Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zrobiłyśmy wam baner ale przed chwilką ściągnęłam sobie Photo Filtre Studio a tam można wstawiać tekstury więc zrobię jeszcze jeden :) Quote
taxelina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 E tam mi by sie nie chcialo wydawac kasy bo sie znudzil aparat.. co inneo jak sie popsuje :P Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 co wy z tymi siostrami, ojcami ??? :roll: Quote
iwcza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 WeronikaM napisał(a):co wy z tymi siostrami, ojcami ??? :roll: ehhh... zboczenie takie, sama się sobie dziwię ;D Quote
*anusia&ajlu* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wiki4 napisał(a):No weź, bo będę musiała go oglądnąć, a jak będziesz mnie podpuszczać to mogę narobić niezłego bałaganu :diabloti: Hejka Ajlusie :lol: :loveu: podpuszczam cie:diabloti: Witanko :loveu: szkoda ze nie ma zdjec teskni mi sie za Lisa, napewno juz urosla przez te 3dni jak nie ma zdjec:evil_lol: Quote
DomixX Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witamy!:multi:pierwszy raz ale na pewno nie ostatni.. Piękna suńka:loveu::loveu: wykiziać ją od nas prosze hehe I zapraszamy do naszej galeryjki...;) Quote
wiki4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja już jestem :) Chociaż pewnie za chwilkę będę miała obiad :) Ja też jestem :lol: Viky i Ja napisał(a):Cze Wiki :) Cześć Marzeno (?) :loveu: Foxowa napisał(a):Heloł :loveu: Jak tam? ;> Hełoł ojciec :evil_lol: Może być, gorączkę mam :lol: Shirai - Koki napisał(a):Witamy sie :multi::multi::multi:...milej niedzieli ... Hejka Shirai'ki :loveu: Miłego wieczorku poniedziałkowego ;) CaneSs napisał(a):Siemanno :) Witamy i Claudię :cool3: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):elo elo :p I Paulinę... :evil_lol: sunshine napisał(a):Siema rude długie gadulskie babska ;D Hejka Shirkowate :lol: Pf, pf babska :evil_lol: Teraz będę nadrabiać :cool3: Nikolaaa napisał(a):No i jak tam było w tej operze?? :) Moja reakcja :mdleje: Nie no, nie było aż tak źle :lol: Quote
Nikolaaa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 wiki4 napisał(a): Moja reakcja :mdleje: Nie no, nie było aż tak źle :lol: Ile to w ogóle trwało?? Quote
wiki4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 WeronikaM napisał(a):fajnie. Ja byłam z 5 razy we Lwowie w operze i raz w Wawie ;) Uwielbiam opery, balety, operetki itp. Hejka ;) Ja zależy jaki mam humor :lol: Nikolaaa napisał(a):Zrobiłyśmy wam baner ale przed chwilką ściągnęłam sobie Photo Filtre Studio a tam można wstawiać tekstury więc zrobię jeszcze jeden :) Śliczny jest :loveu: NATKA napisał(a):Hejka ;) :p Hi! :p deer_1987 napisał(a):E tam mi by sie nie chcialo wydawac kasy bo sie znudzil aparat.. co inneo jak sie popsuje :P To teraz Cię zaskoczę :evil_lol: Zrył się :-? Brat się wygłupiał i mu spadł :angryy: iwcza napisał(a):Hej siostra ! :eviltong::eviltong: Hej Siostra :loveu: WeronikaM napisał(a):co wy z tymi siostrami, ojcami ??? :roll: Rodzinka patologiczna moja :loveu: :evil_lol: iwcza napisał(a):ehhh... zboczenie takie, sama się sobie dziwię ;D Zboczenie :megagrin: *anusia&ajlu* napisał(a):podpuszczam cie:diabloti: Witanko :loveu: szkoda ze nie ma zdjec teskni mi sie za Lisa, napewno juz urosla przez te 3dni jak nie ma zdjec:evil_lol: Dobrze, że nie dopuszczasz ... :diabloti: Hej :loveu: Troszkę. Dzisiaj byłyśmy pierwszy raz na rowerkach, tzn. ja na rowerze lisa obok, i ładnie szła :loveu: Dojechaliśmy na pola to ją spuściłam, a że to wieczór to taka mgła, że nie wiem. Miałam nasrane bo duchy itp. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 QQk napisał(a):Witam! ............. Hej Uszatki :loveu: Domixx m&m napisał(a):Witamy!:multi:pierwszy raz ale na pewno nie ostatni.. Piękna suńka:loveu::loveu: wykiziać ją od nas prosze hehe I zapraszamy do naszej galeryjki...;) Hejka. :p Dzięki i wymiziana :loveu: Już lecę, tylko odwiedzę najpierw stałe żeby się nie pogubić bo trochę ich jest :lol: Lucky. napisał(a):Hej ! U nas nowe focie :PP Hejka ;) Idę :cool3: Nikolaaa napisał(a):Ile to w ogóle trwało?? Coś koło 2 godzin chyba. Nie patrzyłam na zegarek :lol: Quote
wiki4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 sunshine napisał(a):Ej a może jakieś fotki??:D No i wyszło jak czytasz :mad: Quote
wiki4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='CaneSs'] blablabla :P Nie no, ja z Ciebie nie mogę :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 'ja z ciebie nie moge' - a po polsku? :p Quote
wiki4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 CaneSs napisał(a):'ja z ciebie nie moge' - a po polsku? :p No patrz! A ja myślałam, że to po polskiemu :lol: Quote
sunshine Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ty gaduło jedna myślisz że się chce tyle czytać:p... a tak po za tym to jeszcze telefon istnieje :D Quote
wiki4 Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Tez pisałam ... :diabloti: Nie mam kabla :roll: Quote
Martens Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Jaka słodziutka sunia :loveu: Najbardziej lubię długowłose przegubowce ;) I jak, obejrzałaś KwN? Bo ja nadal się przymierzam :p Quote
DomixX Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Czekam na nowe foteczki tej piękności....;) Quote
Shirai - Koki Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='CaneSs'] blablabla :P U mnie tez bedzie 100 strona :evil_lol: Quote
Recommended Posts