Ewa&Duffel Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 U nas też dużo sniegu, ale raczej po łydki, niż po kolana ;) Quote
Cavalierkaa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hello :D I jak w której galleri robimy śluba? Bo już chcę robić zaproszonka :D a wgl. to hej :D Quote
Cavy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 CaneSs napisał(a):Hello :D I jak w której galleri robimy śluba? Bo już chcę robić zaproszonka :D a wgl. to hej :D oj dzieci, dzieci. :evil_lol: :shake: Quote
Dacote Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 wiki4 napisał(a): (2)No nie wiem, czy Cavy się zgodzi :diabloti: No, ludzie, ja nie chcę więcej rodzeństwa :evil_lol: Bez urazy ;) 1. NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ:diabloti: 2. :obrazic: Quote
Pusiakowa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 as_kate napisał(a):jak nie wiesz o co chodzi, to zawsze chodzi o pieniądze ^^ ale akurat Pusiakowa miała rację. :cooldevi: ja zawsze mam rację :diabloti: Quote
QQk Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hej! http://www.fothost.pl/upload/09/52/c945a5a4.jpg - niesamowite , są jakieś foty wśród tej 'Mody na sukces' ;) http://www.fothost.pl/upload/09/53/eecb1d3b.jpg - słodzaira, po 12 stronach następne foty http://www.fothost.pl/upload/09/53/0efeaff0.jpg - śliczna panienka I do końca 294 str. żadnych fotek. Nieeeeeeeeeee ;) Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Cavy napisał(a):Po kolana? :crazyeye: U nas ledwo trawę przykrywa i topnieje co chwila, a potem wieczorem mróz, a rano dalej topnieje. :shake: No, i ciągle pada :-o Niedługo Lisy nie znajdę :lol: Ewa&Duffel napisał(a):U nas też dużo sniegu, ale raczej po łydki, niż po kolana ;) Ja tam lubię śnieg, więc mogę go mieć po biodra :cool3: CaneSs napisał(a):Hello :D I jak w której galleri robimy śluba? Bo już chcę robić zaproszonka :D a wgl. to hej :D U Panny Młodej....czyli u mnie :p tzn. Lisy :lol: OK :p Pisałaś na początku :lol: Cavy napisał(a):oj dzieci, dzieci. :evil_lol: :shake: Odezwała się stara :evil_lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):1. NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ:diabloti: 2. :obrazic: Tak, tak :eviltong: No ładnie, fochami strzelasz :shake: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='CaneSs']hann, na focie zapraszam Idę pooglądać mojego Synusia :loveu: [quote name='Pusiakowa']ja zawsze mam rację :diabloti: Taa...Później się z Tobą pokłócę co do tego :diabloti: [quote name='QQk']Hej! http://www.fothost.pl/upload/09/52/c945a5a4.jpg - niesamowite , są jakieś foty wśród tej 'Mody na sukces' ;) http://www.fothost.pl/upload/09/53/eecb1d3b.jpg - słodzaira, po 12 stronach następne foty http://www.fothost.pl/upload/09/53/0efeaff0.jpg - śliczna panienka I do końca 294 str. żadnych fotek. Nieeeeeeeeeee ;) Tak, niesamowite :lol: No nie wiem czy jakieś będą...może we wtorek ;) Ahahaha, wczoraj próbowałam uszyć Lisce ubranko :evil_lol: Jak wyszło moje arcydzieło; potem Wam pokażę :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 o ja musze zobaczyc te arcydzieło:O pokaz teraz :mad: :D Quote
Dacote Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='wiki4'] Tak, tak :eviltong: No ładnie, fochami strzelasz :shake: A bu:diabloti: Co u Ciebie, siostrzyczko?:diabloti: I co u Lisiczki, siostry mojego psa?:loveu: Bo coś mi się zdaję, że: [quote name='wiki4']Idę pooglądać mojego Synusia A do siostry własnego psa nie zajrzysz:mad: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jejuuuuuuuuuu kiedy wreszcie zobacze tu jakieś fotki :angryy::angryy::angryy::angryy: :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a): Taa...Później się z Tobą pokłócę co do tego :diabloti: pfff. :obrazic: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o ja musze zobaczyc te arcydzieło:O pokaz teraz :mad: :D A może by się tak przywitać ? :shake: Nieskończone :evil_lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):A bu:diabloti: Co u Ciebie, siostrzyczko?:diabloti: I co u Lisiczki, siostry mojego psa?:loveu: Bo coś mi się zdaję, że: A do siostry własnego psa nie zajrzysz:mad: Lisa przynosi mi skarpetki, kapcie i co