Dacote Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jakie słoodkie footy:loveu: U mnie też są śnieżne psiakowe footy:-P Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Przyszłam na świeżą dostawę zdjęć :cool3:[/FONT] Quote
*anusia&ajlu* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 wymiziaj sliczna Lise a gdzie sie podziewaja zdjecia kota??? Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nom to to :p :D:D Daj więcej zdjęć tego Misiaka :loveu: ladybird napisał(a):jaka śnieżna królewna:lol: Królowa śniegu :evil_lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):Jakie słoodkie footy:loveu: U mnie też są śnieżne psiakowe footy:-P Już idę :razz: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Przyszłam na świeżą dostawę zdjęć :cool3:[/FONT] Zaraz będą :cool3: *anusia&ajlu* napisał(a):wymiziaj sliczna Lise a gdzie sie podziewaja zdjecia kota??? Wymiziana. Teraz leży sobie, musiałam po przyjściu jej łapki ciepłą ścierką przetrzeć, bo się biedna cała trzęsła :shake: Jak dorwę kota to będą zdjęcia i kota. On fajnie na śniegu wygląda :evil_lol: Tak wysoko łapy podnosi :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 wiki4 napisał(a):Daj więcej zdjęć tego Misiaka :loveu: po co i tak tam ludzie wchodza raz na ruski rok :lol::lol: ale zrobilam dzisiaj filmik z tym downem wiec moze wstawie choc watpie:eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 wyobrazam sobie jak kot w sniegu chodzi, hahaha moja to by skakala ;) Ajllu tez wycieram lapy bo pozniej slizga sie po panelach Lisa jest taka malutka to ja bym ja dobrze suszyla bo latwo o chorobsko w taka pogode Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):po co i tak tam ludzie wchodza raz na ruski rok :lol::lol: ale zrobilam dzisiaj filmik z tym downem wiec moze wstawie choc watpie:eviltong: Jak wstawisz to daj linka :cool3: *anusia&ajlu* napisał(a):wyobrazam sobie jak kot w sniegu chodzi, hahaha moja to by skakala ;) Ajllu tez wycieram lapy bo pozniej slizga sie po panelach Lisa jest taka malutka to ja bym ja dobrze suszyla bo latwo o chorobsko w taka pogode Hehehe :lol: Jak przychodzimy to zaraz ją wycieram ciepłym ręcznikiem i pod koc razem ze mną :evil_lol: Zaraz wstawię zdjęcia z dziś :razz: Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Cavy napisał(a):czesc Lisy :P Jest tylko jedna Lisa :evil_lol: Tosa_Inu&Husky napisał(a):Świetnie, czekamy:-P Już, już :lol: Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Nikolaaa napisał(a):Czekamy na focisze :) Muszę pozmniejszać ;) Tosa_Inu&Husky napisał(a):SZYBCIEJ! :mad: Ty, Ty ... niecierpliwa kobito! :evil_lol: Quote
Cavy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 A gdzie ta niespodzianka z dedykacją dla mnie? czekam juz i czekam. :D Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):No już! Kurcze, dawaj! Czuję się przez Ciebie zagrożona :evil_lol: Cavy napisał(a):A gdzie ta niespodzianka z dedykacją dla mnie? czekam juz i czekam. :D Wszyscy na coś czekają :shake: :evil_lol: Nikolaaa napisał(a):ja na swój avatar czekam :D Miałam kompa u przeczyszczenia i muszę zacząć od nowa :evil_lol: Dzisiaj się wezmę ;) Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Sprawdzam czy nie za duże ... :lol: Quote
Nikolaaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 To teraz daj całą Lisę a nie tylko ogonek :) Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Nikolaaa']To teraz daj całą Lisę a nie tylko ogonek :) Już, już :lol: :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Teraz będzie sprawdzać, czy nie za małe i da ... kawałek ucha ;)[/FONT] Quote
*anusia&ajlu* Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 tu sie Lisa zaczyna http://img340.imageshack.us/img340/5447/zdjcie009v.jpg a tu konczy... ;) http://img340.imageshack.us/img340/7313/zdjcie004r.jpg Quote
wiki4 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Teraz będzie sprawdzać, czy nie za małe i da ... kawałek ucha ;)[/FONT] Cii, bo wykrakasz :evil_lol: Trzepanko :eviltong: Quote
Recommended Posts