Infortune. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::p to ile macie lat ??:D:D:D Jam młoda bardzo :diabloti: Ale jak tak piszecie o tych 13 latach to wydaje mi się, że to wieki temu było. :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 GPooLCLD napisał(a):haha 18 + vat :mdleje: buaaha a ile ten vat wynosi ??:D:D wiesz moj ojciec tez sobie mowi ze 20 + vat a ma 45 wiec jak ty mi takie cos mowisz no to nie wiem ile mam sie spodziewac 50 ?:D:D 60??:D:D Infortune no to jak młoda to sie nie wstydz i powiedz ile masz lat ?:D:D:D Quote
al'akir Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::mdleje: buaaha a ile ten vat wynosi ??:D:D wiesz moj ojciec tez sobie mowi ze 20 + vat a ma 45 wiec jak ty mi takie cos mowisz no to nie wiem ile mam sie spodziewac 50 ?:D:D 60??:D:D Infortune no to jak młoda to sie nie wstydz i powiedz ile masz lat ?:D:D:D Spokojnie, spokojnie ja dwadzieścia parę ma:cool1:. Powiedzmy:evil_lol::eviltong: Czyli wychodzi, że ten vat to u mnie nie tak dużo , ale niech żyje dyplomacja. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 GPooLCLD napisał(a):Spokojnie, spokojnie ja dwadzieścia parę ma:cool1:. Powiedzmy:evil_lol::eviltong: Czyli wychodzi, że ten vat to u mnie nie tak dużo , ale niech żyje dyplomacja. :mdleje: jesssu ale stara matko powinnaś juz babcią zostać :p wgl emerytuta te sprawy buaha :D Quote
al'akir Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::mdleje: jesssu ale stara matko powinnaś juz babcią zostać :p wgl emerytuta te sprawy buaha :D nie chce jeszcze emerytury bo prace mam za fajną:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 GPooLCLD napisał(a):nie chce jeszcze emerytury bo prace mam za fajną:eviltong: gdzie pracujesz ??:D:D ja tu musze wszystko wiedziec jak na spowiedzi :evil_lol: Quote
Infortune. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::mdleje: buaaha a ile ten vat wynosi ??:D:D wiesz moj ojciec tez sobie mowi ze 20 + vat a ma 45 wiec jak ty mi takie cos mowisz no to nie wiem ile mam sie spodziewac 50 ?:D:D 60??:D:D Infortune no to jak młoda to sie nie wstydz i powiedz ile masz lat ?:D:D:D W proflu znajdziesz wszystko :siara: :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Infortune. napisał(a):W proflu znajdziesz wszystko :siara: :eviltong: o rzadko czytam takie rzeczy z profili :p o to boshe ty to normalnie "starowinka "jesteś Quote
Czarnulka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A ja mam 14 ;p;D I sie cieesze;p A waże chyba z 49/50 mam 166cm;p hehe Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Czarnulka napisał(a):A ja mam 14 ;p;D I sie cieesze;p A waże chyba z 49/50 mam 166cm;p hehe tez waże 49 i mam 167/168 :multi: buaha :D:D Quote
QQk Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A panie dalej o odchudzaniu. Zdjęcia dawać ;) Quote
Martens Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='wiki4']Na modelkę idź :lol: Taaa, i na dzień dobry usłyszę "schudnij babo 10 kilo i wróć" :eviltong: Cholera, wy 13, a ja 23... Ale pewne babskie problemy w każdym wieku są takie same :p Quote
łamAga Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hola hola to ja tu najstarsza jestem aż boję się napisać ile mam lat :shocked!:ale spokojnie możecie mi mówić "babciu" :wallbash: :evil_lol: Quote
al'akir Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):gdzie pracujesz ??:D:D ja tu musze wszystko wiedziec jak na spowiedzi :evil_lol: ostatnio na cmentarzysku :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 GPooLCLD napisał(a):ostatnio na cmentarzysku :razz: a tak na serio ??:D:D Quote
al'akir Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a tak na serio ??:D:D no na serio cmentarzysko, zresztą dość ciekawe;) (archeologia) Quote
Cavy Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Cześć gaduło. Jak tam, zdrowa już jesteś? Ja wkuwam na chemie kwasy wszystkie. :angryy: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 GPooLCLD napisał(a):no na serio cmentarzysko, zresztą dość ciekawe;) (archeologia) :O:O:O:O o ja :D:Dno to wiele ci nie zostało żeby do grobu cie wkopać :D:D Cavy napisał(a):Cześć gaduło. Jak tam, zdrowa już jesteś? Ja wkuwam na chemie kwasy wszystkie. :angryy: tlenowe: kwas siarkowy 4 kwas siarkowy 6 weglowy fosforowy 5 azotowy 3 azotowy 5 beztlenowe: siarkowodorowy chlorowodorowy wzory sumaryczne itp ?? tego sie musisz nauczyc ??:D:D no to zycze szczescia :D Quote
Nikolaaa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Co u moich słoneczek dzisiaj słychać?? Quote
Minerva Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hej laski gaduły, nie nadrabiam tego co tutaj pisałyście, bo szczerze mi się nie chcę, pogratuluję tylko 200 stronki ;) Quote
sunshine Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dobra to ja się tutaj pochwale że mam 19 lat :D i nie jestem najstarsza haha! jupi;p Co tam długie? Wpadnijcie do mnie na foty ;) Quote
Cavy Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::O:O:O:O o ja :D:Dno to wiele ci nie zostało żeby do grobu cie wkopać :D:D tlenowe: kwas siarkowy 4 kwas siarkowy 6 weglowy fosforowy 5 azotowy 3 azotowy 5 beztlenowe: siarkowodorowy chlorowodorowy wzory sumaryczne itp ?? tego sie musisz nauczyc ??:D:D no to zycze szczescia :D Yhym. Dziękuję za wsparcie. :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Cavy napisał(a):Yhym. Dziękuję za wsparcie. :lol: :evil_lol: ale to jest proste :D:D coś wiki4 dzisiaj cały dzień nie było ??:mad: Quote
Cavy Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::evil_lol: ale to jest proste :D:D coś wiki4 dzisiaj cały dzień nie było ??:mad: Może też ma szlaban. :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Cavy napisał(a):Może też ma szlaban. :evil_lol: nie zdziwilabym sie :stupid: Quote
Recommended Posts