wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):ale mi sie podoba banerek. :evil_lol: W końcu od CaneSs :loveu: :evil_lol: Jak możesz tak faworyzować.... :shake: :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):W końcu od CaneSs :loveu: :evil_lol: Jak możesz tak faworyzować.... :shake: :diabloti: a to brzydki. :diabloti: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):a to brzydki. :diabloti: Och, jakaż Ty milusia :diabloti: Ahaha, będę pichcić ciasteczka dla Lisy. Jeny coś mnie wzięło :mdleje: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):Och, jakaż Ty milusia :diabloti: Ahaha, będę pichcić ciasteczka dla Lisy. Jeny coś mnie wzięło :mdleje: po mamusi . :loveu: ale święta już były!! ;oo . Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a): ale święta już były!! ;oo . Wiesz, nie zauważyłam :diabloti: Wiem, wiem. Ale aj lubię piec :lol: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):Wiesz, nie zauważyłam :diabloti: Wiem, wiem. Ale aj lubię piec :lol: ale nie umiesz. :diabloti: spalą ci się, zobaczysz ! :D Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):ale nie umiesz. :diabloti: spalą ci się, zobaczysz ! :D Dzięki za wsparcie :evil_lol: Jeszcze się zdziwisz :eviltong: Tzn. tak mi się zdaje...bo od kilku dni chodzę rozkojarzona więc jak o nich nie zapomnę będzie spoko :cool3: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czy ja się doczekam odpowiedzi a propos śniegu ??:angryy::eviltong: Quote
Izuuus Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wiki pewnie zgubuła Liske w śniegu :siara: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dOgLoV napisał(a):Czy ja się doczekam odpowiedzi a propos śniegu ??:angryy::eviltong: Możesz powtórzyć pytanie ? :diabloti: Izuuus napisał(a):Wiki pewnie zgubuła Liske w śniegu :siara: Jeszcze nie :lol: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Izuuus napisał(a):Wiki pewnie zgubuła Liske w śniegu :siara: pewnie tak :lol: ale jak by przeczytała moje pytanie i moje ostrzeżenie przed zaspami w ciągu dalszym za pytaniem to by jej nie zgubiła :eviltong: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 "u was też jest tyle śniegu co u mnie ?? bo jak tak to nie wychodz z Lisą na dwór bo ją w śniegu zgubisz :eviltong: Neron miał śniegu po pachy:evil_lol:" :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dOgLoV napisał(a):"u was też jest tyle śniegu co u mnie ?? bo jak tak to nie wychodz z Lisą na dwór bo ją w śniegu zgubisz :eviltong: Neron miał śniegu po pachy:evil_lol:" :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Dużo śniegu, duużo :lol: To wygląda mniej wiecej tak ''Lisa fiu, fiu. Szybko bo zimno!'':evil_lol: I biegnie uszak cały biały od śneigu :lol: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Infortune. napisał(a):Nie gadajcie tyle... :placz: Coś trzeba robić w tą zimową pogodę :eviltong: nic nie rozgrzewa tak jak pogaduchy :evil_lol: noa le co racja to racja , jakieś fotki by sie pooglądało :diabloti: Quote
danka1234 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 witamy z Toficzkeim tą Twoja slicznote,przecudna jest.:loveu: Toficzek gotów zakochac sie na zabój w takim cudzie ,zatem nie moge zbyt czesto mu jej pokazywac.:eviltong: Quote
bianka0 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy Wiki, Lisiczkę i Kociczkę. Fajne zwierzaczki ,ale....mało ich. Przydałby się jeszcze jakiś jeden w typie rasy jamniczej. Lisa miałaby się z kim bawić, a Wiki miałaby więcej obiektów do kochania ( Lisa mogłaby nieco odsapnąć :diabloti:). Pozdrawiamy:Tuptuś, Lilith, Maluszek, Goliat, Frytka, Jogi, Harnaś :evil_lol: Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Przyszliśmy się przywitać ;) Niech pokój będzie z wami :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dOgLoV - mi też nie odpisałaś.. ;<<< :diabloti: wiki, jak tam twoje spalone ciasteczka? . :loveu: Quote
Minerva Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy sie gaduły xd I łaskawie prosimy o mniejsze gadulstwo w naszej galerii xD :mad: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):dOgLoV - mi też nie odpisałaś.. ;<<< :diabloti: Kurcze szukam tego pytania do mnie i nie mogę znaleźć :roll: mogę prosić o powtórkę ??:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ale to nie było pytanie. :diabloti: Pusiakowa napisał(a):witaj, siostro ! . :evil_lol: Quote
sunshine Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Siema długie wariaty Zapraszamy do nas na śnieżne szaleństwa Shirkowo-labkowe;P Quote
Dacote Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A my zapraszamy na sylwestrowo-owczarkowe wspomnienia ozdobione zdjęciami:loveu: Quote
Recommended Posts