Czarnulka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 hehe;p ale wazne ze nareszcie zobaczyła snieeg;p Quote
Marzena* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Hej Wiki :) U Was też tak zimno ? Moje dziewczyny mają przymusowe siedzenie w domu bo strasznie telepią doopkami mimo ciuszków na grzbietach ;) Quote
Lucky. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Wow, tu są zdjęcia ! I to ile ? : P Fajna Lisica ;p Quote
NATKA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witanko :multi: Śniegową Lisiczkę sobie oglądnełam ;) Quote
Infortune. Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Kurcze, ile tu nagadane :lol: Super zdjęcia, ale chętnie obejrzałabym je w większym rozmiarze. No i częściej mogłabyś pokazywac jej śliczny pyszczek, a nie tyłek :eviltong: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Czarnulka napisał(a):hehe;p ale wazne ze nareszcie zobaczyła snieeg;p Noo. Trochę zdziwiona była :evil_lol: Viky i Ja napisał(a):Hej Wiki :) U Was też tak zimno ? Moje dziewczyny mają przymusowe siedzenie w domu bo strasznie telepią doopkami mimo ciuszków na grzbietach ;) Hejka. Zimno, zimno :roll: A wiem, że u Was też zimno bo moja koleżanka się wyprowadziła do Głogowa i gadamy cały czas przez telefon :lol: Lucky. napisał(a):Wow, tu są zdjęcia ! I to ile ? : P Fajna Lisica ;p Co taka zdziwiona? Raz na rok trzeba dodać :evil_lol: Dzięki ;) NATKA napisał(a):Witanko :multi: Śniegową Lisiczkę sobie oglądnełam ;) Hej :loveu: Dziękujemy :loveu: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Hej Wiki pozdrawiamy ;) Hej, dzięki :razz: Infortune. napisał(a):Kurcze, ile tu nagadane :lol: Super zdjęcia, ale chętnie obejrzałabym je w większym rozmiarze. No i częściej mogłabyś pokazywac jej śliczny pyszczek, a nie tyłek :eviltong: Przyzwyczaj się :evil_lol: Ale jak na komórkę to ona za szybka jest, nawet w tym śniegu :lol: Wiem, wiem, za dużo zmniejszyłam. Następnym razem będą większe :cool3: sunshine napisał(a):Siema długie:D Siemasz Sunshine, hejka Shirka :razz: Ja właśnie wcinam arbuza :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Nikolaaa napisał(a):Podziel się:eviltong::cool3: Za późno, nie ma już :lol: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 wiki4 napisał(a):Za późno, nie ma już :lol: Szkoda :mad: Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Arbuz ?? o tej porze roku ?? kurde że też u nas nie ma arbuzów , to najlepszy owoc świata :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 U nas są arbuzy ale nikomu się nie chce iść do sklepu i kupić ;) Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Nikolaaa napisał(a):Szkoda :mad: Mówi się, peszek :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Arbuz ?? o tej porze roku ?? kurde że też u nas nie ma arbuzów , to najlepszy owoc świata :evil_lol: Noo, arbuz :-o A jak sie po nim fajnie lata co 5 minut do kibelka :evil_lol: Ejj, a arbuz to jest warzywo czy owoc? :cool3: Quote
łamAga Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 wiki4 napisał(a): Noo, arbuz :-o A jak sie po nim fajnie lata co 5 minut do kibelka :evil_lol: Ejj, a arbuz to jest warzywo czy owoc? :cool3: Nooo znam ten ból , się człowiek wysika a za chwilę to samo :evil_lol: hmm kurde sama nie wiem ale skoro marchewka to owoc to arbuz może być warzywem :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 dOgLoV napisał(a):Nooo znam ten ból , się człowiek wysika a za chwilę to samo :evil_lol: hmm kurde sama nie wiem ale skoro marchewka to owoc to arbuz może być warzywem :evil_lol: Straszne :evil_lol: Najgorzej w nocy jak ci się zachce :diabloti: Sama, w około pełno cieni :cool3: Marchewka to owoc ? Od kiedy ? :mdleje: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Nikolaaa napisał(a):na pewno owoc :D A ziemniak to tez owoc ? :diabloti: W końcu też rośnie w ziemi :roll: Ja obstawiam, że to warzywo :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Marchewka to owoc ?! Arbuz to warzywo?! jeju....ale jestem zacofana :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Nikolaaa napisał(a):Marchewka to owoc ?! Arbuz to warzywo?! jeju....ale jestem zacofana :diabloti: Z roku, na rok coraz inaczej :evil_lol: Wiem, ale nie chciałam Cie urazić :diabloti: Quote
Nikolaaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 W przyszłym roku się okaże ,że marchewka to ziarno :D Quote
Pusiakowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 tych zdjec to ja sie doszukac nie moglam . :eviltong: http://img340.imageshack.us/img340/2651/zdjcie029d.jpg a ty taka sztywna, ze kucnac sie nie chce? :diabloti: [FONT=MS Shell Dlg 2]http://img9.imageshack.us/img9/4357/zdjcie031b.jpg fajooowe . :lol:[/FONT] Quote
Tina.Sara Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 dzień doberek :cool3: Lisa jest urocza :loveu: http://img9.imageshack.us/img9/4357/zdjcie031b.jpg wow :o Quote
Shel Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://img189.imageshack.us/img189/330/zdjcie024i.jpg super śniegowa lisiczka :razz::multi: Quote
Recommended Posts