wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 sunshine napisał(a):Cześć długie straszy u Was?:D Wiem głupia jestem :evil_lol: Ale przez te m.in. Twoje historie na wątku o duchach jestem przewrażliwiona :lol: Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 gosiulaa napisał(a):Hej Wiki :loveu: Hej Małgosiu :loveu: Quote
sunshine Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Oj tam zaraz głupia ^^ tak sobie myślę że może wątek ruszy bo dawno już gęsiej skórki nie miałam :D Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 sunshine napisał(a):Oj tam zaraz głupia ^^ tak sobie myślę że może wątek ruszy bo dawno już gęsiej skórki nie miałam :D No, a nie ? :roll: No, fajnie by było jakby ruszył, a co u Ciebie już nie straszy? Też kiedyś przez Twoje opowiadania nocy nie spałam :lol: O kurde. Dałam Lisie mleka i piła zachłannie, i...puściła pawia :mdleje: Zaczęłam sprzątać, tyle że ja mam zaraz odruchy wymiotne :evil_lol: Jakoś się powstrzymałam i teraz mam łzy w oczach :lol: Dosyć wrażeń jak na jeden dzień, idę spać chyba :eviltong: Quote
Infortune. Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No to dobranoc :evil_lol: Ja nie spałam w ogóle od 11 wczorajszego poranka :lol: Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Infortune. napisał(a):No to dobranoc :evil_lol: Ja nie spałam w ogóle od 11 wczorajszego poranka :lol: Jeszcze nie śpię :evil_lol: Trzymam się w pozycji siedzącej :lol: Ja tylko chwilkę spałam :p Dzisiaj za to będę kimać jak zabita :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wiki4 napisał(a): Tss, odwal się od mojej kochanej/ego :eviltong: Za późno, wyprzedziłam Cię :diabloti: jasne, jasne. jeszcze się zdziwisz . :P Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Pusiakowa napisał(a):jasne, jasne. jeszcze się zdziwisz . :P Mnie już dzisiaj nic nie zdziwi ... :lol: Quote
Izuuus Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No, to jutro zdjęcia Liski w mega dużej ilości? :cool3: Quote
Kama & Diana Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Witam. Śliczną masz Lise. Czekam na więcej foteczek.. Quote
NATKA Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Właśnie gdzie te foteczki :cool3: Kama i Diana wstawiły ci się dwa banerki (sygnatury) usuń jedną bo będą się czepiać ;) Quote
wiki4 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 [quote name='Izuuus']No, to jutro zdjęcia Liski w mega dużej ilości? :cool3: Tak, mama właśnie pojechała po kartę ;) Edit: Właśnie wróciła, sklepy zamknięte :angryy: [quote name='Kama & Diana']Witam. Śliczną masz Lise. Czekam na więcej foteczek.. Hejka, dzięki :p [quote name='NATKA']Właśnie gdzie te foteczki :cool3: Kama i Diana wstawiły ci się dwa banerki (sygnatury) usuń jedną bo będą się czepiać ;) Nie narzekaj, aż tak :lol: [quote name='GPooLCLD']hola gaduły :D [quote name='bianka19']Siemanko :loveu: Heejka :loveu: Quote
wiki4 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 as_kate napisał(a):hejka, hejka, ale co dalej? Hej :razz: Ale o co chodzi z tym dalej ? :lol: Quote
wiki4 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Pusiakowa napisał(a):o to że masz fotki dać! :D:D Nie mam jak :shake: Chetnie bym Wam dała, ale sklepowi sobie dłuugą przerwę świąteczną robią :mad: Quote
wiki4 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Cavy napisał(a):Przyszłam na pogaduchy :D Siemasz Mam :-D Chętnie, bo sypie i nie chce mi się na dwór :lol: Śniegu po kolana i Lisie tylko uszy widać jak skacze :eviltong: Quote
as_kate Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 jak nie wiesz o co chodzi, to zawsze chodzi o pieniądze ^^ ale akurat Pusiakowa miała rację. :cooldevi: Quote
wiki4 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 as_kate napisał(a):jak nie wiesz o co chodzi, to zawsze chodzi o pieniądze ^^ ale akurat Pusiakowa miała rację. :cooldevi: Ja nic nie mam, spłukana :evil_lol: Jak jutro będzie sklep zamknięty i nie będzie nikogo to so sama wezmę tę kartę :diabloti: Nie moja wina, że zamknięte było. Tak by już było duuużo fotek ;) Quote
Cavy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 wiki4 napisał(a):Siemasz Mam :-D Chętnie, bo sypie i nie chce mi się na dwór :lol: Śniegu po kolana i Lisie tylko uszy widać jak skacze :eviltong: Po kolana? :crazyeye: U nas ledwo trawę przykrywa i topnieje co chwila, a potem wieczorem mróz, a rano dalej topnieje. :shake: Quote
Recommended Posts