i już Ci mówiłam, że mam załamanie nerwowe ... :roll: Ale to na GG pogadamy :razz:

Posted

[quote name='Izuuus']Wpadłam tak na szybcika, nie chce mi się cofać tego spamu, więc powiedzcie mi czy były jakieś fotki ? :cool3:[/QUOTE]

Były, ale nie wiem czy już może widziałaś :D

Posted

[quote name='wiki4']Były, ale nie wiem czy już może widziałaś :D[/QUOTE]

Ostatnio jakieś widziałam, ale pytam o dziś, bo dzisiaj mnie tu jeszcze nie było, poza moją poprzednią wizytą :cool3:

Posted

[quote name='Izuuus']Widziałam, urocze, ale poproszę nowe :loveu:[/QUOTE]

E, to może jutro. Tylko wracam późno z szkoły, coś koło 18 :shake: Zobaczymy :razz:

Posted

[quote name='wiki4']E, to może jutro. Tylko wracam późno z szkoły, coś koło 18 :shake: Zobaczymy :razz:[/QUOTE]

o 18 :shock: to co ty tyle kobito w budzie robisz :O to ja zdaze byc w szkole i w schronisku i wrocic ze schorniska zanim ty ze szkoly wrocisz :o :roflt: biedna :D:D

Posted

[quote name='wiki4']E, to może jutro. Tylko wracam późno z szkoły, coś koło 18 :shake: Zobaczymy :razz:[/QUOTE]

o 18 :shock: to co ty tyle kobito w budzie robisz :O to ja zdaze byc w szkole i w schronisku i wrocic ze schorniska zanim ty ze szkoly wrocisz :o :roflt: biedna :D:D

Posted