wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Minerva napisał(a):A na co idziesz do opery? ''Operetki czar...'' najpiękniejsze przeboje operetkowe i musicalowe w wykonaniu solistów i pary baletowej Teatru Muzycznego w Poznaniu :lol: Quote
Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wiki4 napisał(a):Jak bym wiedziała, co będzie dalej to nudno by mi było i bym się kręciła :lol: Ja też. Ale do kina na KwN bym się jeszcze raz wybrała :) Quote
Minerva Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wiki4 napisał(a):''Operetki czar...'' najpiękniejsze przeboje operetkowe i musicalowe w wykonaniu solistów i pary baletowej Teatru Muzycznego w Poznaniu :lol: Brzmi ciekawie :) Nikolaaa napisał(a):Ja też. Ale do kina na KwN bym się jeszcze raz wybrała :) Księżyc w Nowiu? Bo jakoś nie mogę odszyfrować tego skrótu ;p Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja też. Ale do kina na KwN bym się jeszcze raz wybrała :) Pójdziemy razem :lol: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Minerva napisał(a):Brzmi ciekawie :) Księżyc w Nowiu? Bo jakoś nie mogę odszyfrować tego skrótu ;p Noo :lol: Tak KwN; księżyc w nowiu ;) Quote
Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ok-możemy iść razem jak do mnie przyjedziesz :) Quote
Minerva Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wiki4 napisał(a):Noo :lol: Tak KwN; księżyc w nowiu ;) Na pewno będzie super, a jakby co, to powiesz, że brałaś jakieś leki nasenne :lol: Akurat na tym nie byłam, ale słyszałam, że super. Muszę książkę wyporzyczyc, bo u mnie cienko z kaską na kino(koniec miesiąca, kieszonkowego już dawno nie ma xd). Quote
Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja w ogóle nie dostaje kieszonkowych :/ Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ok-możemy iść razem jak do mnie przyjedziesz :) Dojedziemy do Poznania :cool3: Minerva napisał(a):Na pewno będzie super, a jakby co, to powiesz, że brałaś jakieś leki nasenne :lol: Akurat na tym nie byłam, ale słyszałam, że super. Muszę książkę wyporzyczyc, bo u mnie cienko z kaską na kino(koniec miesiąca, kieszonkowego już dawno nie ma xd). OK :evil_lol: No właśnie :lol: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja w ogóle nie dostaje kieszonkowych :/ Biedactwo Ty moje :shake: Quote
Minerva Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dobra dziewczyny, ja spadam na frisbowanko z Cielaczkiem, czyli coś o wiele ciekawszego niż te nasze operetki itd. :lol: Quote
Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Muszę wymusić na moich rodzicach ten aparat na gwiazdkę :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Minerva napisał(a):Dobra dziewczyny, ja spadam na frisbowanko z Cielaczkiem, czyli coś o wiele ciekawszego niż te nasze operetki itd. :lol: Na pewno :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nikolaaa napisał(a):Muszę wymusić na moich rodzicach ten aparat na gwiazdkę :diabloti: Wierzę w Ciebie :diabloti: Quote
Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja też niestety idę muszę ,odpowiedzieć na pytania z historii :roll: Wracam za godzinkę i wtedy wrzucę zdjęcia Dejzusi do naszej galerii :) tzn. dogomanię mam włączoną ale na nią nie patrzę :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja też niestety idę muszę ,odpowiedzieć na pytania z historii :roll: Wracam za godzinkę i wtedy wrzucę zdjęcia Dejzusi do naszej galerii :) OK, będę czekać :cool3: Ja muszę jeszcze lekcje zrobić i wymyślić co ubiorę :lol: Quote
Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja już jestem :) Chociaż pewnie za chwilkę będę miała obiad :) Quote
Shirai - Koki Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witamy sie :multi::multi::multi:...milej niedzieli ... Quote
sunshine Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Siema rude długie gadulskie babska ;D Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wiki4 napisał(a):''Operetki czar...'' najpiękniejsze przeboje operetkowe i musicalowe w wykonaniu solistów i pary baletowej Teatru Muzycznego w Poznaniu :lol: fajnie. Ja byłam z 5 razy we Lwowie w operze i raz w Wawie ;) Uwielbiam opery, balety, operetki itp. Quote
Recommended Posts