wiki4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Foxowa napisał(a):Wdech, 10 wydechów xD Proszę mi to wytłumaczyć! Tatek! Bo się udusisz! :diabloti: Wdech, wydech, a nie jedno to, a dziesięć drugiego :eviltong: Nie tu...na GG :lol: Infortune. napisał(a):A co się stało, że nie jest dobrze? Ferie masz, musi być dobrze. :diabloti: Nie prawda! Chociaż fajnie, że ferie :cool3: Miałam jechać dzisiaj do Głogowa i....w necie był błąd. Przybyłam 5 minut za późno na ten pieprzony pociąg ! :angryy: Walę to, jadę jutro busem o 10:15 :diabloti: Foxowa napisał(a):Bo ojciec o ślubie się dowiedział xD 8301077- moje GG :cool3: Quote
niunka04 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 o a u was juz ferie prosze jaki luksus Quote
wiki4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 niunka04 napisał(a):o a u was juz ferie prosze jaki luksus Oj luksus, luksus :lol: A Ty od kiedy masz? :D Quote
Cavy Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A ja będę miała ferie za miesiąc dopiero. :mdleje: Znając życie, to w ogóle śniegu nie będzie. Quote
wiki4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Cavy napisał(a):A ja będę miała ferie za miesiąc dopiero. :mdleje: Znając życie, to w ogóle śniegu nie będzie. Trza się przeprowadzić na moją połowę Polski :D Mówi się; PESZEK :eviltong: Quote
KT Arts Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ale śliczne długaśne cudeńko:loveu: Słodziutka mała:) Quote
wiki4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Niufciak napisał(a):Ale śliczne długaśne cudeńko:loveu: Słodziutka mała:) Dziękujemy, nie zaprzeczę :loveu: Quote
Izuuus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A Lisice jak zwykle buszują na dogomani wieczorami, zamiast spać :cool3: Quote
wiki4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Izuuus napisał(a):A Lisice jak zwykle buszują na dogomani wieczorami, zamiast spać :cool3: Nie jak zwykle :mad: Raz sobie zaszalejesz to Ci wyjeżdża z 'jak zwykle' :eviltong: Quote
Izuuus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 wiki4 napisał(a):Nie jak zwykle :mad: Raz sobie zaszalejesz to Ci wyjeżdża z 'jak zwykle' :eviltong: Tak :siara: Quote
wiki4 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Izuuus napisał(a):Tak :siara: Wcale, że nie! :mad: Quote
rwpb Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 wiki4 napisał(a):Jutro, kochane obiecuję, jutro :D Już jest jutro :evil_lol: wiki4 napisał(a):Jak nas nikt nie przelicytuje na bazarku, to on powędruje do akwa rybek, większego, a rybki do tego z bazarku :cool3: Ja go też chciałem zalicytować Quote
niunka04 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 u nas od 01.02-14.02;) no ale ferii nie bedzie tylko zakuwanie do matury i to na ostro bo sie lenie ostatnio;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ja tam wole miec jako ostatnia :diabloti: kazdy inny wraca do szkoły i tylko jęczycie a ja dopiero wypoczywam na Hawajach :lol: Quote
Pusiakowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cavy napisał(a):A ja będę miała ferie za miesiąc dopiero. :mdleje: Znając życie, to w ogóle śniegu nie będzie. no właśnie na pewno śniegu nie bd. ; // . Quote
iwcza Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Heeej :eviltong: Musiałam nadrabiać od 305 strony :icon_roc: ledwie żyję :lol: U nas ferie od 15.02 :shake: Quote
Cavalierkaa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie róbmy zamieszania MenSS. Oficjalnie jestesmy małżeństwem :D Kocham. Buziaki. Bo ja znowu musze lecieć ;((( Bye ;* Quote
Pusiakowa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 a kiedy zaproszenie dostanę? ;oo . tak ! będę się upominać. :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Lisice :iloveyou: ide zaraz chyba spac ale do Was jeszcze zagladnelam :) Quote
Nikolaaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Cześć moje kochane :loveu: Miłego dnia :calus: Quote
wiki4 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 rwpb napisał(a):Już jest jutro :evil_lol: Ja go też chciałem zalicytować Już jest pojutrze :diabloti: No to przecie możesz, ja mogę się potargować :lol: ;) niunka04 napisał(a):u nas od 01.02-14.02;) no ale ferii nie bedzie tylko zakuwanie do matury i to na ostro bo sie lenie ostatnio;) Ja mam luuzik :loveu: Ja się ogólnie lenię cały czas :cool3: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja tam wole miec jako ostatnia :diabloti: kazdy inny wraca do szkoły i tylko jęczycie a ja dopiero wypoczywam na Hawajach :lol: Ale za to Ty tera chodzisz, a my nie :eviltong: ;) Ahaha, Hawaje, chciało by się :cool3: Quote
wiki4 Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Pusiakowa napisał(a):no właśnie na pewno śniegu nie bd. ; // . Nie wiem jak w Lesznie, ale w Głogowie jest na plusie :roll: iwcza napisał(a):Heeej :eviltong: Musiałam nadrabiać od 305 strony :icon_roc: ledwie żyję :lol: U nas ferie od 15.02 :shake: Po co żeś znikała :diabloti: Oh przepraszam....kolęda Cię zatrzymała :eviltong: My chyba najwcześniej :D CaneSs napisał(a):Nie róbmy zamieszania MenSS. Oficjalnie jestesmy małżeństwem :D Kocham. Buziaki. Bo ja znowu musze lecieć ;((( Bye ;* OK xD Miłego :lol: Pusiakowa napisał(a):a kiedy zaproszenie dostanę? ;oo . tak ! będę się upominać. :diabloti: Ha! Nie dostaniesz :eviltong: To dalej, mi to nie przeszkadza, ma się te nerwy...ale nie wiem jakie nerwy ma Claudia :diabloti: *anusia&ajlu* napisał(a):Lisice :iloveyou: ide zaraz chyba spac ale do Was jeszcze zagladnelam :) Siemaneczko Aneczko :loveu: Wiesz, że przez Ciebie boję się jechać na te łyżwy, nastraszyłaś mnie z tymi palcami :roll: :lol: Widzę, że jeszcze nie spałaś :p Nikolaaa napisał(a):Cześć moje kochane :loveu: Miłego dnia :calus: Cześć Nikolka :loveu: Dziękujemy i nawzajem :loveu: Quote
Nikolaaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Co tam porabiacie w pierwszy dzień ferii?:p U nas ciągle sypie śnieg :roll: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nikolaaa napisał(a): U nas ciągle sypie śnieg :roll: [FONT=Comic Sans MS]U nas też sypie, taki mokry :shake: Skoro masz ferie to pewnie zasypiesz nas zdjęciami? :cool3: [/FONT] Quote
*anusia&ajlu* Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 tak do 5 nie spalam :P dobrze internet dzialal i nadrobilam watki :) a uwazajcie na lyzwach, jezdzijcie tylko w rekawiczkach :roll: milego dzionka Quote
Recommended Posts