Nikolaaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]U nas też sypie, taki mokry :shake: Skoro masz ferie to pewnie zasypiesz nas zdjęciami? :cool3: [/FONT] A u nas też taki taki mokry :shake: No ja mam nadzieje ,że nas Wikuś fotami zasypie jak wróci z Głogowa :) Quote
rwpb Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='niunka04']co tam słychać???:) Na razie Wiki przegrywa akwarium Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Nikolaaa napisał(a):Co tam porabiacie w pierwszy dzień ferii?:p U nas ciągle sypie śnieg :roll: Hmm, siedzimy, zjeżdżamy na sankach :lol: To co zawsze :D Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]U nas też sypie, taki mokry :shake: Skoro masz ferie to pewnie zasypiesz nas zdjęciami? :cool3: [/FONT] To nie sypie, a pada :eviltong: Zapomniałam aparatu do Głogowa, ale jak wrócę do Leszna to dam zdjęcia bo mam peeełno :) *anusia&ajlu* napisał(a):tak do 5 nie spalam :P dobrze internet dzialal i nadrobilam watki :) a uwazajcie na lyzwach, jezdzijcie tylko w rekawiczkach :roll: milego dzionka Ja zasnęłam o tej co Ci napisałam ostateczne dobranoc :lol: Ty mnie nie strasz jeszcze bardziej :mad: Dziękujemy i nawzajem :p Nikolaaa napisał(a):A u nas też taki taki mokry :shake: No ja mam nadzieje ,że nas Wikuś fotami zasypie jak wróci z Głogowa :) Chlupa się wam zrobi :roll::lol: Hm, z tym może być maleńki problem ...Bo mam sklerozę ...:diabloti: NATKA napisał(a):Witanko :multi::multi::multi: Hej :loveu: Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='niunka04']dzień dobry co tam słychać???:) A dobrze słychać ;) Słychać zza okna dziewczynkę co gada chyba do psa :) [quote name='rwpb']Na razie Wiki przegrywa akwarium Nieaktualne :diabloti: [quote name='as_kate']cześć =) rwqb co robi? Hej :p Licytuje akwarium :lol: Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 [quote name='rwpb']Właśnie, że aktualne Potem się po licytuję bo na tym kompie dogo strasznie muli :angryy: A bazarek do 20 więc spokojjjnie :eviltong: Quote
rwpb Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Chcesz to naprawdę kupić? Do jakiej kwoty? Quote
as_kate Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 aa. ^^ moja pierwsze skojarzenie to była jakaś gra z akwarium i może ją przegrywałaś z płytki na kompa :jumpie: Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 rwpb napisał(a):Chcesz to naprawdę kupić? Do jakiej kwoty? No pewnie, że chcę. Inaczej bym tam nawet nie pisała ;) Jeszcze nie wiem :lol: as_kate napisał(a):aa. ^^ moja pierwsze skojarzenie to była jakaś gra z akwarium i może ją przegrywałaś z płytki na kompa :jumpie: Hahaha, inteligencja :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Kochani :loveu: Na zewnątrz zimno i ciągle sypie, a moim psom się ta pogoda spodobała i nie chcą do domu wracać :placz: Jak się leniuchuje podczas ferii? ;) [/FONT] Quote
as_kate Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 wiki4 napisał(a): Hahaha, inteligencja :evil_lol: Inteligencja odgrywa znacznie mniesjzą rolę niz kreatywność ;) Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Cześć Kochani :loveu: Na zewnątrz zimno i ciągle sypie, a moim psom się ta pogoda spodobała i nie chcą do domu wracać :placz: Jak się leniuchuje podczas ferii? ;) [/FONT] Hejka Potworki :loveu: U nas już nie sypie, a szkoda :roll: Teraz pewnie jak Lenka i Pepek wchodzą do domu i zaczynają 'topnieć' to pełno wody ? :cool3: Oj, leniuchowanie... :loveu: Czekam, aż przyjaciółka ze szkoły wróci ( :diabloti: ) i pójdziemy na łyżwy. Przykro mi, ale trzeba jakoś spalić to wszystko :lol: as_kate napisał(a):Inteligencja odgrywa znacznie mniesjzą rolę niz kreatywność ;) Świat wyobraźni :loveu: Fantazja... :D Quote
as_kate Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 wiki4 napisał(a): Świat wyobraźni :loveu: Fantazja... :D bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawiś się na całego :jumpie: Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 as_kate napisał(a):bo fantazja, fantazja, fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się, aby bawiś się na całego :jumpie: Widzę, że znasz :lol: To w przedszkolu była moja ulubiona piosenka, do teraz znam całą na pamięć, włącznie z zwrotkami :cool3: Quote
as_kate Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 a ja poznałam tak mniej więcej w gimnazjum ^^ widać mam opóźniony rozwój :lol: Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 as_kate napisał(a):a ja poznałam tak mniej więcej w gimnazjum ^^ widać mam opóźniony rozwój :lol: Nie, na pewno nie :evil_lol: Quote
as_kate Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 a już myślałam, że będę miała trochę więcej dzieciństwa.... :( Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 as_kate napisał(a):a już myślałam, że będę miała trochę więcej dzieciństwa.... :( Nie chcę Cię wprowadzać w depresję, ale... starzejesz się :lol: To chyba normalne :cool3: I tak jesteś dzieciak :diabloti: Ile masz ? Quote
as_kate Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 18 prawie skończone.... masz rację, demencja starcza..... Quote
wiki4 Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 as_kate napisał(a):18 prawie skończone.... masz rację, demencja starcza..... Myślałam, że koło 16 :D :lol: Chyba taak :p Quote
rwpb Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 wiki4 napisał(a):No pewnie, że chcę. Inaczej bym tam nawet nie pisała ;) Jeszcze nie wiem :lol: To pomyśl, ja mam inne fundusze, a nie chcę przegiąć. Mi by pasowało właściwie większe, tak z 60-80 litrów. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 wiki4 napisał(a):Ja zasnęłam o tej co Ci napisałam ostateczne dobranoc :lol: Ty mnie nie strasz jeszcze bardziej :mad: Dziękujemy i nawzajem :p ale wczoraj nudno sie wracalo z pracy :roll: a ja znowu zasnelam o 5 ta praca mnie wykonczy, co z tego ze sie polozylam o 3 jak i tak z emocji po pracy nie moglam zasnac... jeszcze dwa dni do 1 i cztery dni wolnego :p i dzis na lyzwy??? uwazajcie... buziole...... :) Quote
Recommended Posts