wiki4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):huhu zaszalalas :D:D nie szkoda ci kasy wgl ile to stoi ?:eviltong: Wujek pracuje w sklepie informatycznym, z komputerami i całą resztą. To mi zainstalował :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiki4 napisał(a):Wujek pracuje w sklepie informatycznym, z komputerami i całą resztą. To mi zainstalował :lol: aha :D:D:D wgl jutro jest dzien wolontariusza wiec wszystkiego najlepszego :loveu::D:D:D Quote
wiki4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):aha :D:D:D wgl jutro jest dzien wolontariusza wiec wszystkiego najlepszego :loveu::D:D:D Nawzajem, Złotko :loveu: Dobrze, że kupiłam 50 lizaków, poskładam wolontariuszkom życzenia :evil_lol: Ah, jutro Marysi nie będzie, a ja w ogóle tych dziewczyn nie znam :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiki4 napisał(a):Nawzajem, Złotko :loveu: Dobrze, że kupiłam 50 lizaków, poskładam wolontariuszkom życzenia :evil_lol: Ah, jutro Marysi nie będzie, a ja w ogóle tych dziewczyn nie znam :lol: :loveu: 50 lizakow :O po co ci ?:D:D no ja tez tych twoich dziewczyn nie znam podobnie jak Marysi :lol::lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a): wgl jutro jest dzien wolontariusza wiec wszystkiego najlepszego :loveu::D:D:D Nawet nie wiedziałam, że jest taki dzień :oops: A więc, wszystkiego najlepszego Drodzy Wolontariusze :lol::lol: Quote
wiki4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::loveu: 50 lizakow :O po co ci ?:D:D no ja tez tych twoich dziewczyn nie znam podobnie jak Marysi :lol::lol: Będę rozdawać dzieciom :evil_lol: Ale i tak już połowę zjadłam, tych najlepszych, cola :diabloti: Dobrze, że będą chociaż panie :evil_lol: I może dziewczyna z mojej szkoły przyjdzie, z którą dzisiaj pierwszy raz gadałam, bo chciałam żeby dała przepisać z angielskiego zadanie :eviltong: Ania! napisał(a):Nawet nie wiedziałam, że jest taki dzień :oops: A więc, wszystkiego najlepszego Drodzy Wolontariusze :lol::lol: Ja tez... :lol: Dzięki :loveu: Quote
gosiulaa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Cześć zwariowana wolontariuszko :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ania! napisał(a):Nawet nie wiedziałam, że jest taki dzień :oops: A więc, wszystkiego najlepszego Drodzy Wolontariusze :lol::lol: ja też nie wiedziałam dokąd sobie nie przegladalam kalendarza a wnim byly wszystkie swieta napisane dzien bez papierosa i takie tam noi bylo wolontariusza :D:D:multi: Quote
Minerva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Hejooo Wam laski głuptaski (tak mi się zrymowało jakoś :D). Quote
wiki4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 gosiulaa napisał(a):Cześć zwariowana wolontariuszko :evil_lol: Cześć Ty spokojna kobito :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Ale mi zdjec malej brakuje :( Mi aparatu też :roll: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja też nie wiedziałam dokąd sobie nie przegladalam kalendarza a wnim byly wszystkie swieta napisane dzien bez papierosa i takie tam noi bylo wolontariusza :D:D:multi: Buahaha, dzień bez przekleństw też jest :diabloti: Shel napisał(a):Hej :] Czekam na foty :] Nie ma aparatu :roll: aniolek666 napisał(a):Hejka co tam u was?? Dobrze, znowu mnie gardło bierze :razz: Minerva napisał(a):Hejooo Wam laski głuptaski (tak mi się zrymowało jakoś :D). Cześć Rymaczko :loveu: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Minerva napisał(a):Rymaczka się dopytuje co tam u Was? Dobrze nawet :cool3: Tak mi się nie chce jutro do szkoły :shake: Milego Mikołaja :diabloti: Quote
Minerva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 wiki4 napisał(a):Dobrze nawet :cool3: Tak mi się nie chce jutro do szkoły :shake: Milego Mikołaja :diabloti: Dzięki i nawzajem :) A ja chcę już jutro! Bo mam zawody z siatkówki i nie idę na lekcje ;p Quote
wiki4 Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Minerva napisał(a):Dzięki i nawzajem :) A ja chcę już jutro! Bo mam zawody z siatkówki i nie idę na lekcje ;p Pójdę na rynek zaczepić Mikołaja bo ma być, nic mi nie dał :evil_lol: Jak zobaczy mojego groźnego spa to padnie :diabloti: Pff, to nie fair :shake: Quote
Minerva Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A ja dostałam kalendarz i czekoladę, nic szczególnego, ale zawsze coś ;p Fair, fair, i tak idę na rezerwową, bo ja jestem pierwsza klasa przecież xd. Quote
Nikolaaa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć :) Ja dostałam 30 zł i dużo słodyczy :) Quote
Cavy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Cześć scujki :turn-l: Mikołaj Was nie lubi. :diabloti: Quote
sunshine Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A ja pidzamke dostałam...a stara dupa jestem:p ale wolała bym słodkie ;D Też chciałam iść na mikołaja ale chora jestem ;( A była by okazja oszołoma w tłum ludzi zabrać;p Quote
łamAga Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A ja tam wolę dawać niz dostawać :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 dOgLoV napisał(a):A ja tam wolę dawać niz dostawać :eviltong: [FONT=Comic Sans MS]W sumie ja też ... ale nie ma co ukrywać ... dostawać też lubię :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts