Lucky. Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Hej wieczorowo co tam u was ? :P Ja jestem na maksa wkurzona ... Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Martens napisał(a):Jaka słodziutka sunia :loveu: Najbardziej lubię długowłose przegubowce ;) I jak, obejrzałaś KwN? Bo ja nadal się przymierzam :p Ja też :loveu: Ja też jeszcze nie oglądnęłam :razz: Domixx m&m napisał(a):Czekam na nowe foteczki tej piękności....;) Ekhem, zabiję normalnie :mad: Shirai - Koki napisał(a):U mnie tez bedzie 100 strona :evil_lol: Dwie imprezki na raz :cool3: A u mnie będzie 200 :evil_lol: sunshine napisał(a):Buu :( szkoda :P Ja też płaczę bo jadę do lekarza ba szczepienie, buuu :-( Przecie jak zobaczę igłę to padnę trupem przy drzwiach :evil_lol: Shel napisał(a):Cześć Wam :) Hejka Aresy :p Viky i Ja napisał(a):Hej Wiki :) Hej. ;) WeronikaM napisał(a):czesc wam laski ;) Cześc :lol: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Lucky. napisał(a):Hej wieczorowo co tam u was ? :P Ja jestem na maksa wkurzona ... Witamy porannie :lol: Szczepienie :placz: Moje, nie psa :evil_lol: A to dlaczego ? :-o Quote
łamAga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 czy jamam tylko takie wrażenie czy tutaj dawno nie było nowych zdjęć ?? :cool3: Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dOgLoV napisał(a):czy jamam tylko takie wrażenie czy tutaj dawno nie było nowych zdjęć ?? :cool3: Zdecydowanie zbyt dawno :( Wiki popraw się [FONT=Tahoma]:mad: [/FONT] Quote
NATKA Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dOgLoV napisał(a):czy jamam tylko takie wrażenie czy tutaj dawno nie było nowych zdjęć ?? :cool3: Ja też mam takie wrażenie:shake: Wiki nie daj się prosić tylko zrób chociaż małą sesje lisiczce ;) Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dOgLoV napisał(a):czy jamam tylko takie wrażenie czy tutaj dawno nie było nowych zdjęć ?? :cool3: Zdaje Ci się :evil_lol: Viky i Ja napisał(a):Zdecydowanie zbyt dawno :( Wiki popraw się [FONT=Tahoma]:mad: [/FONT] Mówiłam, że aparat się popsuł :mad: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 NATKA napisał(a):Ja też mam takie wrażenie:shake: Wiki nie daj się prosić tylko zrób chociaż małą sesje lisiczce ;) Chciałabym :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Zdaje Ci się :evil_lol: Mówiłam, że aparat się popsuł :mad: Nie nie nic mi sie nie zdaje :eviltong: to trzeba jak najpredzej go naprawic bo zdjecia sa potrzebne :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dOgLoV napisał(a):Nie nie nic mi sie nie zdaje :eviltong: to trzeba jak najpredzej go naprawic bo zdjecia sa potrzebne :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Pf, masz jakieś zwidy. Przyznaj sie ile wypiłaś w wczorajsze andrzejki :evil_lol: Dzisiaj słyszałam jak rodzice gadali o lustrze, a właściwie wyliczali ile to będzie kosztować :diabloti: Quote
łamAga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Pf, masz jakieś zwidy. Przyznaj sie ile wypiłaś w wczorajsze andrzejki :evil_lol: Dzisiaj słyszałam jak rodzice gadali o lustrze, a właściwie wyliczali ile to będzie kosztować :diabloti: kurde nicnie wypilam bo bylam na popoludniu w pracy :angryy: ale upewnij sie czy to aby nie chodzilo o lustro do lazienki :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dOgLoV napisał(a):kurde nicnie wypilam bo bylam na popoludniu w pracy :angryy: ale upewnij sie czy to aby nie chodzilo o lustro do lazienki :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Biedna :evil_lol: Taa, takie z obiektywem :diabloti: Quote
łamAga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Biedna :evil_lol: Taa, takie z obiektywem :diabloti: Ja i tak nie pije alkoholu więc mi to wszystko jedno :eviltong: ej no takie z obiektywem są najlepsze będziesz pod stałą kontrolą rodziców :evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dOgLoV napisał(a):Ja i tak nie pije alkoholu więc mi to wszystko jedno :eviltong: ej no takie z obiektywem są najlepsze będziesz pod stałą kontrolą rodziców :evil_lol: Już Cię lubię :loveu: :evil_lol: Mi na sam zapach jest niedobrze :diabloti: Już jestem...:cool1: Dzięki, ja takiego lustra nie chcę, chcę aparat! :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a):Już Cię lubię :loveu: :evil_lol: Mi na sam zapach jest niedobrze :diabloti: Już jestem...:cool1: Dzięki, ja takiego lustra nie chcę, chcę aparat! :evil_lol: To witaj w klubie antyalkoholowych dziewcząt :evil_lol: żartuje sobie :lol: mam nadzieję że jak najszybciej kupią Ci to lustro ;) Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 dOgLoV napisał(a):To witaj w klubie antyalkoholowych dziewcząt :evil_lol: żartuje sobie :lol: mam nadzieję że jak najszybciej kupią Ci to lustro ;) Helloł :evil_lol: No, ja też :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wiki4 napisał(a): Ja też płaczę bo jadę do lekarza ba szczepienie, buuu :-( Przecie jak zobaczę igłę to padnę trupem przy drzwiach :evil_lol: Wiki i ty chcesz zostac weterynarzam, za kazdym razem bedziesz mdlala jak bedziesz robic szczepionke:diabloti: a jak bedziesz widziec duzo igiel to 9 zyc ci nie starczy,a kotem nie jestes:evil_lol: Pozdrowionka dla Was dlugasne!! WITANKO:loveu: wymiziaj stadko :loveu: Quote
wiki4 Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):Wiki i ty chcesz zostac weterynarzam, za kazdym razem bedziesz mdlala jak bedziesz robic szczepionke:diabloti: a jak bedziesz widziec duzo igiel to 9 zyc ci nie starczy,a kotem nie jestes:evil_lol: Pozdrowionka dla Was dlugasne!! WITANKO:loveu: wymiziaj stadko :loveu: Kogoś to ja szczepić mogę :evil_lol: Tylko nie siebie :eviltong: Ha! Nawet już szczepiłam cały gołębnik, a tam jest ich ponad 100 :mdleje: Pozdrawiamy i miziamy :lol: Quote
Lilo. Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 witam ! ;D a ja szczepiłam kiedyś tate taką strzykawką z 'mały doktor' xD a on tak skubany symulował. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 takie golebie hodowlane??? jakos za golebiami nie przepadam za tymi ptakiami, bo kiedys mialam duuzo przygod z nimi, nawet jednego w domu mialam przez zime i mnie nie lubial bo wieczniee uczylam go latac Quote
*anusia&ajlu* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Lilo. napisał(a):witam ! ;D a ja szczepiłam kiedyś tate taką strzykawką z 'mały doktor' xD a on tak skubany symulował. :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts