iwcza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Ja chce schudna do 48 kg....teraz mam 51 kg Ale przed swietami pewnie juz sie nie da...:shake: Ja też bym chciała :lol: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 iwcza napisał(a):Ja też bym chciała :lol: A ja nie :evil_lol: Quote
DomixX Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 CZeść Wam.:hand: Czekam na nowe fotki pięknej Lisy....;) Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Domixx m&m napisał(a):CZeść Wam.:hand: Czekam na nowe fotki pięknej Lisy....;) Hejka. :p Ja Was uduszę jak leci :mad: Nie ma aparatu! :angryy: Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 iwcza napisał(a):Jesssu....... A tu znowu tak nagadane :shake::shake: Nie wyrabiam! :shake: no wlasnie ponad 5 stron.. i nie ma fot bo aparat popsuty :( Quote
sunshine Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ja tez chcę schudnąć do 59 na razie a waże 63 :( I mierze 175 cm:p Ale to i tak super bo w momencie kryzysu gdy weszłam na wagę i powiedziałam basta ważyłam 72:p..... Ruszać tyłki psy na bieganie zabrać i tyłek sam schudnie:D Quote
Cavy Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Widzisz, nie trzeba było się ze mnie wyśmiewać, to by Ci się aparat nie zepsuł.:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Przecież Ty mało ważysz :-o Malo wazylam zanim zaczelam brac sterydy ( czyli 46 :multi:)..a teraz to chociaz z 48 bedzie okey :cool3:, ale po swietach nie bede sie teraz katowac..z nowym rokiem nowym krokiem, wiec zostawie to na pozniej...uwielbiam Boze Narodzenie i wszystko co jest z tym zwiazane czyli jedzonko tez :multi::multi::multi: Quote
Nikolaaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ja waże 46,5 ;) Nie jest źle ale i tak wolałabym schudnąć . Quote
Nikolaaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Hejka. :p Ja Was uduszę jak leci :mad: Nie ma aparatu! :angryy: Ale mnie nie udusisz , nie? :) Quote
QQk Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bla bla bla blaaa, ja ważę prawie 100 i chcę foty, telefonu nie masz? ;) Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 QQk napisał(a):Bla bla bla blaaa, ja ważę prawie 100 i chcę foty, telefonu nie masz? ;) No właśnie, jakieś wymówki bez sensu :( Fonkiem cykaj ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Nie jestem pewna, nigdy nie mogę zapamiętać :lol: Chyba 160cm :razz: Patrz jak smażę placki ziemniaczane :evil_lol: Wiki ze mna sie napewno podzielisz:diabloti: przypomne moze ze ja kiedys dzielilam sie zdjeciami tez z plackami:evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hej Wiki :) I gdzie te placki ??? Sama zjadłś ??? Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 deer_1987 napisał(a):no wlasnie ponad 5 stron.. i nie ma fot bo aparat popsuty :( Kryzys :shake: :evil_lol: sunshine napisał(a):Ja tez chcę schudnąć do 59 na razie a waże 63 :( I mierze 175 cm:p Ale to i tak super bo w momencie kryzysu gdy weszłam na wagę i powiedziałam basta ważyłam 72:p..... Ruszać tyłki psy na bieganie zabrać i tyłek sam schudnie:D Czemu wszyscy są wyżsi ode mnie :diabloti: Ja wolę rower, dalej zajadę :evil_lol: Cavy napisał(a):Widzisz, nie trzeba było się ze mnie wyśmiewać, to by Ci się aparat nie zepsuł.:evil_lol: Szaaatan! :lmaa: Shirai - Koki napisał(a):Malo wazylam zanim zaczelam brac sterydy ( czyli 46 :multi:)..a teraz to chociaz z 48 bedzie okey :cool3:, ale po swietach nie bede sie teraz katowac..z nowym rokiem nowym krokiem, wiec zostawie to na pozniej...uwielbiam Boze Narodzenie i wszystko co jest z tym zwiazane czyli jedzonko tez :multi::multi::multi: Wy mniej ważycie niż moje koleżanki z klasy :evil_lol: Mmm, świąteczny stół :loveu: Nikolaaa napisał(a):ja waże 46,5 ;) Nie jest źle ale i tak wolałabym schudnąć . Życzę powodzenia :cool3: Dejzusi