wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Minerva napisał(a):Ja, ja. Orangesaft. A co to znaczy to coś na G, bo ja nie wim :lol: Mmm, Orangensaft :loveu: G...-niezdara :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Cześć wam! Co u Was słychać? Jak przygotowania do Świąt? :) Pozdrawiamy. Hejka, dziwnie mi teraz z Niemieckiego przełożyć się na Polski :evil_lol: U nas słychać, krzyki brata :eviltong: A marnie, marnie :oops: Olewam :eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Skromna karteczka ode mnie i Ganji! :) Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Skromna karteczka ode mnie i Ganji! :) Baardzo ładna, skromniutka ale śliczna :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ach, dziękujemy. ;) A tak szczerze mówiąc, to ja też sobie przygotowania świąteczne olewam, bo w tym roku wszyscy jedziemy do mojej siostry! Tak więc wszystko na jej głowie... haha :) Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 wiki4 napisał(a):Mmm, Orangensaft :loveu: G...-niezdara :diabloti: Ona mnie obraża Gute Nacht, idę spać, bo mam depresję przez was :lol: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Ach, dziękujemy. ;) A tak szczerze mówiąc, to ja też sobie przygotowania świąteczne olewam, bo tym roku wszyscy jedziemy do mojej siostry! Tak więc wszystko na jej głowie... haha :) A u nas w tym roku to wszyscy zjeżdżają się do nas :evil_lol: Mnie tylko interesuje w co się ubiorę i co z Lisią :lol: Minerva napisał(a):Ona mnie obraża Gute Nacht, idę spać, bo mam depresję przez was :lol: Deprecha :evil_lol: Quote
bianka19 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='bianka19'][FONT=Georgia]Wigilijny nadszedł czas, całujemy mocno Was chcemy złożyć Wam życzenia w Dniu Bożego Narodzenia, niechaj Gwiazdka Betlejemska, która świeci Wam o zmroku doprowadzi Was do szczęścia w nadchodzącym Nowym Roku! [/FONT] Ooo, znalazłaś kartkę. Dziękujemy :loveu: [quote name='Aga&Ganja']Pomogłabyś rodzicom, a nie ;p A Ty pomagasz siostrze ? :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Puszek wrócił, wrócił :multi: :loveu: A byłby dzisiaj 4 dzień jak go nie ma :p Cały jest wystraszony :shake: Mój biedny, a chudy jak nie wiem. Zaraz go mamusia Wiki podtuczy :diabloti: Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 wiki4 napisał(a):Deprecha :evil_lol: Jam zawstydzać TurboDymoMena! Mieć depreche! TurboDymoMen nie mieć deprechy :cool3: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Minerva napisał(a):Jam zawstydzać TurboDymoMena! Mieć depreche! TurboDymoMen nie mieć deprechy :cool3: Buahaha :evil_lol: To co idziesz spać ? Jeśli tak to; dobranoc zdepresowana kobito! :eviltong: Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 wiki4 napisał(a):Buahaha :evil_lol: To co idziesz spać ? Jeśli tak to; dobranoc zdepresowana kobito! :eviltong: Zdecydowałam, iż nie :lol:. Idę powyżywać się na Simach, utopię ich w basenie albo zagłodzę ich, coś się wymyśli :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Minerva napisał(a):Zdecydowałam, iż nie :lol:. Idę powyżywać się na Simach, utopię ich w basenie albo zagłodzę ich, coś się wymyśli :evil_lol: Moja krew :evil_lol: Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Toż to niedorzeczne, ale dobra :lol: Lubita Simsy :cool3:? Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Minerva napisał(a):Toż to niedorzeczne, ale dobra :lol: Lubita Simsy :cool3:? Toż to być dobre. Świat jest przeludniony :evil_lol: Lubita :p Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jak mam pomagać siostrze, jak ona jest o ponad 400 km stąd? :eviltong: Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Nie, zabijanie Simów jest fajne :D Ale niedorzeczne jest to iż ja być twoja krew :lol: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Jak mam pomagać siostrze, jak ona jest o ponad 400 km stąd? :eviltong: A jak ja mam pomagać mamie, skoro ona jest aż w kuchni ? :mdleje: Minerva napisał(a):Nie, zabijanie Simów jest fajne :D Ale niedorzeczne jest to iż ja być twoja krew :lol: No tak, to jest dziwne :evil_lol: Płyniesz sobie we mnie :lol: Quote
NATKA Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="]:loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZONKA:tree1:[/FONT] [/FONT] Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='NATKA'][FONT="]:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy :loveu: Quote
niunka04 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Witam;P! Psinka Slodziutka;) bedzie,y odwiedzac napewno Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 niunka04 napisał(a):Witam;P! Psinka Slodziutka;) bedzie,y odwiedzac napewno Witamy i dziękujemy ;) Zapraszamy, zapraszamy :loveu: Quote
Recommended Posts