Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

CaneSs napisał(a):
No masz! Ok, bedzie sylwestrowy :) Za 20 mint no może za 35 :P

OK, już idę zobaczyć do Was na wątek :cool3:

Shel napisał(a):
Sliczna jest :D.

Nie zaprzeczę :evil_lol: Nauczyła się ''daj głos'' :multi:

Foxowa napisał(a):

Dziękujemy, tatuś :loveu:

Martens napisał(a):

Nie dosyć, że ja się wywaliłam to Lisa co chwila łapkami w miejscu przebierała :evil_lol:

Dziękujemy :loveu:

agaciaaa napisał(a):
http://img32.imageshack.us/img32/9596/zdjcie016pp.jpg widzę, że u was też chlapa :cool3: Lisa pewnie zmokła na spacerku ;)

Mokra, morka :lol: Zobaczysz jak skończył się spacerek :diabloti:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewcia38 napisał(a):
a macie super diete po swiąteczna:placz::placz:taką błyskawiczną jak zupka GORĄCY KUBEK??:razz:

Buahaha :evil_lol: Diety są niezdrowe, więc proszę mi tu się nie odchudzać :nono:
Moja dieta: odłóż mięso, jedz dużo owoców i pij duużo wody, co najmniej 2-3 litrów dziennie ;)

Shirai - Koki napisał(a):
Tez by mi sie przydala ...

Cii :calus: Nie jesteś taka gruba :cool3:

A ja się Wam pochwalę, mało zjadłam :evil_lol: Może przybędzie tylko z kilograma :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
A ja się Wam pochwalę, mało zjadłam :evil_lol: Może przybędzie tylko z kilograma :lol:

Też mało zjadłam :eviltong: najwięcej to chyba placków :diabloti:

Posted

gosiulaa napisał(a):

No, ja chyba też najwięcej... ''placków'' :evil_lol: Placki to mi się z krowami kojarzą :lol:

I sałatki z kurczakiem... wstyd się przyznać ale zjadłam trochę mięsa :oops:

Posted

gosiulaa napisał(a):

a ja max ...uszek i krokietów z barszczem....ale mnie na mąkę wzięło..:roll:

Posted

Ewcia38 napisał(a):
a ja max ...uszek i krokietów z barszczem....ale mnie na mąkę wzięło..:roll:

Ja barszczu nie lubię :diabloti: Mąka, mniam, pycha :eviltong:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
haha a ja nic nie zjadłam :eviltong: dzisiaj tylko sobie zupke zalałam :eviltong:
:p

Jak można na wigilii nic nie zjeść ?! :-o

Posted

wiki4 napisał(a):
Jak można na wigilii nic nie zjeść ?! :-o

bo nie mialam wigilii :roflt: moja matka pojechała z ojcem do babci a że ja jej nie lubie to zostałam w domu a jeść to nie miałam co ... nie lubie aż tak sałatek a placków ani tyle więc jedyne co mogłam jeść to to co codziennie chipsy itp :D:D:eviltong:

Posted

bo nie mialam wigilii :roflt: moja matka pojechała z ojcem do babci a że ja jej nie lubie to zostałam w domu a jeść to nie miałam co ... nie lubie aż tak sałatek a placków ani tyle więc jedyne co mogłam jeść to to co codziennie chipsy itp :D:D:eviltong:

Nie miałaś wigilii? Ojej... :-(

Posted

eee tam mi to koło d*** lata :D:D i tak było fajnie buaha rzucałyśmy z pundzią w żulów spod klatki :evil_lol:

Zul też człowiek tylko bezdomny zazwyczaj (jak pies w schronie),a bynajmniej nie planował,że tak skończy.

Posted

Ewcia38 napisał(a):
Zul też człowiek tylko bezdomny zazwyczaj (jak pies w schronie),a bynajmniej nie planował,że tak skończy.

ale oni mają domy mieszkają nie daleko mnie tylko nie wiem dlaczego upodobali sobie do picia właśnie moją klatke :roll: i cały czas mamy jakieś śmieci ..naplute... w dodatku nie dawno nam wymieniali drzwi i już są przez nich zepsute :roll:

Posted

ale oni mają domy mieszkają nie daleko mnie tylko nie wiem dlaczego upodobali sobie do picia właśnie moją klatke :roll: i cały czas mamy jakieś śmieci ..naplute... w dodatku nie dawno nam wymieniali drzwi i już są przez nich zepsute :roll:

Skąd ja to znam , u mnie 5 razy wymieniali domofon aż zrezygnowali z napraw bo ile można , klatka byla malowana milion razy i nigdy nie była ładna dłużej niż jeden dzień , od razu jakies grafitti itd pełno petów , naplute , ile razy się "wejdzie" w śline reka na poreczy bleeeeeeee fuj , teraz juz nikt sie poreczy nie lapie bo strach , śmierdzi papierosami , trawką , piwem wódą a policja co ?? nic, niedawno jak w wigilie piętro niżej była libacja i oczywiście zaczęli się "zabijać" ( w wigilie :crazyeye: to normalnie żal ) policja przyjechała byli może z 5 min wyszli i za chwile to samo , normalnie ręce opadają ....