jeszcze :lol: Wskakuje na tapczan i patrzy się na mnie z wypchanym pyskiem żebym jej to zabrała :evil_lol: Jak zabiorę to zaczyna skakać i szaleć, a jak rzucę to pobiegnie, a raczej poleci bo skacze z tapczanu przecież i znowu przynosi cała dumna :lol: Zaglądam tylko nic nie piszę ;) dOgLoV napisał(a):Jejuuuuuuuuuu kiedy wreszcie zobacze tu jakieś fotki :angryy::angryy::angryy::angryy: :eviltong: Jeeeju, ile mam powtarzać :diabloti: Karta od telefonu się zgubiła, a jak byłam wczoraj po kartę do aparatu to sklep był zamknięty :lol: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):pfff. :obrazic: Ahahaha, jeszcze jeden foch na koncie :evil_lol: Ni fochaj już się :calus: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a): Jeeeju, ile mam powtarzać :diabloti: Karta od telefonu się zgubiła, a jak byłam wczoraj po kartę do aparatu to sklep był zamknięty :lol: Tyle razy żeby dotarło :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no ja wczoraj poszłam też do sklepu po płyty i pocałowałam klamkę :angryy: ble fuj , niedobra była :evil_lol: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dOgLoV napisał(a):Tyle razy żeby dotarło :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no ja wczoraj poszłam też do sklepu po płyty i pocałowałam klamkę :angryy: ble fuj , niedobra była :evil_lol: A dokładniej ? :cool3: Jakie to romantyczne :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):A dokładniej ? :cool3: Jakie to romantyczne :evil_lol: No jak to mówi moja mama to do mnie można i 1000 razy mówić i nie dotrze :eviltong: romantyczne , romantyczne :eviltong: na mrozie i śniegu klamki całować :eviltong: Quote
Dacote Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a): Lisa przynosi mi skarpetki, kapcie i co jeszcze :lol: Wskakuje na tapczan i patrzy się na mnie z wypchanym pyskiem żebym jej to zabrała :evil_lol: Jak zabiorę to zaczyna skakać i szaleć, a jak rzucę to pobiegnie, a raczej poleci bo skacze z tapczanu przecież i znowu przynosi cała dumna :lol: Zaglądam tylko nic nie piszę ;) Jaasne:evil_lol: No to masz radochę:D Powiedz jej, że jej ciocia ją pozdrawia:loveu: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dOgLoV napisał(a):No jak to mówi moja mama to do mnie można i 1000 razy mówić i nie dotrze :eviltong: romantyczne , romantyczne :eviltong: na mrozie i śniegu klamki całować :eviltong: My chyba serio jesteśmy rodzina :evil_lol: Przy blasku lamp :eviltong: Ciesz się, żeś nie przymarzła do niej :diabloti: Tosa_Inu&Husky napisał(a):Jaasne:evil_lol: No to masz radochę:D Powiedz jej, że jej ciocia ją pozdrawia:loveu: Bo ja wiem czy radochę, ciągle to samo :evil_lol: Jasne jak słoneczko, którego brak :lol: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):Ahahaha, jeszcze jeden foch na koncie :evil_lol: Ni fochaj już się :calus: ;** . ale macie ładny avatarek :loveu:. tffu, banerek chciałam powiedzieć! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dOgLoV']No jak to mówi moja mama to do mnie można i 1000 razy mówić i nie dotrze :eviltong: romantyczne , romantyczne :eviltong: na mrozie i śniegu klamki całować :eviltong: witaj, siostro ! . :evil_lol: Quote
wiki4 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Pusiakowa napisał(a):;** . ale macie ładny avatarek :loveu:. tffu, banerek chciałam powiedzieć! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Ty, ty ...:mad: :evil_lol: Ha! I tu Cie mam! Jedno i drugie :eviltong: Pusiakowa napisał(a):witaj, siostro ! . :evil_lol: Ahaha :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):My chyba serio jesteśmy rodzina :evil_lol: Przy blasku lamp :eviltong: Ciesz się, żeś nie przymarzła do niej :diabloti: No ba !!!! mój brat zawsze mi powtarza że ja to adoptowana jestem :evil_lol: nio tak jak koleś do fotelika w "głupi i głupszy" :evil_lol: u was też jest tyle śniegu co u mnie ?? bo jak tak to nie wychodz z Lisą na dwór bo ją w śniegu zgubisz :eviltong: Neron miał śniegu po pachy :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wiki4 napisał(a):Ty, ty ...:mad: :evil_lol: Ha! I tu Cie mam! Jedno i drugie :eviltong: Ahaha :evil_lol: ale mi sie podoba banerek. :evil_lol: Quote
Recommended Posts