Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 no w sumie... ale tam dupawa jakość ;( Ja chce już na DVD! :) Ale pewnie tak jak ze zmierzchem po jakiś 6 miesiącach wyjdzie ;/ Quote
Nikolaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 a podobno już w czerwcu ma być premiera Zaćmienia :) Quote
mossie_lisa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dobry wieczór ;) Zaglądamy z rewizytą :) Gratulujemy ślicznego zwierzyńca, kostka dla imienniczki ;) Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):a podobno już w czerwcu ma być premiera Zaćmienia :) To będziemy czekać :cool3: mossie_lisa napisał(a):Dobry wieczór ;) Zaglądamy z rewizytą :) Gratulujemy ślicznego zwierzyńca, kostka dla imienniczki ;) Witamy :lol: Dziękujemy ;) Zapraszamy ponownie :p Haha! Jeszcze się film nie skończył, a ja już beczę :evil_lol: Quote
Nikolaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A więc proszę: http://feminizm.blox.pl/resource/chusteczki.jpeg <-- chusteczki i misiu :) Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [quote name='Nikolaaa']A więc proszę: http://feminizm.blox.pl/resource/chusteczki.jpeg <-- chusteczki i misiu :) Dziękuję :loveu: Kochana jesteś :loveu: Quote
Nikolaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wiem:loveu: Powiedz temu swojemu aparatowi żeby się naprawił bo ja chcę Lisę zobaczyć . I niech lepiej nie pyskuje bo wtedy -:mad:. Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 no i co z ta karta? co ci tam nie dziala? Quote
*anusia&ajlu* Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 wiki4 napisał(a): Bo ja lubię Titanica :evil_lol: ja tez lubie ryczecz na titaniku!!!! a jeszcze bardziej na musicalu mouling rouge... ;( Hejka Lisice :iloveyou: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nikolaaa napisał(a):Wiem:loveu: Powiedz temu swojemu aparatowi żeby się naprawił bo ja chcę Lisę zobaczyć . I niech lepiej nie pyskuje bo wtedy -:mad:. Ehh, ale on jest bezczelny :shake: :evil_lol: deer_1987 napisał(a):no i co z ta karta? co ci tam nie dziala? Jak włączam aparat to mi się wyświetla czy sformatować czy wyłączyć aparat i jak nacisnę sformatuj to pisze, że usunie wszystkie zdjęcia. No to wyboru nie mam i muszę kasować. I się ładuje a jak się załaduje to pisze, że jest błąd karty :icon_roc: Aga&Ganja napisał(a):A co znowu z aparatem Twoim? ;p Masz do góry :lol: *anusia&ajlu* napisał(a):ja tez lubie ryczecz na titaniku!!!! a jeszcze bardziej na musicalu mouling rouge... ;( Hejka Lisice :iloveyou: No weź, bo będę musiała go oglądnąć, a jak będziesz mnie podpuszczać to mogę narobić niezłego bałaganu :diabloti: Hejka Ajlusie :lol: :loveu: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 WeronikaM napisał(a):rób foty komórką ;) Nie mam kabla :shake: A jakbym robiła komórką to byście nie widzieli gdzie Lisa ma głowę a gdzie dupsko :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 :( poproś na mikołaja od rodziców nowy aparat :multi: można już kupić od 300 dobry :p Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 WeronikaM napisał(a)::( poproś na mikołaja od rodziców nowy aparat :mult: No, chciałabym lustrzankę, eh marzenia :roll: Ale zbieram sobie, może dołożą :lol: Postawię ich przed faktem dokonanym, albo zlot dogomaniaków albo aparat na święta pod choinkę :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 No, bo bardziej się opyla niż znowu kupić coś małego :roll: Wolę od razu kupić dobre niż małe badziewie :evil_lol: A jakie byście polecali? :razz: Quote
Minerva Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hejo laski-gaduły napisz emaila do mikołaja to ci przywiezie :D Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Minerva napisał(a):Hejo laski-gaduły napisz emaila do mikołaja to ci przywiezie :D Hejka :loveu: Emaila :evil_lol: Co roku pisze z bratem i wciskam mu ten kit z listami, to może w tym roku spróbuję, nigdy nic nie wiadomo :diabloti: Quote
taxelina Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 z lustrzanki? olympusa serie e -male i fajne aparaty ale jak ci aparat dziala i jedynie karta nie to po co nowy? :P nie masz kabla do aparatu zeby zgrac rzez niego zdjecia? a nie przez karte? Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 deer_1987 napisał(a):z lustrzanki? olympusa serie e -male i fajne aparaty ale jak ci aparat dziala i jedynie karta nie to po co nowy? :P nie masz kabla do aparatu zeby zgrac rzez niego zdjecia? a nie przez karte? Kabla nie mam :roll: Bo ten mi się już znudził :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hej :) Szkoda, że ta karta Ci się popsuła, ale chyba nie ma sensu kupować nowego aparatu, chyba nowa karta powinna pomóc ;) A te zdjęcia możesz spróbować przez kabel zgrać ;) Quote
wiki4 Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Ewa&Duffel napisał(a):Hej :) Szkoda, że ta karta Ci się popsuła, ale chyba nie ma sensu kupować nowego aparatu, chyba nowa karta powinna pomóc ;) A te zdjęcia możesz spróbować przez kabel zgrać ;) Hejka :lol: Kabla nie mam, a zdjęcia już się chyba usunęły :roll: W poniedziałek się rozejrzę za jakaś nową kartą ;) Quote
Nikolaaa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ooo ja też bym chciała aparat :) Ale mi na pewno rodzice nie kupią lustrzanki :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wiki4 napisał(a):Hejka :lol: Kabla nie mam, a zdjęcia już się chyba usunęły :roll: W poniedziałek się rozejrzę za jakaś nową kartą ;) Najlepiej na allegro zobaczyć, tam są sporo tańsze ;) Quote
Recommended Posts