Cavy Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie zdziwilabym sie :stupid: Ale była przed chwilą na gg, to może jej sie nie chce wchodzić na dogo. :D Quote
wiki4 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Cavy napisał(a):Ale była przed chwilą na gg, to może jej sie nie chce wchodzić na dogo. :D Byłam i jestem na gg :eviltong: Już chodzi i muli jak nie wiem :roll: Jutro wszystkim odpisze! I proszę mi tu nie straszyć starszych pań cmentarzem :evil_lol: Quote
vege* Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wiki mnie poprosiła, żebym napisała tu, że jej dogo nie działa i odpowie wam jutro i przeprasza nikole, że ci jeszcze avka nie zrobiła :lol: ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 przyznaj sie wiki ze masz kare i teraz sie wlamalas na 5 min bo mama poszła do kibelka a tato w pracy :turn-l: i kto tu straszy kogos cmentarzem :siara: Quote
Nikolaaa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Spokojnie, z avkiem mi się nie śpieszy :) Quote
wiki4 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):przyznaj sie wiki ze masz kare i teraz sie wlamalas na 5 min bo mama poszła do kibelka a tato w pracy :turn-l: i kto tu straszy kogos cmentarzem :siara: Nie, nie mam kary :cool1: Mama za chwlkę wraca z wywiadówki ale jest spoko bo dzwoniła :cool3: Nikolaaa napisał(a):No to pięknie, olewa nas :placz: Nie kochana :loveu: Obiecuję, że jutro wejdę ;) Quote
wiki4 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Nikolaaa napisał(a):Spokojnie, z avkiem mi się nie śpieszy :) Już zaczęłam, jeszcze tylko dokończyć :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 wiki4 robi avki :O jakich ja sie tu rzeczy dowiaduje banery też ??:D:D Quote
wiki4 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wiki4 robi avki :O jakich ja sie tu rzeczy dowiaduje banery też ??:D:D Nie, bo nie wiem jak zmniejszyć :evil_lol: Quote
alex_sandereczka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Ja to tam wogóle się na tym nie znam ;) Psinka śliczna :) Quote
al'akir Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 masz stronę do zmniejszania zdjęć http://www.zmniejszfotke.pl/ Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a w czym wgl robisz ?:eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 WITANKO :Dog_run: LISICE!!! :hand: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Lisie Pysie :loveu:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Hallo..hallo Wiki juz Wam dziala net...normalnie Wam to sie wszystko psuje i nie dziala, arapat...net i co bedzie nastepne ??? Pozdrawiamy serdecznie i caluki dla Lisiczki:loveu: Quote
wiki4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='alex_sandereczka']Ja to tam wogóle się na tym nie znam ;) Psinka śliczna :) Ja tak trochę :lol: Dzieki :loveu: [quote name='GPooLCLD']masz stronę do zmniejszania zdjęć http://www.zmniejszfotke.pl/ Wielkie dzieki :p [quote name='GPooLCLD']dubel postu :roll: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a w czym wgl robisz ?:eviltong: W PS :p [quote name='Cavy']Ahoj marynarze! :D Hej, hej majtku :evil_lol: [quote name='NATKA']Hello :p jak tam jamnisia się miewa??? Hejka ;) Dobrze, śpi :lol: [quote name='*anusia&ajlu*']WITANKO :Dog_run: LISICE!!! :hand: Hejka Ajlusie :loveu: [quote name='Lucky.']Siemaa ! Mi też wczoraj dogo muliło ... A jaka masz przeglądarkę ? :razz: [quote name='gosiulaa']Hej wam :loveu: :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wiki4 napisał(a): W PS :p :loveu: huhu zaszalalas :D:D nie szkoda ci kasy wgl ile to stoi ?:eviltong: Quote
wiki4 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Cześć Lisie Pysie :loveu:[/FONT] Hej Kudłate :loveu: Nikolaaa napisał(a):Cześć Myszeczki :) Co u was?? Milo :p Byłyśmy z Lisiczka rozwieszać plakaty o dniach otwartych w schronisku :lol: Shirai - Koki napisał(a):Hallo..hallo Wiki juz Wam dziala net...normalnie Wam to sie wszystko psuje i nie dziala, arapat...net i co bedzie nastepne ??? Pozdrawiamy serdecznie i caluki dla Lisiczki:loveu: Net już działa ;) Buuziamy :loveu: Quote
Recommended Posts