Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Coś ci Quote nie wyszło xDD A ja Twilight Saga ;d Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 CaneSs napisał(a):Coś ci Quote nie wyszło xDD A ja Twilight Saga ;d To mnie nie obchodzi :evil_lol: mam wszystko gdzieś, nie powiem gdzie :diabloti: Quote
Nikolaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zgadzam się z CeneSs- KwN świetne :loveu: Tytanic - może być choć dla mnie trochę już nudne (widziałam 4 razy :diabloti:). Quote
Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 wiki4 napisał(a):To mnie nie obchodzi :evil_lol: mam wszystko gdzieś, nie powiem gdzie :diabloti: No wiesz :P Robie focha :( Nikolaaa napisał(a):Zgadzam się z CeneSs- KwN świetne :loveu: Tytanic - może być choć dla mnie trochę już nudne (widziałam 4 razy :diabloti:). Noo, jakaś moądra osoba. Zmierzch górą! < 3 xDD Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Witam dziewczynki! :) Witamy ;) Nikolaaa napisał(a):Zgadzam się z CeneSs- KwN świetne :loveu: Tytanic - może być choć dla mnie trochę już nudne (widziałam 4 razy :diabloti:). Nie potwierdzę, nie oglądałam :evil_lol: Ja widzę co roku i czasem jeszcze :evil_lol: Za każdym razem beczę :lol: Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 CaneSs napisał(a):No wiesz :P Robie focha :( Noo, jakaś moądra osoba. Zmierzch górą! < 3 xDD Nie rób :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ok nie zrobię, :P Beczysz? No nie. Mam kochankę beksę :PPP :) Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 CaneSs napisał(a):Ok nie zrobię, :P Beczysz? No nie. Mam kochankę beksę :PPP :) To dobrze, bo wiesz, że Cię kocham :loveu: :evil_lol: Też beczysz na filmach ? :lol: Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja się poryczałam na KwN :loveu: Ja nie oglądałam :lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja się poryczałam na KwN :loveu: Tia? Na której scenie? Bo ja jak Edward zostawił Belle :( Bo on musiał tak kłamać, a on ją kochał < 3 A ona wgl. cierpiała :( Ale gites, że potem znowu byli razem. Tzn. to było wiadomo bo po 1. Sa następne częsci twilight a po 2. czytałam ksiązke xDD A tak. wgl. to ja dzisiaj byłam na Kwn < 3 Quote
Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 wiki4 napisał(a):Ja nie oglądałam :lol: Ciii, nie przyznawaj sie! :) Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 CaneSs napisał(a):Tia? Na której scenie? Bo ja jak Edward zostawił Belle :( Bo on musiał tak kłamać, a on ją kochał < 3 A ona wgl. cierpiała :( Ale gites, że potem znowu byli razem. Tzn. to było wiadomo bo po 1. Sa następne częsci twilight a po 2. czytałam ksiązke xDD A tak. wgl. to ja dzisiaj byłam na Kwn < 3 To ja bym musiała mieć z 10 pudełek chusteczek :evil_lol: CaneSs napisał(a):Ciii, nie przyznawaj sie! :) OK :cool3: Quote
Nikolaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja też jak Edward zostawił Bellę . I potem jeszcze jak tak pięknie na koniec mówił. Ja byłam na premierze :loveu: Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja też jak Edward zostawił Bellę . I potem jeszcze jak tak pięknie na koniec mówił. Ja byłam na premierze :loveu: Szczęściara :loveu: Quote
Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):Ja też jak Edward zostawił Bellę . I potem jeszcze jak tak pięknie na koniec mówił. Ja byłam na premierze :loveu: Ja miałam być ale byłam chora :/ :((( Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 CaneSs napisał(a):Ja miałam być ale byłam chora :/ :((( I tak oglądałaś :razz: Quote
Nikolaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No fakt-miałyśmy z koleżankami szczęście na dobre miejsca w kinie , ale rezerwowałyśmy tydzień przed premierą :loveu: Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):No fakt-miałyśmy z koleżankami szczęście na dobre miejsca w kinie , ale rezerwowałyśmy tydzień przed premierą :loveu: A gdzie byłyście ? :razz: Skąd Ty jesteś ? :cool3: Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):Z dziury o nazwie Kalisz :) To chyba nie jest daleko :lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):No fakt-miałyśmy z koleżankami szczęście na dobre miejsca w kinie , ale rezerwowałyśmy tydzień przed premierą :loveu: ja też rezerwowałam :P Ale głupia choroba mnie zatrzymała. No ale uff, już pierwszy raz obejżałam. Teraz się przymierzam na kolejne wyjście :P Quote
wiki4 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Nikolaaa napisał(a):ja czekam aż będzie na you tube :) Właśnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts