wiki4 Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ale wczoraj nudno sie wracalo z pracy :roll: a ja znowu zasnelam o 5 ta praca mnie wykonczy, co z tego ze sie polozylam o 3 jak i tak z emocji po pracy nie moglam zasnac... jeszcze dwa dni do 1 i cztery dni wolnego :p i dzis na lyzwy??? uwazajcie... buziole...... :) Znowu stałaś na przejściu chociaż samochody nie jechały ? :lol: Dzisiaj ostatni dzień ? :D Wczoraj super, dzisiaj znowu chociaż mnie łydki bolą jak cholera :cool3: Jeszcze Ci relację muszę zdać, bo miałam taki ubaw jak nie wiem :p :loveu: Jutro chyba wracam, jak nie dziś, to dam Wam foteczki :razz: Quote
as_kate Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wiesz, znajomi mi mówią, że wyglądam na gimnazjum, a jak mam makijaż wieczorowy, to się pytają obcy, na jakich studiach jestem :p Quote
*anusia&ajlu* Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wiki4 napisał(a):Znowu stałaś na przejściu chociaż samochody nie jechały ? :lol: Dzisiaj ostatni dzień ? :D Wczoraj super, dzisiaj znowu chociaż mnie łydki bolą jak cholera :cool3: Jeszcze Ci relację muszę zdać, bo miałam taki ubaw jak nie wiem :p :loveu: Jutro chyba wracam, jak nie dziś, to dam Wam foteczki :razz: taa dzis wreszcie ostatni dzien, 6 pod rzad, nie lubie takich maratonow, tym bardziej nocek. jak ty mnie dobrze znasz, znowu stalam na czerwonym... hihihi to niedlugo dojdziesz do takiej wprawy na lyzwach ze w telewizji w akrobacjach bedziem cie ogladac :) wlasnie popiszemy pozniej zdasz relacje, jak nie beda dzwonic bo wczoraj przeszli sami siebie, skonczylam o 1 i na nocnej zmianie co byli to kolejke ludzi mieli na linii... milego popoludnia :iloveyou: Quote
sunshine Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 A tu jak zwykle nagadane a zdjęć nie ma:p Nawet się nie cofam bo i tak się nie odnajdę:D Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe zapraszamy do galerii ;) Quote
Shirai - Koki Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 sunshine napisał(a):A tu jak zwykle nagadane a zdjęć nie ma:p Nawet się nie cofam bo i tak się nie odnajdę:D Wiki obijasz sie, ja juz nie pamietam jak Lisiczka wyglada ???!!!!! Quote
Nikolaaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Spokojnie, ona już pewnie dzisiaj wróci ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [FONT=Comic Sans MS]To może jakieś zdjęcia będą? :cool3: [/FONT] Quote
Nikolaaa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ale wiki aparatu zapomniała jak tam jechała :placz: Chyba że przejdzie się gdzieś z Lisą i zrobi :diabloti: Quote
wiki4 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 as_kate napisał(a):wiesz, znajomi mi mówią, że wyglądam na gimnazjum, a jak mam makijaż wieczorowy, to się pytają obcy, na jakich studiach jestem :p Ahaha, mam tak samo. Tyle, że mnie posądzają, że jestem w klasie, a jak make-up to 3 gim. :mdleje: NATKA napisał(a):Hejka Lisiczki ;) Hej Natko :D *anusia&ajlu* napisał(a):taa dzis wreszcie ostatni dzien, 6 pod rzad, nie lubie takich maratonow, tym bardziej nocek. jak ty mnie dobrze znasz, znowu stalam na czerwonym... hihihi to niedlugo dojdziesz do takiej wprawy na lyzwach ze w telewizji w akrobacjach bedziem cie ogladac :) wlasnie popiszemy pozniej zdasz relacje, jak nie beda dzwonic bo wczoraj przeszli sami siebie, skonczylam o 1 i na nocnej zmianie co byli to kolejke ludzi mieli na linii... milego popoludnia :iloveyou: Muszę się pochwalić, że ani razu się nie wywaliłam :evil_lol: Jery, ja bym przeszła jak nic nie jedzie :evil_lol: Ja Cię już coraz lepiej poznaję, lunch- goracy kubek, 1 w nocy- Ania na czerwonym świetle :lol: Tak, tak, ledwo się na nogach trzymam, ale postanowiłam, że będę codziennie chodzić do nas :p A teraz nareszcie masz wolne :multi: Znów będziesz wstawać o normalnej godzinie :cool3: Aha, i jeszcze raz wieeeelkie dzięki, żeś mi towarzyszyła w podróży :loveu: Miłego wieczorku :D Quote
wiki4 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']ah te dogo:roll: dubel...:p Ahaha, zdarza się :lol: [quote name='sunshine']A tu jak zwykle nagadane a zdjęć nie ma:p Nawet się nie cofam bo i tak się nie odnajdę:D Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe :evil_lol: zapraszamy do galerii ;) Słusznie się nie cofałaś :lol: Dam może dzisiaj jeszcze komórkowe, albo jutro rano. Bo muszę wszystko ogarnąć, przynajmniej spróbować ;) Już pędzę to zobaczyć :evil_lol: [quote name='Shirai - Koki']Wiki obijasz sie, ja juz nie pamietam jak Lisiczka wyglada ???!!!!! Wiesz, że ja też nie pamiętałam :placz: 4 dni bez niej :-( Ale już jestem, i nasze przywitanie prawie rozniosło dom :evil_lol: [quote name='Nikolaaa']Spokojnie, ona już pewnie dzisiaj wróci ;) A jakże :lol: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To może jakieś zdjęcia będą? :cool3: [/FONT] Hmm, muszę się nad tym poważnie zastanowić :cool3: [quote name='Nikolaaa']Ale wiki aparatu zapomniała jak tam jechała :placz: Chyba że przejdzie się gdzieś z Lisą i zrobi :diabloti: Bo ja mam sklerozę :evil_lol: Będą, będą. Tzn. są ale teraz sztuka podniesienia doopki i ruszenia się gdziekolwiek :D Quote
wiki4 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz Quote
*anusia&ajlu* Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='wiki4']Muszę się pochwalić, że ani razu się nie wywaliłam :evil_lol: Jery, ja bym przeszła jak nic nie jedzie :evil_lol: Ja Cię już coraz lepiej poznaję, lunch- goracy kubek, 1 w nocy- Ania na czerwonym świetle :lol: Tak, tak, ledwo się na nogach trzymam, ale postanowiłam, że będę codziennie chodzić do nas :p A teraz nareszcie masz wolne :multi: Znów będziesz wstawać o normalnej godzinie :cool3: Aha, i jeszcze raz wieeeelkie dzięki, żeś mi towarzyszyła w podróży :loveu: Miłego wieczorku :D oo to dobrze zes nie machnela na tym lodowisku, czyli paluszki cale:multi::loveu: taa dzis juz mam normalna zupe pomidorowa, kubki tylko w pracy...czerwone swiatlo mnie smieszy ale czekam na zielone hihi;) mam wolne i dzis zwiedzilam pol targowka i brodna i zmarzlam bryyyy:shake: jeszcze mama mi dzis humor poprawila, zadzwonila do mnie zebym wracala szybko do domu po czym weszlam do pokoju a tam dwoch chlopakow siedzi z netii i porozmawialam z nimi i wreszcie bede miala internet dzialajacy na kablu:multi: bo ten mnie jeszcze cudem przy zyciu trzyma taki jest wspanialy:mad: a mnie dzis obudzilas jak wracalas ale dobrze bo bym spala do wieczora, a poszlam spac o 6 i wstalam po 12, dzis tez napewno pojde pozno spac, bo fajny serial jest na tvn... dla mnie normalna godzina to 12 po poludniu :) innych wczesniejszych nie ogarniam:evil_lol::eviltong: [quote name='wiki4']Ahaha, zdarza się :lol: Wiesz, że ja też nie pamiętałam :placz: 4 dni bez niej :-( Ale już jestem, i nasze przywitanie prawie rozniosło dom :evil_lol: ta ten dubel az za duzo razy sie namnozyl...:shake: a wyobrazam sobie przywitanie twoje i Lisy:loveu: Buzioleeeee:loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='*anusia&ajlu*']oo to dobrze zes nie machnela na tym lodowisku, czyli paluszki cale:multi::loveu: taa dzis juz mam normalna zupe pomidorowa, kubki tylko w pracy...czerwone swiatlo mnie smieszy ale czekam na zielone hihi;) mam wolne i dzis zwiedzilam pol targowka i brodna i zmarzlam bryyyy:shake: jeszcze mama mi dzis humor poprawila, zadzwonila do mnie zebym wracala szybko do domu po czym weszlam do pokoju a tam dwoch chlopakow siedzi z netii i porozmawialam z nimi i wreszcie bede miala internet dzialajacy na kablu:multi: bo ten mnie jeszcze cudem przy zyciu trzyma taki jest wspanialy:mad: a mnie dzis obudzilas jak wracalas ale dobrze bo bym spala do wieczora, a poszlam spac o 6 i wstalam po 12, dzis tez napewno pojde pozno spac, bo fajny serial jest na tvn... dla mnie normalna godzina to 12 po poludniu :) innych wczesniejszych nie ogarniam:evil_lol::eviltong: ta ten dubel az za duzo razy sie namnozyl...:shake: a wyobrazam sobie przywitanie twoje i Lisy:loveu: Buzioleeeee:loveu::loveu::loveu: Tak, palce całe, na szczęście :lol: A ja ogórkową i cały czas ją wcinam :cool3: Ooo to fajnie :multi: Tak, pobudka :p Dzwonie i dzwonie, i nic. A Ty sobie bajeczki oglądałaś :lol: A co leci ? :razz: Też pewno dzisiaj nie zasnę :roll: Ohohoh, tak :evil_lol: A teraz ona szczeka na swoje odbicie w szybie :eviltong: :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 a ogorkowa tez dobra, ja lubie zupy wole od innych dan... obudzilas mnie a dopiero pozniej ogladalam fajna bajeczke :) a leci fringe o 23.15 a szczeka na odbicie? hahahahahahaha :iloveyou: Quote
WeronikaM Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 kto jeszcze ??? ja :multi: cześć tak poza tym :hand: Quote
as_kate Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 moze faktycznie buciki mojej zrobię :o a ty ile sobie liczysz?? Quote
rwpb Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wiki, poddajesz się walkowerem? Akwarium czeka Quote
Shirai - Koki Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='wiki4']W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz My tez sie podpisujemy wszystkimi lapami, dobrze ze u nas nie ma takich mrozow...wczoraj w faktach widzialam te prognozy wrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
wiki4 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):a ogorkowa tez dobra, ja lubie zupy wole od innych dan... obudzilas mnie a dopiero pozniej ogladalam fajna bajeczke :) a leci fringe o 23.15 a szczeka na odbicie? hahahahahahaha :iloveyou: Szybciej się je :lol: Tak, szczeka :evil_lol: WeronikaM napisał(a):ja :multi: cześć tak poza tym :hand: Hejjjj :p as_kate napisał(a):moze faktycznie buciki mojej zrobię :o a ty ile sobie liczysz?? Tu chyba bardziej chodzi o psy na dworze :razz: Lat? :lol: *anusia&ajlu* napisał(a):Dobranoc Lisice :iloveyou: Dobranoc i cześć :loveu: rwpb napisał(a):Wiki, poddajesz się walkowerem? Akwarium czeka Wiem, że czeka :diabloti: Shirai - Koki napisał(a):My tez sie podpisujemy wszystkimi lapami, dobrze ze u nas nie ma takich mrozow...wczoraj w faktach widzialam te prognozy wrrrrrrrrrrrrrrrr Takim to fajnie ....:cool3: Foteczki będą jak mama wróci z aparatem :p Quote
Recommended Posts