wiki4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 CaneSs napisał(a):No masz! Ok, bedzie sylwestrowy :) Za 20 mint no może za 35 :P OK, już idę zobaczyć do Was na wątek :cool3: Shel napisał(a):Sliczna jest :D. Nie zaprzeczę :evil_lol: Nauczyła się ''daj głos'' :multi: Foxowa napisał(a): http://i50.tinypic.com/14ukev9.png Wesołych! :loveu: Dziękujemy, tatuś :loveu: Martens napisał(a):http://img258.imageshack.us/img258/7278/kopiazzdjcie012.jpg :-o Jak ja nienawidzę, kiedy jest tak ślisko... Wesołych świąt ;) http://c.wrzuta.pl/wi3244/1d82ccdf00256e2a4914ed51/0/tapety%20swiateczn%18 Nie dosyć, że ja się wywaliłam to Lisa co chwila łapkami w miejscu przebierała :evil_lol: Dziękujemy :loveu: agaciaaa napisał(a):http://img32.imageshack.us/img32/9596/zdjcie016pp.jpg widzę, że u was też chlapa :cool3: Lisa pewnie zmokła na spacerku ;) Mokra, morka :lol: Zobaczysz jak skończył się spacerek :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Fajny bannerek macie ;) Dziękować :cool3: Od CaneSs ;) Quote
Ewcia38 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Fajny bannerek macie ;) a macie super diete po swiąteczna:placz::placz:taką błyskawiczną jak zupka GORĄCY KUBEK??:razz: Quote
Shirai - Koki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ewcia38 napisał(a):a macie super diete po swiąteczna:placz::placz:taką błyskawiczną jak zupka GORĄCY KUBEK??:razz: Tez by mi sie przydala ... Quote
wiki4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Ewcia38 napisał(a):a macie super diete po swiąteczna:placz::placz:taką błyskawiczną jak zupka GORĄCY KUBEK??:razz: Buahaha :evil_lol: Diety są niezdrowe, więc proszę mi tu się nie odchudzać :nono: Moja dieta: odłóż mięso, jedz dużo owoców i pij duużo wody, co najmniej 2-3 litrów dziennie ;) Shirai - Koki napisał(a):Tez by mi sie przydala ... Cii :calus: Nie jesteś taka gruba :cool3: A ja się Wam pochwalę, mało zjadłam :evil_lol: Może przybędzie tylko z kilograma :lol: Quote
gosiulaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 wiki4 napisał(a):A ja się Wam pochwalę, mało zjadłam :evil_lol: Może przybędzie tylko z kilograma :lol: Też mało zjadłam :eviltong: najwięcej to chyba placków :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 gosiulaa napisał(a):Też mało zjadłam :eviltong: najwięcej to chyba placków :diabloti: No, ja chyba też najwięcej... ''placków'' :evil_lol: Placki to mi się z krowami kojarzą :lol: I sałatki z kurczakiem... wstyd się przyznać ale zjadłam trochę mięsa :oops: Quote
Ewcia38 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 gosiulaa napisał(a):Też mało zjadłam :eviltong: najwięcej to chyba placków :diabloti: a ja max ...uszek i krokietów z barszczem....ale mnie na mąkę wzięło..:roll: Quote
wiki4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Ewcia38 napisał(a):a ja max ...uszek i krokietów z barszczem....ale mnie na mąkę wzięło..:roll: Ja barszczu nie lubię :diabloti: Mąka, mniam, pycha :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 haha a ja nic nie zjadłam :eviltong: dzisiaj tylko sobie zupke zalałam :eviltong: :p Quote
wiki4 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):haha a ja nic nie zjadłam :eviltong: dzisiaj tylko sobie zupke zalałam :eviltong: :p Jak można na wigilii nic nie zjeść ?! :-o Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 wiki4 napisał(a):Jak można na wigilii nic nie zjeść ?! :-o bo nie mialam wigilii :roflt: moja matka pojechała z ojcem do babci a że ja jej nie lubie to zostałam w domu a jeść to nie miałam co ... nie lubie aż tak sałatek a placków ani tyle więc jedyne co mogłam jeść to to co codziennie chipsy itp :D:D:eviltong: Quote
gosiulaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bo nie mialam wigilii :roflt: moja matka pojechała z ojcem do babci a że ja jej nie lubie to zostałam w domu a jeść to nie miałam co ... nie lubie aż tak sałatek a placków ani tyle więc jedyne co mogłam jeść to to co codziennie chipsy itp :D:D:eviltong: Nie miałaś wigilii? Ojej... :-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 gosiulaa napisał(a):Nie miałaś wigilii? Ojej... :-( eee tam mi to koło d*** lata :D:D i tak było fajnie buaha rzucałyśmy z pundzią w żulów spod klatki :evil_lol: Quote
Lucky. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A ja się nażarłam jak nigdy ;p i dobrze ; d Quote
Ewcia38 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):eee tam mi to koło d*** lata :D:D i tak było fajnie buaha rzucałyśmy z pundzią w żulów spod klatki :evil_lol: Zul też człowiek tylko bezdomny zazwyczaj (jak pies w schronie),a bynajmniej nie planował,że tak skończy. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ewcia38 napisał(a):Zul też człowiek tylko bezdomny zazwyczaj (jak pies w schronie),a bynajmniej nie planował,że tak skończy. ale oni mają domy mieszkają nie daleko mnie tylko nie wiem dlaczego upodobali sobie do picia właśnie moją klatke :roll: i cały czas mamy jakieś śmieci ..naplute... w dodatku nie dawno nam wymieniali drzwi i już są przez nich zepsute :roll: Quote
łamAga Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ale oni mają domy mieszkają nie daleko mnie tylko nie wiem dlaczego upodobali sobie do picia właśnie moją klatke :roll: i cały czas mamy jakieś śmieci ..naplute... w dodatku nie dawno nam wymieniali drzwi i już są przez nich zepsute :roll: Skąd ja to znam , u mnie 5 razy wymieniali domofon aż zrezygnowali z napraw bo ile można , klatka byla malowana milion razy i nigdy nie była ładna dłużej niż jeden dzień , od razu jakies grafitti itd pełno petów , naplute , ile razy się "wejdzie" w śline reka na poreczy bleeeeeeee fuj , teraz juz nikt sie poreczy nie lapie bo strach , śmierdzi papierosami , trawką , piwem wódą a policja co ?? nic, niedawno jak w wigilie piętro niżej była libacja i oczywiście zaczęli się "zabijać" ( w wigilie :crazyeye: to normalnie żal ) policja przyjechała byli może z 5 min wyszli i za chwile to samo , normalnie ręce opadają .... Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bo nie mialam wigilii :roflt: moja matka pojechała z ojcem do babci a że ja jej nie lubie to zostałam w domu a jeść to nie miałam co ... nie lubie aż tak sałatek a placków ani tyle więc jedyne co mogłam jeść to to co codziennie chipsy itp :D:D:eviltong: Biedna :shake: gosiulaa napisał(a):Nie miałaś wigilii? Ojej... :-( Nio właśnie :-( HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):eee tam mi to koło d*** lata :D:D i tak było fajnie buaha rzucałyśmy z pundzią w żulów spod klatki :evil_lol: Niezłe podejście :mad: Lucky. napisał(a):A ja się nażarłam jak nigdy ;p i dobrze ; d Ty obżartuchu! :evil_lol: Ewcia38 napisał(a):Zul też człowiek tylko bezdomny zazwyczaj (jak pies w schronie),a bynajmniej nie planował,że tak skończy. Nikt nie planuje, że będzie żulem :roll: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ale oni mają domy mieszkają nie daleko mnie tylko nie wiem dlaczego upodobali sobie do picia właśnie moją klatke :roll: i cały czas mamy jakieś śmieci ..naplute... w dodatku nie dawno nam wymieniali drzwi i już są przez nich zepsute :roll: dOgLoV napisał(a):Skąd ja to znam , u mnie 5 razy wymieniali domofon aż zrezygnowali z napraw bo ile można , klatka byla malowana milion razy i nigdy nie była ładna dłużej niż jeden dzień , od razu jakies grafitti itd pełno petów , naplute , ile razy się "wejdzie" w śline reka na poreczy bleeeeeeee fuj , teraz juz nikt sie poreczy nie lapie bo strach , śmierdzi papierosami , trawką , piwem wódą a policja co ?? nic, niedawno jak w wigilie piętro niżej była libacja i oczywiście zaczęli się "zabijać" ( w wigilie :crazyeye: to normalnie żal ) policja przyjechała byli może z 5 min wyszli i za chwile to samo , normalnie ręce opadają .... Buahaha, a ja mieszkam w jednorodzinnym i mi dobrze :eviltong: A nie macie kamer albo co? U mojej babci w klatce jest kamerka, a jak ktoś chce so zapalić to mu się włącza ten spryskiwacz przeciw pożarowy :evil_lol: Potem muszą klatkę wycierać :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 dOgLoV napisał(a):Skąd ja to znam , u mnie 5 razy wymieniali domofon aż zrezygnowali z napraw bo ile można , klatka byla malowana milion razy i nigdy nie była ładna dłużej niż jeden dzień , od razu jakies grafitti itd pełno petów , naplute , ile razy się "wejdzie" w śline reka na poreczy bleeeeeeee fuj , teraz juz nikt sie poreczy nie lapie bo strach , śmierdzi papierosami , trawką , piwem wódą a policja co ?? nic, niedawno jak w wigilie piętro niżej była libacja i oczywiście zaczęli się "zabijać" ( w wigilie :crazyeye: to normalnie żal ) policja przyjechała byli może z 5 min wyszli i za chwile to samo , normalnie ręce opadają .... no to ja mam podobnie ...dobrze że domofonu nie mamy to mają o jedną rzecz mniej do zepsucia xD ale mam podobnie naśmiecone, naplute zepsute drzwi wejściowe i zatkany zamek od drzwi do piwnicy żeby ci sobie mogli wchodzić i tak zatykają bez przerwy cały czas nam wymieniają zamek na drugi dzień jest to samo :roll: jak tak wchodze do innych klatek to moja wygląda najgorzej... tragicznie :roll: najgorsze jest to że żaden z tych żulów nie mieszka w mojej klatce i sobie właśnie przychodzą pod moją :angryy: jak by w swojej nie mogli :roll: a policja to normalka że tacy są,dlatego nigdy nie dzwonimy :roll: ale sie dziwie tym co mieszkaja na parterze mają małe dziecko oni im sie drą pod oknem a ci nic :roll::eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Biedna :shake: Niezłe podejście :mad: Buahaha, a ja mieszkam w jednorodzinnym i mi dobrze :eviltong: A nie macie kamer albo co? U mojej babci w klatce jest kamerka, a jak ktoś chce so zapalić to mu się włącza ten spryskiwacz przeciw pożarowy :evil_lol: Potem muszą klatkę wycierać :lol: eee tam :eviltong: haha wiem :D:D a no to ci dobrze :eviltong: chociaz czasami wole mieszkac w mieszkaniu niz w domku :p coś ty moja klatka i kamera ... prosze cie :lol::lol::lol: kamery to juz sa chyba w wyposazonych klatkach np ostatnio nam wybudowali bloko-wieżowiec no to tam (chyba) jest ale nie jestem pewna ale u nas :roll: wiem że post pod postem ale coś mi sie pomieszało xD Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):eee tam :eviltong: haha wiem :D:D a no to ci dobrze :eviltong: chociaz czasami wole mieszkac w mieszkaniu niz w domku :p coś ty moja klatka i kamera ... prosze cie :lol::lol::lol: kamery to juz sa chyba w wyposazonych klatkach np ostatnio nam wybudowali bloko-wieżowiec no to tam (chyba) jest ale nie jestem pewna ale u nas :roll: wiem że post pod postem ale coś mi sie pomieszało xD Czemu lepiej w mieszkaniu ? :razz: To nagrywaj filmiki komórką :evil_lol: Nie wolno spamować :eviltong: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 niunka04 napisał(a):my się witamy;) Jak tam po wigilii Hejka, hejka :loveu: Cofnij się kilka stronek wstecz to tam gdzieś jest odpowiedź :evil_lol: Przytyłam tylko 1 kg :multi: Quote
Recommended Posts