Posted

Biedna :shake:

gosiulaa napisał(a):
Nie miałaś wigilii? Ojej... :-(

Nio właśnie :-(

eee tam mi to koło d*** lata :D:D i tak było fajnie buaha rzucałyśmy z pundzią w żulów spod klatki :evil_lol:

Niezłe podejście :mad:

Lucky. napisał(a):
A ja się nażarłam jak nigdy ;p
i dobrze ; d

Ty obżartuchu! :evil_lol:

Ewcia38 napisał(a):

Nikt nie planuje, że będzie żulem :roll:

dOgLoV napisał(a):
Skąd ja to znam , u mnie 5 razy wymieniali domofon aż zrezygnowali z napraw bo ile można , klatka byla malowana milion razy i nigdy nie była ładna dłużej niż jeden dzień , od razu jakies grafitti itd pełno petów , naplute , ile razy się "wejdzie" w śline reka na poreczy bleeeeeeee fuj , teraz juz nikt sie poreczy nie lapie bo strach , śmierdzi papierosami , trawką , piwem wódą a policja co ?? nic, niedawno jak w wigilie piętro niżej była libacja i oczywiście zaczęli się "zabijać" ( w wigilie :crazyeye: to normalnie żal ) policja przyjechała byli może z 5 min wyszli i za chwile to samo , normalnie ręce opadają ....

Buahaha, a ja mieszkam w jednorodzinnym i mi dobrze :eviltong:

A nie macie kamer albo co? U mojej babci w klatce jest kamerka, a jak ktoś chce so zapalić to mu się włącza ten spryskiwacz przeciw pożarowy :evil_lol: Potem muszą klatkę wycierać :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

no to ja mam podobnie ...dobrze że domofonu nie mamy to mają o jedną rzecz mniej do zepsucia xD ale mam podobnie naśmiecone, naplute zepsute drzwi wejściowe i zatkany zamek od drzwi do piwnicy żeby ci sobie mogli wchodzić i tak zatykają bez przerwy cały czas nam wymieniają zamek na drugi dzień jest to samo :roll: jak tak wchodze do innych klatek to moja wygląda najgorzej... tragicznie :roll: najgorsze jest to że żaden z tych żulów nie mieszka w mojej klatce i sobie właśnie przychodzą pod moją :angryy: jak by w swojej nie mogli :roll: a policja to normalka że tacy są,dlatego nigdy nie dzwonimy :roll: ale sie dziwie tym co mieszkaja na parterze mają małe dziecko oni im sie drą pod oknem a ci nic :roll::eviltong:

Posted

wiki4 napisał(a):
Biedna :shake:

Niezłe podejście :mad:

Buahaha, a ja mieszkam w jednorodzinnym i mi dobrze :eviltong:

A nie macie kamer albo co? U mojej babci w klatce jest kamerka, a jak ktoś chce so zapalić to mu się włącza ten spryskiwacz przeciw pożarowy :evil_lol: Potem muszą klatkę wycierać :lol:

eee tam :eviltong:
haha wiem :D:D
a no to ci dobrze :eviltong: chociaz czasami wole mieszkac w mieszkaniu niz w domku :p
coś ty moja klatka i kamera ... prosze cie :lol::lol::lol: kamery to juz sa chyba w wyposazonych klatkach np ostatnio nam wybudowali bloko-wieżowiec no to tam (chyba) jest ale nie jestem pewna ale u nas :roll:

wiem że post pod postem ale coś mi sie pomieszało xD

Posted

eee tam :eviltong:
haha wiem :D:D
a no to ci dobrze :eviltong: chociaz czasami wole mieszkac w mieszkaniu niz w domku :p
coś ty moja klatka i kamera ... prosze cie :lol::lol::lol: kamery to juz sa chyba w wyposazonych klatkach np ostatnio nam wybudowali bloko-wieżowiec no to tam (chyba) jest ale nie jestem pewna ale u nas :roll:

wiem że post pod postem ale coś mi sie pomieszało xD

Czemu lepiej w mieszkaniu ? :razz:

To nagrywaj filmiki komórką :evil_lol:

Nie wolno spamować :eviltong:

Posted

niunka04 napisał(a):
my się witamy;) Jak tam po wigilii

Hejka, hejka :loveu:

Cofnij się kilka stronek wstecz to tam gdzieś jest odpowiedź :evil_lol:
Przytyłam tylko 1 kg :multi: