wiki4 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Shirai - Koki napisał(a):A koleznaka jaka ocene dostala, gorsza ??? Nie, taką samą, ale i tak miała inną grupę ;) Ale jak dla mnie to, to nie było do końca fair... Ja miałam 83%, a ona 91% i też dostała 4+ :roll: Quote
Shirai - Koki Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Matko teraz sa procenty w szkole :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
wiki4 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Matko teraz sa procenty w szkole :crazyeye::crazyeye::crazyeye: są punkty, potem przeliczane na procenty i z tego ocena ... :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 wiki4 napisał(a):są punkty, potem przeliczane na procenty i z tego ocena ... :lol: [FONT=Comic Sans MS]Ta szkoła coraz bardziej skomplikowana się robi :evil_lol:[/FONT] Quote
sunshine Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Siemka długie są tu jakieś zdjęcia gdzieś? Quote
Pusiakowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 taaaa, w tej szkole to niedlugo zrobia, ze nikt nie bedzie zdawal. ;/ Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Ta szkoła coraz bardziej skomplikowana się robi :evil_lol:[/FONT] Tam jest wszystko skomplikowane :evil_lol: sunshine napisał(a):Siemka długie są tu jakieś zdjęcia gdzieś? Nie ma, nie ma :shake: Spróbuję jakieś skołować :cool3: Pusiakowa napisał(a):taaaa, w tej szkole to niedlugo zrobia, ze nikt nie bedzie zdawal. ;/ Noo, wszyscy kibel :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! < 333 Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 CaneSs napisał(a):Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! < 333 Hejka, co Was tak długo nie było ? :loveu: A kogo takiego słodziaka masz w podpisie ? :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wiki4 napisał(a):Hejka, co Was tak długo nie było ? :loveu: A kogo takiego słodziaka masz w podpisie ? :lol: Słodziaka :P Bube i Capriego :P (Brata i Psa xD ) No czemu? Bo za oceny szlabanik był :(( Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 CaneSs napisał(a):Słodziaka :P Bube i Capriego :P (Brata i Psa xD ) No czemu? Bo za oceny szlabanik był :(( :cool3: Fajne imię :evil_lol: U mnie na szczęście lepiej, może nawet z chemii 3 dostane :multi: Quote
Cavalierkaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wiki4 napisał(a)::cool3: Fajne imię :evil_lol: U mnie na szczęście lepiej, może nawet z chemii 3 dostane :multi: Ja cudem dzisiaj religie na 4 poprawiłąm ( ustnie ) Masakra, niedość ze gościu jest Filozofem to na dodatek jeszcze gapi sie centralnie w Twoje oczy. Masakrycznie. No on ma na imie Kuba, i ma 4,5 roku. Ale ja mówie na niego Buba :) Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Na mnie się tak patrzy baba z gegry :evil_lol: Słodziutki :loveu: A tak przy okazji, co robicie w Sylwka ? :cool3: Quote
Cavalierkaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wiki4 napisał(a):Na mnie się tak patrzy baba z gegry :evil_lol: Słodziutki :loveu: A tak przy okazji, co robicie w Sylwka ? :cool3: Nie wiem szczerze... może wbije do psiapsiuły :] a wy? Quote
Nikolaaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jeżeli o mnie chodzi to albo przyjedzie do mnie koleżanka albo pójdę na imprezkę do koleżanki. To nie będzie jakaś wielka imprezka - ostatnio całą noc przetańczyłyśmy, potem gadałyśmy a w międzyczasie jadłyśmy pizzę , chipsy, piłyśmy colę, wodę....co kto wolał :) A ty kochana co robisz w Sylwka?? Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 CaneSs napisał(a):Nie wiem szczerze... może wbije do psiapsiuły :] a wy? A my jedziemy do kuzynki, ale nie wiem czy wezmę Lisę :razz: Dzisiaj się mnie koleżanka w szkole pytała czy może do mnie na sylwestra. To ja jej powiedziałam, że może ale byśmy pojechały do mojej kuzynki i będziemy same. A ona, że ok. I nie wiem czy żartuje, czy na serio :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Nikolaaa napisał(a):Jeżeli o mnie chodzi to albo przyjedzie do mnie koleżanka albo pójdę na imprezkę do koleżanki. To nie będzie jakaś wielka imprezka - ostatnio całą noc przetańczyłyśmy, potem gadałyśmy a w międzyczasie jadłyśmy pizzę , chipsy, piłyśmy colę, wodę....co kto wolał :) A ty kochana co robisz w Sylwka?? Odpowiedź masz niżej :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 wiki4 napisał(a):Poczekam :razz: Buahaha, jestem z siebie taaaaaakaaaaa dumna :evil_lol: Dostałam z chemii 4+, ze sprawdzianu od początku roku :cool3: hej genijalna chemiczko!!!! dlugo mnie nie bylo co u wassss, zalatwcie sobie ten aparat ;( ja dzis moze wstawie zdjecia, bo wieczorkiem mam chwile wolnego dzis oddalam ta krew i mam duuzo czekolad ;) chcecieeee? Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 CaneSs napisał(a):hahah. Śmiechowa qumpela ;d Robię jej prezent na wigilię klasową, czyli jutro :evil_lol: I jeszcze muszę placka upiec :diabloti: Mam nadzieję, że nie otruję nikogo :cool3: Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):hej genijalna chemiczko!!!! dlugo mnie nie bylo co u wassss, zalatwcie sobie ten aparat ;( ja dzis moze wstawie zdjecia, bo wieczorkiem mam chwile wolnego dzis oddalam ta krew i mam duuzo czekolad ;) chcecieeee? Cześć rozmówczyni przez telefon :lol: Zaraz porobię komórką, ale będą niewyraźne :roll: Ty jesteś bohaterka ! :evil_lol: Podziwiam Cię, serio :cool3: Buahaha, masz wolne dzisiaj :razz: Quote
Martens Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mój TZ oddał krew więc mam pod dostatkiem czekolady, on nie lubi :D Quote
*anusia&ajlu* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ja sie krew oddaje to sie zaswiadczenie bierze i sie ma wolne, i dzis dostalam ksiazeczke honorowego dawcy ;) no to czekam na zdjecia!!! dobra rzecz gg w telefonie, narazie zmykam musze isc do domu... Quote
Cavalierkaa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 hahah. Placka :)) Ja na mikołajki wylosowałam zajebiste kapcie "ślimaki" Capek je sobie przywłaszczył jako dwie identyczne nowe zabawki ;] Quote
wiki4 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Martens napisał(a):Mój TZ oddał krew więc mam pod dostatkiem czekolady, on nie lubi :D Jak można nie lubić czekolady ? :-o *anusia&ajlu* napisał(a):ja sie krew oddaje to sie zaswiadczenie bierze i sie ma wolne, i dzis dostalam ksiazeczke honorowego dawcy ;) no to czekam na zdjecia!!! dobra rzecz gg w telefonie, narazie zmykam musze isc do domu... :loveu: Witaj Honorowy Dawco :loveu: OK, już się biorę :lol: Dobra, dobra :cool3: CaneSs napisał(a):hahah. Placka :)) Ja na mikołajki wylosowałam zajebiste kapcie "ślimaki" Capek je sobie przywłaszczył jako dwie identyczne nowe zabawki ;] Quote
Recommended Posts