wiki4 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 GPooLCLD napisał(a):a co to trzeba umieć na kolędę księdza ?:razz: Właściwie to nic :evil_lol: Ale i tak tego nie lubię ... :lol: Pogadałam sobie z nim na temat psów :eviltong::p Quote
sunshine Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jezuchnu co tu się dzieje...:p Ja chcę fotki ^^ Quote
al'akir Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 wiki4 napisał(a):Właściwie to nic :evil_lol: Ale i tak tego nie lubię ... :lol: Pogadałam sobie z nim na temat psów :eviltong::p tzn o czym na temat psów:razz: Quote
Baski_Kropka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 My również witamy się po raz pierwszy....uuuurocze te twoje futrzaki...rozkoszne wręcz :D Quote
sunshine Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 U mnie ksiądz mnie wkurzył i mama sie na mnie wilkiem spojrzała:p Bo ksiądz przyszedł, Shirka siedziała oczywiście w pokoju ze mną ( na smyczy na wszelki wypadek) i zachwycony ksiadz mówi że piekny husky... -To Syberian husky? -mówię że tak" bo tylko takie istnieją" -są jeszcze inne -tak, mówi się o husky alskańskich ale to są po prostu mieszańce i tak się potocznie mówi;p - ksiądz:"no i są jeszcze te... z kolorowymi oczyma :/" usmiechłam się pod nosem, sykłam i chciałam powiedzieć że to bzdura ale mama wzrokiem powiedziała "juz lepiej nic nie mów" :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Czy były ostatnio jakieś zdjęcia Lisy:D? Bo ja się doszukać w tej gadaninie nie mogę :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kochane Lisie - Pysie, życzę Wam samych radosnych chwil w Nowym Roku :multi::multi: Życzenia spóźnione ale z głębi serca :loveu: [/FONT] Quote
Shel Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Czy były ostatnio jakieś zdjęcia Lisy:D? Bo ja się doszukać w tej gadaninie nie mogę :evil_lol: Ja tak samo :P Quote
wiki4 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 sunshine napisał(a):Jezuchnu co tu się dzieje...:p Ja chcę fotki ^^ Focie będą jutro ;) GPooLCLD napisał(a):tzn o czym na temat psów:razz: O wszystkim, o schroniskowcach, o Lisie i wgl. :lol: Baski_Kropka napisał(a):My również witamy się po raz pierwszy....uuuurocze te twoje futrzaki...rozkoszne wręcz :D Hejka ;) Dziękujemy :loveu: WeronikaM napisał(a):dawno fotki były :( ........... Dawno, dawno :eviltong: sunshine napisał(a):U mnie ksiądz mnie wkurzył i mama sie na mnie wilkiem spojrzała:p Bo ksiądz przyszedł, Shirka siedziała oczywiście w pokoju ze mną ( na smyczy na wszelki wypadek) i zachwycony ksiadz mówi że piekny husky... -To Syberian husky? -mówię że tak" bo tylko takie istnieją" -są jeszcze inne -tak, mówi się o husky alskańskich ale to są po prostu mieszańce i tak się potocznie mówi;p - ksiądz:"no i są jeszcze te... z kolorowymi oczyma :/" usmiechłam się pod nosem, sykłam i chciałam powiedzieć że to bzdura ale mama wzrokiem powiedziała "juz lepiej nic nie mów" :D Bosz, ja bym się kłóciła :evil_lol: Zuzia&Snoopy napisał(a):Czy były ostatnio jakieś zdjęcia Lisy:D? Bo ja się doszukać w tej gadaninie nie mogę :evil_lol: Chyba nie...:lol: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Kochane Lisie - Pysie, życzę Wam samych radosnych chwil w Nowym Roku :multi::multi: Życzenia spóźnione ale z głębi serca :loveu: [/FONT] Dziękujemy :loveu: Shel napisał(a):Ja tak samo :P Nie narzekaj :diabloti: Quote
al'akir Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 miłego masz księdza :) ja bym o coś innego pytała:evil_lol: Quote
QQk Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Hej! Jak będą nowe fotki, daj znać, paplo jedna:) ;) Quote
WeronikaM Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dawno, dawno no to dawaj i to już :D :mad: :D Quote
Nikolaaa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cześć kochane :) Jak wam mija środa?? Kiedy ferie?? Quote
gosiulaa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Heja Lisowate :eviltong: co tam słychać? Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a):Focie będą jutro ;) [FONT=Comic Sans MS]Czyli dzisiaj, więc czekam niecierpliwie ;)[/FONT] Quote
al'akir Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Czyli dzisiaj, więc czekam niecierpliwie ;)[/FONT] ja też :)...... Quote
wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 GPooLCLD napisał(a):ja też :)...... Już się linkują :lol: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Czyli dzisiaj, więc czekam niecierpliwie ;)[/FONT] Troszkę cierpliwości :cool3: gosiulaa napisał(a):Heja Lisowate :eviltong: co tam słychać? No hej :p A nic nie słychać bo mi się uszy od kaszlu zatkały :evil_lol: Nikolaaa napisał(a):Cześć kochane :) Jak wam mija środa?? Kiedy ferie?? Siemasz Nikola :loveu: Mija, jak mija, po woli :lol: WeronikaM napisał(a):no to dawaj i to już :D :mad: :D Tak jest :diabloti: QQk napisał(a):Hej! Jak będą nowe fotki, daj znać, paplo jedna:) ;) Hejka :) Powiadomię ;) GPooLCLD napisał(a):miłego masz księdza :) ja bym o coś innego pytała:evil_lol: Taak, ale proboszcza nie :diabloti: O co? :cool3: Quote
al'akir Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a): Taak, ale proboszcza nie :diabloti: O co? :cool3: a np. o exodus :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 hej sznurówki :loveu: może bys tak dała foty :siara:? :p Quote
wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 GPooLCLD napisał(a):a np. o exodus :) Acha :p Nie mogę zdjęć wstawić :placz: Wsadzam kartę tak jak zawsze i nic nie ma :placz: Quote
wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hej sznurówki :loveu: może bys tak dała foty :siara:? :p Co ja mam wspólnego z sznurówką ? :icon_roc: Patrz poniżej :roll: Quote
łamAga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a):Już się linkują :lol: Linkują , linkują i się zlinkować nie potrafią :eviltong: Quote
wiki4 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dOgLoV napisał(a):Linkują , linkują i się zlinkować nie potrafią :eviltong: Bo ich wstawić na kompa nawet nie mogę :shake: Quote
łamAga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 wiki4 napisał(a):Bo ich wstawić na kompa nawet nie mogę :shake: Grrrrr to musisz się bardziej postarać :eviltong: Quote
Recommended Posts