al'akir Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dOgLoV napisał(a):Wki może wiesz jak zmienić tytuł wątku ??:oops: ja wiem. Musisz edytować pierwszy post, wtedy będziesz mogła zmienić tytuł ;) Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 niunka04 napisał(a):CaneSs masz super pomysły;) No wiki ma znajomości na Dogo;) Znajomości to ja mam :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Wki może wiesz jak zmienić tytuł wątku ??:oops: Masz niżej odpowiedź :lol: NATKA napisał(a):Przyszłam się przywitać z wieczora :multi: Cześć Areśki :multi: GPooLCLD napisał(a):ja wiem. Musisz edytować pierwszy post, wtedy będziesz mogła zmienić tytuł ;) Dokładnie :p Quote
gosiulaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 http://www.fothost.pl/upload/09/53/ce95bc37.jpg Puchaty!! :loveu: Quote
łamAga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 GPooLCLD napisał(a):ja wiem. Musisz edytować pierwszy post, wtedy będziesz mogła zmienić tytuł ;) Dziękuje za podpowiedzi :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko to bedzie graniczyło z cudem bo na nowym dogo coś edytować to nieporozumienie :angryy: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dOgLoV napisał(a):Dziękuje za podpowiedzi :loveu::loveu::loveu::loveu: tylko to bedzie graniczyło z cudem bo na nowym dogo coś edytować to nieporozumienie :angryy: Musisz nacisnąć Edytuj i jakieś 2 lub 3 sekundy później znowu Edytuj :) Quote
al'akir Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 to edytowanie to chyba też zależy od tego jakie przeglądarki się używa. Zgadzam się też z przedmówczynią że trzeba ze 2/3 razy nacisnąć :) Powodzenia Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 GPooLCLD napisał(a):to edytowanie to chyba też zależy od tego jakie przeglądarki się używa. Zgadzam się też z przedmówczynią że trzeba ze 2/3 razy nacisnąć :) Powodzenia No cóż.. nowa dogo, ma zalety... ale wad coraz więcej :D Quote
łamAga Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Jejku dziewczyny jesteście wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu: udalo się :multi: to wszystko przez moich rodziców bo od małego uczyli mnie cierpliwości i teraz mam , nacisnęłam edytuj i czekam pół godziny aż się cos zrobi a tu kurcze wystarczyło 2 razy wcisnąc :roll: wielkieeeeeeeeeeeee dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cavalierkaa Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dOgLoV napisał(a):Jejku dziewczyny jesteście wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu: udalo się :multi: to wszystko przez moich rodziców bo od małego uczyli mnie cierpliwości i teraz mam , nacisnęłam edytuj i czekam pół godziny aż się cos zrobi a tu kurcze wystarczyło 2 razy wcisnąc :roll: wielkieeeeeeeeeeeee dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja to jak coś naciskam i mi po 30 sekunadch nie wchodzi to naciskam milion razy :P xDD Quote
al'akir Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dOgLoV napisał(a):Jejku dziewczyny jesteście wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu: udalo się :multi: to wszystko przez moich rodziców bo od małego uczyli mnie cierpliwości i teraz mam , nacisnęłam edytuj i czekam pół godziny aż się cos zrobi a tu kurcze wystarczyło 2 razy wcisnąc :roll: wielkieeeeeeeeeeeee dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kto pyta, nie błądzi:eviltong: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='dOgLoV']Jejku dziewczyny jesteście wielkie :loveu::loveu::loveu::loveu: udalo się :multi: to wszystko przez moich rodziców bo od małego uczyli mnie cierpliwości i teraz mam , nacisnęłam edytuj i czekam pół godziny aż się cos zrobi a tu kurcze wystarczyło 2 razy wcisnąc :roll: wielkieeeeeeeeeeeee dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja klikam raz i wchodzi :lol: :loveu: [quote name='CaneSs']ja to jak coś naciskam i mi po 30 sekunadch nie wchodzi to naciskam milion razy :P xDD[/QUOTE] Ty niecierpliwcu, Ty :evil_lol: [quote name='Viky i Ja']Hej Wiki :)[/QUOTE] Dzień dobry ;) [quote name='WeronikaM']hej !!!!!! ........[/QUOTE] O, jesteś wreszcie, hej :loveu: [quote name='Nikolaaa']Cześć kochane ;)[/QUOTE] Witamy, witamy i na śniadanko zapraszamy :cool3: [IMG]http://straat.blox.pl/resource/JasPari_FoodDecor08.jpg[/IMG] Jakie śmieszne kanapeczki :lol: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Nikolaaa']Smakowicie wyglądają ;)[/QUOTE] To się częstuj, bo reszta pewnie obudzi się dopiero na obiad :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Czarnulka']Heeej ;) witamy sie z rana ;p;p[/QUOTE] Siemacie Lunciaki :loveu: Jaka pogoda? ;) Quote
łamAga Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ale ja zamawiam tą kanapkę krówkę :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='dOgLoV']ale ja zamawiam tą kanapkę krówkę :evil_lol:[/QUOTE] OK, jest Twoja :evil_lol: Bosz, jak mnie wkurzają te reklamy. Włażą na cały obraz :angryy: Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']To się częstuj, bo reszta pewnie obudzi się dopiero na obiad :evil_lol:[/QUOTE] Spania nie masz Wiki ??? Są ferie a Ty od rana buszujesz na dg :evil_lol: Miłego dnia życzymy ślicznym dziewczynom z Leszna :) Quote
Izabela124. Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 No i fotek nadal nie ma :P Oj niedobra ta nasza wiki :P Quote
NATKA Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4'] Bosz, jak mnie wkurzają te reklamy. Włażą na cały obraz :angryy:[/QUOTE] Witanko ;) Otóż to - reklamy precz, faktycznie złośliwe z nich bestie, do tego ciężko je zamknąć :angryy: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='Viky i Ja']Spania nie masz Wiki ??? Są ferie a Ty od rana buszujesz na dg :evil_lol: Miłego dnia życzymy ślicznym dziewczynom z Leszna :)[/QUOTE] Wczoraj poszłam spać o 22 więc się wyspałam :lol: Dziękujemy i nawzajem ;) [quote name='Izabela124.']No i fotek nadal nie ma :P Oj niedobra ta nasza wiki :P[/QUOTE] Jaka zaraz tam niedobra :evil_lol: Leniwa :diabloti: Dzisiaj będą, obiecuję :roll: [quote name='NATKA']Witanko ;) Otóż to - reklamy precz, faktycznie złośliwe z nich bestie, do tego ciężko je zamknąć :angryy:[/QUOTE] Cześć Aresy :loveu: I jeszcze napadają z zaskoczenia :diabloti: Quote
Czarnulka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']Siemacie Lunciaki :loveu: Jaka pogoda? ;)[/QUOTE] A nawet fajna;p troszkę sniegu jeszcze mamy. A u was jak? Quote
Recommended Posts