wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 dOgLoV napisał(a):Nioooo wlasnie mialam to napisac że nie wyszyscy sa wyżsi od Ciebie :evil_lol: no i Ty masz jeszcze czas na wzrost a ja w tym wieku to juz nie rosne :angryy: Cóż za radość :evil_lol: Nie jestem najmniejsza :lol: Dużo pewno nie urosnę :eviltong: Quote
Martens Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kurde, wszyscy chcą rosnąć, a ja to bym zmalała :D Mam 174-176 cm (za każdym razem co mnie mierzą, inaczej wychodzi), i cale życie czuję się jak tyka do fasoli :p W podstawówce, gimnazjum, liceum w całym roczniku była tylko 1 dziewczyna wyższa ode mnie :roll: A jak fajnie ogranicza to pulę chłopaków do wyboru, to już bez komentarza ;) Co prawda jak mała różnica, i jest się po20stce, to tak to nie przeszkadza, ale weź w liceum czy gimnazjum pokaż się z facetem głowe niższym od Ciebie :lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Cześć Kochanko < 3 Mam szlabana ;/ ( look do naszej galerii ) Musimy sie na trochę rozstać xDD Nie wiem jak ja to wytrwam :P Całusski :* Quote
Lilo. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 gratuluje 200 ale jest już 201 ! ;D poszły ci na zdrowie placki ? xd Quote
taxelina Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 200 strona i nie ma to.. nawet komorka.. Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja mam około 158 cm wzrostu i raczej już nie urosnę...a głupio być taką niską :shake: a ważę około 45kg, jak dla mnie to chyba w sam raz waga ;) Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Martens']Kurde, wszyscy chcą rosnąć, a ja to bym zmalała :D Mam 174-176 cm (za każdym razem co mnie mierzą, inaczej wychodzi), i cale życie czuję się jak tyka do fasoli :p W podstawówce, gimnazjum, liceum w całym roczniku była tylko 1 dziewczyna wyższa ode mnie :roll: A jak fajnie ogranicza to pulę chłopaków do wyboru, to już bez komentarza ;) Co prawda jak mała różnica, i jest się po20stce, to tak to nie przeszkadza, ale weź w liceum czy gimnazjum pokaż się z facetem głowe niższym od Ciebie :lol: Na modelkę idź :lol: [quote name='CaneSs']Cześć Kochanko < 3 Mam szlabana ;/ ( look do naszej galerii ) Musimy sie na trochę rozstać xDD Nie wiem jak ja to wytrwam :P Całusski :* Cześć kochanku :loveu: Nie przeżyję :evil_lol: A w dodatku Cocker ze mną zerwała :-o :evil_lol: Buuzi :loveu: [quote name='Czarnulka']SIeema gratuluje 200 STRONKI;D [quote name='NATKA']Przyszłam pogratulować 200 stronki ;) [quote name='Lilo.']gratuluje 200 ale jest już 201 ! ;D poszły ci na zdrowie placki ? xd Dziękujemy ;) Nie bardzo :evil_lol: [quote name='deer_1987']200 strona i nie ma to.. nawet komorka.. No nawet komórka, kabla nie ma :-( [quote name='Ewa&Duffel']Ja mam około 158 cm wzrostu i raczej już nie urosnę...a głupio być taką niską :shake: a ważę około 45kg, jak dla mnie to chyba w sam raz waga ;) Kolejna niska :cool3: No i dobrze, w sam raz :razz: Quote
Lucky. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hej ! Ja mam 13 lat - mała i chuda ;pp Ja tam chciałaby, przytyć ;d Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Lucky. napisał(a):Hej ! Ja mam 13 lat - mała i chuda ;pp Ja tam chciałaby, przytyć ;d To tak jak ja, też mam 13 :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 To wy może jeszcze urośniecie... Ja mam 17 lat,więc już raczej nie bardzo :razz: Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):To wy może jeszcze urośniecie... Ja mam 17 lat,więc już raczej nie bardzo :razz: Łii, pójdę na deszcz, to może urosnę :evil_lol: Nikolaaa napisał(a):ja też 13 :) :loveu: Ewa&Duffel napisał(a):dzieciaki :diabloti::evil_lol: Dziadkowa! :diabloti: Cavy napisał(a):A tu jak zwykle nagadane. :eviltong: :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 :mdleje: co tu tak dużo 13nastolatek czuje sie przez was inna :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::mdleje: co tu tak dużo 13nastolatek czuje sie przez was inna :evil_lol: Ja mam 13 lat, Ty masz 13 lat, jesteśmy w 7 niebie :evil_lol: Staarucha! :diabloti: Ha! 15 latka :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 eee tam wole miec te 15 niż 13 :eviltong: wtedty sie dopiero wszystko zaczynało w tym gimnzajum :p a teraz jeszcze tylko to półrocze i pozbede sie tych nauczycieli :D:D noi sobie nabyje nowych ale w tamtej szkole nie ma upierdliwych matematyczek :D:D :p chyba ze jakas przybedzie ... po za tym co w wieku 13 lat można robić :p w wieku 15 mozesz jak sie nieźle odstawisz to cie wpuszcza gdzie duszyczka pragnie :eviltong: i ogólnie jest lepiej :D:eviltong: Quote
Infortune. Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 O mój boże, powinnam się już do trumny kłaść :evil_lol: :lol: Quote
al'akir Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Infortune. napisał(a):O mój boże, powinnam się już do trumny kłaść :evil_lol: :lol: ja też, dobrze że znam się na pochówkach:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Infortune. napisał(a):O mój boże, powinnam się już do trumny kłaść :evil_lol: :lol: GPooLCLD napisał(a):ja też, dobrze że znam się na pochówkach:diabloti: :p to ile macie lat ??:D:D:D Quote
al'akir Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::p to ile macie lat ??:D:D:D nie pytaj:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 GPooLCLD napisał(a):nie pytaj:evil_lol: wiedziałam że tak będzie :turn-l: bosh i czego tu sie wstydzić ? :p chyba 80 nie macie ?:cool1: :eviltong: Quote
al'akir Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wiedziałam że tak będzie :turn-l: bosh i czego tu sie wstydzić ? :p chyba 80 nie macie ?:cool1: :eviltong: haha 18 + vat Quote
Recommended Posts