Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ale wczoraj nudno sie wracalo z pracy :roll:
a ja znowu zasnelam o 5 ta praca mnie wykonczy, co z tego ze sie polozylam o 3 jak i tak z emocji po pracy nie moglam zasnac... jeszcze dwa dni do 1 i cztery dni wolnego :p

i dzis na lyzwy??? uwazajcie...

buziole...... :)

Znowu stałaś na przejściu chociaż samochody nie jechały ? :lol:
Dzisiaj ostatni dzień ? :D

Wczoraj super, dzisiaj znowu chociaż mnie łydki bolą jak cholera :cool3:
Jeszcze Ci relację muszę zdać, bo miałam taki ubaw jak nie wiem :p

:loveu:

Jutro chyba wracam, jak nie dziś, to dam Wam foteczki :razz:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Znowu stałaś na przejściu chociaż samochody nie jechały ? :lol:
Dzisiaj ostatni dzień ? :D

Wczoraj super, dzisiaj znowu chociaż mnie łydki bolą jak cholera :cool3:
Jeszcze Ci relację muszę zdać, bo miałam taki ubaw jak nie wiem :p

Jutro chyba wracam, jak nie dziś, to dam Wam foteczki :razz:

taa dzis wreszcie ostatni dzien, 6 pod rzad, nie lubie takich maratonow, tym bardziej nocek.
jak ty mnie dobrze znasz, znowu stalam na czerwonym... hihihi
to niedlugo dojdziesz do takiej wprawy na lyzwach ze w telewizji w akrobacjach bedziem cie ogladac :) wlasnie popiszemy pozniej zdasz relacje, jak nie beda dzwonic bo wczoraj przeszli sami siebie, skonczylam o 1 i na nocnej zmianie co byli to kolejke ludzi mieli na linii...

milego popoludnia :iloveyou:

Posted

A tu jak zwykle nagadane a zdjęć nie ma:p Nawet się nie cofam bo i tak się nie odnajdę:D

Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe zapraszamy do galerii ;)

Posted

as_kate napisał(a):
wiesz, znajomi mi mówią, że wyglądam na gimnazjum, a jak mam makijaż wieczorowy, to się pytają obcy, na jakich studiach jestem :p

Ahaha, mam tak samo. Tyle, że mnie posądzają, że jestem w klasie, a jak make-up to 3 gim. :mdleje:

NATKA napisał(a):
Hejka Lisiczki ;)

Hej Natko :D

taa dzis wreszcie ostatni dzien, 6 pod rzad, nie lubie takich maratonow, tym bardziej nocek.
jak ty mnie dobrze znasz, znowu stalam na czerwonym... hihihi
to niedlugo dojdziesz do takiej wprawy na lyzwach ze w telewizji w akrobacjach bedziem cie ogladac :) wlasnie popiszemy pozniej zdasz relacje, jak nie beda dzwonic bo wczoraj przeszli sami siebie, skonczylam o 1 i na nocnej zmianie co byli to kolejke ludzi mieli na linii...

milego popoludnia :iloveyou:

Muszę się pochwalić, że ani razu się nie wywaliłam :evil_lol:
Jery, ja bym przeszła jak nic nie jedzie :evil_lol:
Ja Cię już coraz lepiej poznaję, lunch- goracy kubek, 1 w nocy- Ania na czerwonym świetle :lol:
Tak, tak, ledwo się na nogach trzymam, ale postanowiłam, że będę codziennie chodzić do nas :p
A teraz nareszcie masz wolne :multi: Znów będziesz wstawać o normalnej godzinie :cool3:

Aha, i jeszcze raz wieeeelkie dzięki, żeś mi towarzyszyła w podróży :loveu:

Miłego wieczorku :D

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']ah te dogo:roll: dubel...:p

Ahaha, zdarza się :lol:

[quote name='sunshine']A tu jak zwykle nagadane a zdjęć nie ma:p Nawet się nie cofam bo i tak się nie odnajdę:D

Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe :evil_lol: zapraszamy do galerii ;)

Słusznie się nie cofałaś :lol: Dam może dzisiaj jeszcze komórkowe, albo jutro rano. Bo muszę wszystko ogarnąć, przynajmniej spróbować ;)

Już pędzę to zobaczyć :evil_lol:

[quote name='Shirai - Koki']Wiki obijasz sie, ja juz nie pamietam jak Lisiczka wyglada ???!!!!!

Wiesz, że ja też nie pamiętałam :placz: 4 dni bez niej :-( Ale już jestem, i nasze przywitanie prawie rozniosło dom :evil_lol:

[quote name='Nikolaaa']Spokojnie, ona już pewnie dzisiaj wróci ;)

A jakże :lol:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]To może jakieś zdjęcia będą? :cool3:

[/FONT]

Hmm, muszę się nad tym poważnie zastanowić :cool3:

[quote name='Nikolaaa']Ale wiki aparatu zapomniała jak tam jechała :placz:
Chyba że przejdzie się gdzieś z Lisą i zrobi :diabloti:

Bo ja mam sklerozę :evil_lol:
Będą, będą. Tzn. są ale teraz sztuka podniesienia doopki i ruszenia się gdziekolwiek :D

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

[quote name='wiki4']Muszę się pochwalić, że ani razu się nie wywaliłam :evil_lol:
Jery, ja bym przeszła jak nic nie jedzie :evil_lol:
Ja Cię już coraz lepiej poznaję, lunch- goracy kubek, 1 w nocy- Ania na czerwonym świetle :lol:
Tak, tak, ledwo się na nogach trzymam, ale postanowiłam, że będę codziennie chodzić do nas :p
A teraz nareszcie masz wolne :multi: Znów będziesz wstawać o normalnej godzinie :cool3:

Aha, i jeszcze raz wieeeelkie dzięki, żeś mi towarzyszyła w podróży :loveu:

Miłego wieczorku :D

oo to dobrze zes nie machnela na tym lodowisku, czyli paluszki cale:multi::loveu:
taa dzis juz mam normalna zupe pomidorowa, kubki tylko w pracy...czerwone swiatlo mnie smieszy ale czekam na zielone hihi;)
mam wolne i dzis zwiedzilam pol targowka i brodna i zmarzlam bryyyy:shake:
jeszcze mama mi dzis humor poprawila, zadzwonila do mnie zebym wracala szybko do domu po czym weszlam do pokoju a tam dwoch chlopakow siedzi z netii i porozmawialam z nimi i wreszcie bede miala internet dzialajacy na kablu:multi: bo ten mnie jeszcze cudem przy zyciu trzyma taki jest wspanialy:mad:

a mnie dzis obudzilas jak wracalas ale dobrze bo bym spala do wieczora, a poszlam spac o 6 i wstalam po 12, dzis tez napewno pojde pozno spac, bo fajny serial jest na tvn... dla mnie normalna godzina to 12 po poludniu :) innych wczesniejszych nie ogarniam:evil_lol::eviltong:

[quote name='wiki4']Ahaha, zdarza się :lol:

Wiesz, że ja też nie pamiętałam :placz: 4 dni bez niej :-( Ale już jestem, i nasze przywitanie prawie rozniosło dom :evil_lol:

ta ten dubel az za duzo razy sie namnozyl...:shake:

a wyobrazam sobie przywitanie twoje i Lisy:loveu:

Buzioleeeee:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']oo to dobrze zes nie machnela na tym lodowisku, czyli paluszki cale:multi::loveu:
taa dzis juz mam normalna zupe pomidorowa, kubki tylko w pracy...czerwone swiatlo mnie smieszy ale czekam na zielone hihi;)
mam wolne i dzis zwiedzilam pol targowka i brodna i zmarzlam bryyyy:shake:
jeszcze mama mi dzis humor poprawila, zadzwonila do mnie zebym wracala szybko do domu po czym weszlam do pokoju a tam dwoch chlopakow siedzi z netii i porozmawialam z nimi i wreszcie bede miala internet dzialajacy na kablu:multi: bo ten mnie jeszcze cudem przy zyciu trzyma taki jest wspanialy:mad:

a mnie dzis obudzilas jak wracalas ale dobrze bo bym spala do wieczora, a poszlam spac o 6 i wstalam po 12, dzis tez napewno pojde pozno spac, bo fajny serial jest na tvn... dla mnie normalna godzina to 12 po poludniu :) innych wczesniejszych nie ogarniam:evil_lol::eviltong:

ta ten dubel az za duzo razy sie namnozyl...:shake:

a wyobrazam sobie przywitanie twoje i Lisy:loveu:

Buzioleeeee:loveu::loveu::loveu:

Tak, palce całe, na szczęście :lol:
A ja ogórkową i cały czas ją wcinam :cool3:

Ooo to fajnie :multi:

Tak, pobudka :p Dzwonie i dzwonie, i nic. A Ty sobie bajeczki oglądałaś :lol:
A co leci ? :razz: Też pewno dzisiaj nie zasnę :roll:

Ohohoh, tak :evil_lol: A teraz ona szczeka na swoje odbicie w szybie :eviltong:

Posted

[quote name='wiki4']W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

My tez sie podpisujemy wszystkimi lapami, dobrze ze u nas nie ma takich mrozow...wczoraj w faktach widzialam te prognozy wrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

a ogorkowa tez dobra, ja lubie zupy wole od innych dan...
obudzilas mnie a dopiero pozniej ogladalam fajna bajeczke :)
a leci fringe o 23.15
a szczeka na odbicie? hahahahahahaha :iloveyou:

Szybciej się je :lol:
Tak, szczeka :evil_lol:

WeronikaM napisał(a):
ja :multi:
cześć tak poza tym :hand:

Hejjjj :p

as_kate napisał(a):
moze faktycznie buciki mojej zrobię :o
a ty ile sobie liczysz??

Tu chyba bardziej chodzi o psy na dworze :razz:
Lat? :lol:

Dobranoc Lisice :iloveyou:

Dobranoc i cześć :loveu:

rwpb napisał(a):
Wiki, poddajesz się walkowerem?
Akwarium czeka

Wiem, że czeka :diabloti:

Shirai - Koki napisał(a):
My tez sie podpisujemy wszystkimi lapami, dobrze ze u nas nie ma takich mrozow...wczoraj w faktach widzialam te prognozy wrrrrrrrrrrrrrrrr

Takim to fajnie ....:cool3:

Foteczki będą jak mama wróci z aparatem :p