przyda się trochę ruchu :eviltong: QQk napisał(a):Bla bla bla blaaa, ja ważę prawie 100 i chcę foty, telefonu nie masz? ;) 100 ? Ty tak serio ? :razz: Maam ;) Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Viky i Ja']No właśnie, jakieś wymówki bez sensu :( Fonkiem cykaj ;) Zaraz poszukam kabla i się zobaczy ;) [quote name='*anusia&ajlu*']Wiki ze mna sie napewno podzielisz:diabloti: przypomne moze ze ja kiedys dzielilam sie zdjeciami tez z plackami:evil_lol: [quote name='Viky i Ja']Hej Wiki :) I gdzie te placki ??? Sama zjadłś ??? Macie już :evil_lol: Mmm, gdybym umiała takie zrobić :diabloti: Mamy 200 :multi: Quote
łamAga Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 gratuluję 200-tnej stronki :multi::multi::multi::multi: Quote
al'akir Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 fuj , nie lubię takich placków:eviltong: Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='dOgLoV']gratuluję 200-tnej stronki :multi::multi::multi::multi: Dziękujemy :loveu: Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 GPooLCLD napisał(a):fuj , nie lubię takich placków:eviltong: To masz pecha, bo wszyscy inni lubią :evil_lol: A jakie lubisz ? :cool3: Quote
Martens Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Placki fajna rzecz :evil_lol: A tak serio, jak czytam posty osób ważących 40-50 kilo i rozpaczających, ze chcą się odchudzać, to mam wrażenie, że z moją wagą powinnam się już tylko powiesić :roll: Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Martens napisał(a):Placki fajna rzecz :evil_lol: A tak serio, jak czytam posty osób ważących 40-50 kilo i rozpaczających, ze chcą się odchudzać, to mam wrażenie, że z moją wagą powinnam się już tylko powiesić :roll: Noo, i do tego smaczne :evil_lol: Czytałaś to :-o No wiesz, niektórym nie wystarcza taka waga. Ważne aby nie odchudziły się za bardzo :roll: Tak czytając, to tylko ja chcę przytyć :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='wiki4']Noo, i do tego smaczne :evil_lol: Czytałaś to :-o No wiesz, niektórym nie wystarcza taka waga. Ważne aby nie odchudziły się za bardzo :roll: Tak czytając, to tylko ja chcę przytyć :evil_lol: Ja też bym chciała troche przytyć bo przy wzroście 153 cm (ale ze mnie wielkolud:diabloti:) waże 43 kg , ale ja chce przytyć po buzi i ewentualnie w nogach ( no i oczywiście w biuscie :evil_lol:) a mi to jak juz zawsze w bebech idzie :angryy: Quote
wiki4 Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='dOgLoV']Ja też bym chciała troche przytyć bo przy wzroście 153 cm (ale ze mnie wielkolud:diabloti:) waże 43 kg , ale ja chce przytyć po buzi i ewentualnie w nogach ( no i oczywiście w biuscie :evil_lol:) a mi to jak juz zawsze w bebech idzie :angryy: Juhuhu, jedna mniejsza ode mnie :evil_lol: Nie wyglądasz na taką małą :diabloti: Ja na buzi nie bo będę wyglądała jak pońciuś :lol: Ale w nogach i oczywiście, biust :evil_lol: Mi się jeszcze nie zdarzyło żebym przytyła. Już robiłam wszystko żeby przytyć, dużo, dużo słodyczy, obiad. A może to przez to, że nie jem mięsa? :razz: Tym co chcą się odchudzić to polecam odłożyć mięso do małych ilości i dużo ruchu ;) Quote
łamAga Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 wiki4 napisał(a):Juhuhu, jedna mniejsza ode mnie :evil_lol: Nie wyglądasz na taką małą :diabloti: Ja na buzi nie bo będę wyglądała jak pońciuś :lol: Ale w nogach i oczywiście, biust :evil_lol: Mi się jeszcze nie zdarzyło żebym przytyła. Już robiłam wszystko żeby przytyć, dużo, dużo słodyczy, obiad. A może to przez to, że nie jem mięsa? :razz: Tym co chcą się odchudzić to polecam odłożyć mięso do małych ilości i dużo ruchu ;) Nioooo wlasnie mialam to napisac że nie wyszyscy sa wyżsi od Ciebie :evil_lol: no i Ty masz jeszcze czas na wzrost a ja w tym wieku to juz nie rosne :angryy: Quote
Recommended Posts