wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):witam ! ;D a ja szczepiłam kiedyś tate taką strzykawką z 'mały doktor' xD a on tak skubany symulował. Buahaha :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):takie golebie hodowlane??? jakos za golebiami nie przepadam za tymi ptakiami, bo kiedys mialam duuzo przygod z nimi, nawet jednego w domu mialam przez zime i mnie nie lubial bo wieczniee uczylam go latac No hodowlane :cool3: Ja miałam takiego stracha, że mnie dziobnie :evil_lol: Mam tylko jedną ulubioną, Melcię, która jak nasze gołębie zaatakował wirus koli, ucierpiała najbardziej bo zniszczył jej układ nerwowy. nie może ruszać szyją i codziennie dwa razy dziennie ją karmię własnoręcznie :cool3: *anusia&ajlu* napisał(a)::diabloti::evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Siostra mnie strasznie wkurzyła, fochnęła się na cały świat O.o. Nawet tacie wczoraj życzeń na imieniny nie złożyła ... -,-' Ja chcę kupić nowy obiektyw do lustra, jakiś do zdjęć w ruchu albo do makro ... ;d Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Siostra mnie strasznie wkurzyła, fochnęła się na cały świat O.o. Nawet tacie wczoraj życzeń na imieniny nie złożyła ... -,-' Ja chcę kupić nowy obiektyw do lustra, jakiś do zdjęć w ruchu albo do makro ... ;d Lepiej do zdjęć w ruchu ;) Złóż tatusiowi spóźnione życzenia imieninowe ode mnie :evil_lol: Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Hahah ;pp Jassne ;d A jakie byś chciała lustro ? Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Hahah ;pp Jassne ;d A jakie byś chciała lustro ? No jasne, jak słoneczko :evil_lol: Nie wiem :mdleje: Może coś z canona ;) Quote
Lilo. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ada(lucky.) życze powodzenia jak chcesz kupić obiektyw za 1500 zł to mi te pieniądze lepiej oddaj mi ! ;D ja też chcę lustro bo mój aparat to jak robie zdjęcia wieczorem to prześwietla a mi się zawsze wieczorem aparat przypomina. xd łap gołębia łab gołębia. xd czy te wszystkie gołębie mają imiona ? o.O Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Nie, nie wszystkie :evil_lol: Tylko ta jedna i był jeszcze jeden, Erwin, który był jak papużka i reagował na imię :lol: Quote
Lilo. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Ja ci radze albo Canona albo Nikona . ;D bo Sony Alpha to dosyć nowa firma z tego co czytałam a canon i nikon trochę w tym już siedzą . (; i była dieta była. xd kto chcę kawałek pączka ? ; > Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):Ja ci radze albo Canona albo Nikona . ;D bo Sony Alpha to dosyć nowa firma z tego co czytałam a canon i nikon trochę w tym już siedzą . (; i była dieta była. xd kto chcę kawałek pączka ? ; > Dzięki :lol: Ja chcę całego! Pielęgniarka szkolna mówi, że mam niedowagę więc dawaj :evil_lol: Quote
Lilo. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 spokojnie spokojnie. xd ja też muszę zjeść trochę ! ja chcę schudnąć do 50 a ważę 54 i jem pączki . czyli dieta cud : jem wszystko i będzię cud jak schudnę . xdd Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):spokojnie spokojnie. xd ja też muszę zjeść trochę ! ja chcę schudnąć do 50 a ważę 54 i jem pączki . czyli dieta cud : jem wszystko i będzię cud jak schudnę . xdd Ja ważę 41 :evil_lol: Mmm, dieta super :cool3: Quote
Lilo. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 a ile masz wzrostu? ;> co robi lisa ? :cool3: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):a ile masz wzrostu? ;> co robi lisa ? :cool3: Nie jestem pewna, nigdy nie mogę zapamiętać :lol: Chyba 160cm :razz: Patrz jak smażę placki ziemniaczane :evil_lol: Quote
Lilo. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 a ja mam 167 . ;D z pewnością ma maśłane oczy i czeka aż cośjej spadnie. ;D a plackami to się już nie podzielisz ? )); Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):a ja mam 167 . ;D z pewnością ma maśłane oczy i czeka aż cośjej spadnie. ;D a plackami to się już nie podzielisz ? )); Ło, to wysoka jesteś :evil_lol: Oczywiście i szczeka na mnie. Bezczelność :diabloti: Nie mam jak :eviltong: Quote
Lucky. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Hah :P A Sony wcale złe nie są ;p Jak ma się fajne puszki to fajne zdjęcia wychodzą, i oczywiście trzeba umieć robić zdjęcia ;dd A ja mam 156 cm i ważę 36,5 kg xd Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Hah :P A Sony wcale złe nie są ;p Jak ma się fajne puszki to fajne zdjęcia wychodzą, i oczywiście trzeba umieć robić zdjęcia ;dd A ja mam 156 cm i ważę 36,5 kg xd Nie wiem :lol: A ile masz lat? :cool3: Quote
Lilo. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jak nie. xd 2 dla mnie i 2 dla ciebie 2 dla mnie i 2 dla ciebie. ;d ja mam zamiar wieże eifle ( czy jak to tam) przerosnąć ! Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):jak nie. xd 2 dla mnie i 2 dla ciebie 2 dla mnie i 2 dla ciebie. ;d ja mam zamiar wieże eifle ( czy jak to tam) przerosnąć ! #cool3 Pf, i każda odstępuje po pół psom :evil_lol: Suuper, jeszcze tylko kilkaset metrów :diabloti: Quote
QQk Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kiedy się zdjęć doczekam? Gadają panie szanowne a zdjęć nie robią :angryy: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 QQk napisał(a):Kiedy się zdjęć doczekam? Gadają panie szanowne a zdjęć nie robią :angryy: Mmm, czy ja już przypadkiem nie wspominałam, że aparat zepsuty? Ups zapomniałam :pissed: Buahaha, wymyślałam sobie przy obiedzie nazwiska. No więc: wobraźmy sobie, że jestem agentem :evil_lol: ''Jestem Czajnik, Wiktoria Czajnik :evil_lol:'' Lisia zaczęła ujadać na drzwi to ją wypuściłam. Okazało się, że to seterek, który mieszkał kilka domów dalej, zwiał i biegał po ulicy :evil_lol: Lisa i on się na siebie cieszyły, a ja sobie pomyślałam za nich :diabloti: Seter: '' O! Szczenię seterka'' Lisa: ''O! Wyrośnięty jamnik'' :grins: Quote
iwcza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jesssu....... A tu znowu tak nagadane :shake::shake: Nie wyrabiam! :shake: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 iwcza napisał(a):Jesssu....... A tu znowu tak nagadane :shake::shake: Nie wyrabiam! :shake: Nie narzekaj siostra :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):spokojnie spokojnie. xd ja też muszę zjeść trochę ! ja chcę schudnąć do 50 a ważę 54 i jem pączki . czyli dieta cud : jem wszystko i będzię cud jak schudnę . xdd Ja chce schudna do 48 kg....teraz mam 51 kg Ale przed swietami pewnie juz sie nie da...:shake: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Ja chce schudna do 48 kg....teraz mam 51 kg Ale przed swietami pewnie juz sie nie da...:shake: Przecież Ty mało ważysz :-o Quote
Recommended Posts