Izuuus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 wiki4 napisał(a):Cześć :p Wpadaj, wpadaj. Mam nadzieję, że nie przestraszyłaś się tych pogaduch, my jesteśmy na prawdę baaardzo miłe :evil_lol: Wpadać będę, a pogaduchy mi nie straszne :) Quote
wiki4 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Izuuus napisał(a):Wpadać będę, a pogaduchy mi nie straszne :) Jesteś chyba jedyną osobą, która nie narzeka na rozmowy :evil_lol: Quote
Izuuus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 wiki4 napisał(a):Jesteś chyba jedyną osobą, która nie narzeka na rozmowy :evil_lol: Przecież czytać tego nie muszę, ja przychodzę na foteczki, których tu niestety brak:lmaa: Quote
wiki4 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Izuuus napisał(a):Przecież czytać tego nie muszę, ja przychodzę na foteczki, których tu niestety brak:lmaa: A nie mówiłam, że będą jutro ? :evil_lol: Mówiłam, mówiłam :mad: Quote
Izuuus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 wiki4 napisał(a):A nie mówiłam, że będą jutro ? :evil_lol: Mówiłam, mówiłam :mad: Tak wiem, pisało, że będą w środę. Poczekam ;) Quote
wiki4 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Izuuus napisał(a):Tak wiem, pisało, że będą w środę. Poczekam ;) No to co na mnie krzyczysz. Nie ładnie tak kogoś kijem straszyć :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 WOOLLNEE od szkoły- nareszcie !!! :multi:U nas też taka bebelucha na dworze. Szczególnie na ulicach. Mogłoby jeszcze na święta napadać śniegu. Byłoby tak ładnie :cool3: W tamtym roku u nas było dużo śniegu na święta:diabloti: Co chcesz na święta Wiki??Oprócz aparatu rzecz jasna :p Quote
bianka19 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witanko . ;) Co tam u was dzieci ? :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Nikolaaa']WOOLLNEE od szkoły- nareszcie !!! :multi:U nas też taka bebelucha na dworze. Szczególnie na ulicach. Mogłoby jeszcze na święta napadać śniegu. Byłoby tak ładnie :cool3: W tamtym roku u nas było dużo śniegu na święta:diabloti: Co chcesz na święta Wiki??Oprócz aparatu rzecz jasna :p U nas też chlupa, chlupa :shake: Aparat :diabloti: Jechać na zlot :multi: [quote name='bianka19']Witanko . ;) Co tam u was dzieci ? :evil_lol: Hej :lol: Dobrze, a u Ciebie babciu ? :diabloti: [quote name='Cavy']Cześć głupaki. :hand: :turn-l: Cześć Idiotejszyny :evil_lol: [quote name='Shel']Ale tu znów nagadane Ty tylko przychodzisz i narzekasz :evil_lol: Uśmiechnij się, są święta :multi: [quote name='dOgLoV'] Wesołych świąt :) Dziękujemy Aguś :loveu: Też Wam życzymy wesołych świąt :tree1: [quote name='WeronikaM']kartka kolejna od nas :buzi: Dziękujemy :loveu: Jak zrobię kartkę, też Wam ''prześlę'' :lol:;) Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 http://img690.imageshack.us/img690/2112/wiata.png Kochane jesteście wszystkie :loveu: Muszę się Wam jakoś odwdzięczyć ;) Quote
Dacote Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='wiki4']http://img690.imageshack.us/img690/2112/wiata.png Kochane jesteście wszystkie :loveu: Muszę się Wam jakoś odwdzięczyć ;) Zrób mi i wrzuć do Stworzaczkowej galerii :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Zrób mi i wrzuć do Stworzaczkowej galerii :evil_lol: Wrzucę, wrzucę, do wszystkich :lol: ;) Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Shel napisał(a):Wow, co tak mało nagadane? :eviltong: Wow, pierwszy raz nie narzekajo ! :-o Wszyscy mają wolne, to śpią :lol: Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Lucky.'] I od nas ! :) Dziękujemy, śliczne :loveu: Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 My będziemy oryginalne i Wam nie damy kartki tylko życzonka złożymy :lol: Wesołych świąt, dużo gadania w galerii, dużo soczku na Sylwku i czego tam chceta ;) Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Minerva napisał(a):My będziemy oryginalne i Wam nie damy kartki tylko życzonka złożymy :lol: Wesołych świąt, dużo gadania w galerii, dużo soczku na Sylwku i czego tam chceta ;) Oryginalność górą! :evil_lol: Wir drinken Orangensaft :evil_lol: Gleichfalls :loveu: Quote
Minerva Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ja, ja. Orangesaft. A co to znaczy to coś na G, bo ja nie wim :lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Cześć wam! Co u Was słychać? Jak przygotowania do Świąt? :) Pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts