Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Ooo ja też bym chciała aparat :) Ale mi na pewno rodzice nie kupią lustrzanki :roll:

Ja też, ja też :lol: Dlatego ja sobie zbieram, to może dołożą połowę :razz:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minerva napisał(a):
To sie, słonko cieszy, chociaż nie świeci :shake:

Był Księżyc, a teraz coś innego :lol: Ja też się nie cieszę. Babcia dzisiaj mnie zabiera na jakieś opery :stupid: Ja i opera :roflt:

Posted

Bo uznałam, że z tym księżycem mi żart nie wyszedł xd.
Opera jest super, uwielbiam jak się tak drą, jak się wsłuchasz to usłyszysz metal, na prawdę xD. A tak szczerze to fajnie. Ja lubię chodzić do teatru, muzeum. W operze często nie bywam, ale wydaje mi się, że powinnaś korzystać.

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Właśnie...ty i opera :evil_lol:

Przecie jak oni tylko wyjdą na scenę to nie wytrzymam ze śmiechu :evil_lol: Dobra, dobra wiem jaka to trema bo występowałam na tej samej scenie co oni będą :lol:

Minerva napisał(a):
Bo uznałam, że z tym księżycem mi żart nie wyszedł xd.
Opera jest super, uwielbiam jak się tak drą, jak się wsłuchasz to usłyszysz metal, na prawdę xD. A tak szczerze to fajnie. Ja lubię chodzić do teatru, muzeum. W operze często nie bywam, ale wydaje mi się, że powinnaś korzystać.

Skorzystać muszę, nie mam wyboru :lol: To zacznę się wsłuchiwać :evil_lol: Opowiem Wam jak było, idę na czwartą :cool3:

Posted

Minerva napisał(a):
A jak opera wydaje Ci się głupia/nudna/itp to następnym razem idź do galerii obrazów czy kina(w końcu też instytucja kulturtalna ;))

Może nie tyle co głupia, ale wolę taniec :cool3:

Nikolaaa napisał(a):
Ja lubię chodzić do teatru, ale w operze nigdy chyba nie byłam :cool3:Ale w telewizji widziałam :lol:

Ja byłam :cool3: Suuuper :evil_lol:

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Ja lubię chodzić do teatru, ale w operze nigdy chyba nie byłam :cool3:Ale w telewizji widziałam :lol:

Zawsze coś ;p Ja miałam przyjemność kilka razy być, chociaż nie bywam w operze często chociażby dlatego, że się gubię w tym co oni pokazują. Fakt faktem. Trudno śpiewać i jeszcze pokazywać coś. No cóż. Moimi ulubionymi instytucjami kulturalnymi zawsze były i bedą galerie obrazów oraz...kina :D

Posted

Minerva napisał(a):
Zawsze coś ;p Ja miałam przyjemność kilka razy być, chociaż nie bywam w operze często chociażby dlatego, że się gubię w tym co oni pokazują. Fakt faktem. Trudno śpiewać i jeszcze pokazywać coś. No cóż. Moimi ulubionymi instytucjami kulturalnymi zawsze były i bedą galerie obrazów oraz...kina :D

Kinooo :loveu:

Posted

Minerva napisał(a):
Oczywiście, breakdance najlepszy :D

Oczywiście :evil_lol:

Nikolaaa napisał(a):
Ja tam najbardziej lubię teatry- jeżeli seans jest ciekawy :)

Ja też :cool3:

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Ja tam najbardziej lubię teatry- jeżeli seans jest ciekawy :)

Jedyne co bardziej mnie kręci w teatrze niż w kinie to nastrój i... Nie wiem jak to nazwać ;p. Sztuka teatralna nigdy nie będzie taka sama-zawsze coś będzie inaczej, a to ktoś przekręci słowo, a to ktoś będzie miał katar i przez to zupełnie inny głos. Film zawsze będzie taki sam... Dlatego lubię np. wybrać się na jakąś sztukę dwa razy-to może wydawać się głupie, ale na prawdę.

Posted

Nikolaaa napisał(a):
A na czy ostatnio byłyście w teatrze?? Ja na Dziadach II - książka strasznie nudna za to aktorzy świetnie ją zilustrowali :)

Byłam z klasą :lol:

Minerva napisał(a):
Jedyne co bardziej mnie kręci w teatrze niż w kinie to nastrój i... Nie wiem jak to nazwać ;p. Sztuka teatralna nigdy nie będzie taka sama-zawsze coś będzie inaczej, a to ktoś przekręci słowo, a to ktoś będzie miał katar i przez to zupełnie inny głos. Film zawsze będzie taki sam... Dlatego lubię np. wybrać się na jakąś sztukę dwa razy-to może wydawać się głupie, ale na prawdę.

Heh :lol: Ja bym nie mogła dwa razy :p

Posted

Minerva napisał(a):
Wiesz, ja akurat jestem miłośniczką, nie tylko teatrów czy galerii, ale ogólnie kultury ;).

Jak bym wiedziała, co będzie dalej to nudno by mi było i bym się kręciła :lol: