HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):U nas jest wesoło jak nie wiem. Ja nie chciałabym być ginekologiem :evil_lol: Do sądu by nas pozwała :diabloti: Jeszcze by jej cos pękło :eviltong: u nas tez :D:D ja niczym bym nie chciala byc zwiazanym z ludzmi czyli lekarze fryzjerstwo i kosmetyczka chyba tyle no bo co ja zrobie jak mi przyjdzie jakas stara babina ma przetluszczone wlochy i lupiez a ja mam jej wlosy scinac fuuu albo do kosmetyczki nie wiem wyregulowac brwi czy cos jakies celulity i rozstepy :D:D Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):ja wypraszam sobie, pracuje na sluchawkach jako konsultantka ;) i nie mam nic wspolnego ze macaniem, wskakiwaniem itp ;) i nie pracuje w sextelefonie hahahaha Uuu fajnie :lol: Ja chce na weta to nie będę ludzi macać :evil_lol: No nie wiesz, a jak to ta druga Ty ? :cool3: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):u nas tez :D:D ja niczym bym nie chciala byc zwiazanym z ludzmi czyli lekarze fryzjerstwo i kosmetyczka chyba tyle no bo co ja zrobie jak mi przyjdzie jakas stara babina ma przetluszczone wlochy i lupiez a ja mam jej wlosy scinac fuuu albo do kosmetyczki nie wiem wyregulowac brwi czy cos jakies celulity i rozstepy :D:D No właśnie, celuit :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Uuu fajnie :lol: Ja chce na weta to nie będę ludzi macać :evil_lol: No nie wiesz, a jak to ta druga Ty ? :cool3: bedziesz zwierzeta macac :D:D:D Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Wiki zawsze lubilam gadac, ale nie wydawac z siebie dziwne odglosy, moze tamta jest jednak gorsza :) a tak ogolem to tez chcialam no moze i nadal chce zostac wetem ale sextelefon to jest przygoda hahahaha Quote
Zuzia&Snoopy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Znowu gadu gadu a gdzie fotki? :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Znowu gadu gadu a gdzie fotki? :razz: a fotki ? na pierwszej stronie ! :D:D:D :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bedziesz zwierzeta macac :D:D:D Pf, o co Ty mnie oskarżasz :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):Wiki zawsze lubilam gadac, ale nie wydawac z siebie dziwne odglosy, moze tamta jest jednak gorsza :) a tak ogolem to tez chcialam no moze i nadal chce zostac wetem ale sextelefon to jest przygoda hahahaha Mmm, gadanie to moje hobby :lol: Oczywiście :diabloti: Zuzia&Snoopy napisał(a):Znowu gadu gadu a gdzie fotki? :razz: Jutro będą ;) Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a fotki ? na pierwszej stronie ! :D:D:D :evil_lol: I kilku innych :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):I kilku innych :evil_lol: no wlasnie kilku bo za duzo to ty nie dawalas :D:D Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 to nie jest fotoblog tylko gadublok ;) zdjecia Wiki sa na kazdej stronie w avatarze i w banerku Wiki:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no wlasnie kilku bo za duzo to ty nie dawalas :D:D Pf, są wszędzie :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):to nie jest fotoblog tylko gadublok ;) zdjecia Wiki sa na kazdej stronie w avatarze i w banerku Wiki:diabloti: Ja tam różnicy nie widzę :lol: Dokładnie :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Pomasował :megagrin: To sa na pewno lekcje wf-u ??? Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):To sa na pewno lekcje wf-u ??? Nie wychowania seksualnego :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ale to jest wyrwane z kontekstu, to bylo tak: one sie rzucaly na nauczyciela, on je masowal, one go bily a on je klepal ;) nie znamy ciagu dalszego? Wiki Paulina pomozcie bo wy macie pana od wfu ;) Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):ale to jest wyrwane z kontekstu, to bylo tak: one sie rzucaly na nauczyciela, on je masowal, one go bily a on je klepal ;) nie znamy ciagu dalszego? Wiki Paulina pomozcie bo wy macie pana od wfu ;) A co Ty też chcesz faceta ? :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Nie wychowania seksualnego :evil_lol: Tak tez myslalam :p Quote
iwcza Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 My mamy faceta z wf'u, który jest naszym wychowawcą i którego cała szkoła nienawidzi. xD Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Tak tez myslalam :p Widzisz jaka Ty mądra :evil_lol: iwcza napisał(a):My mamy faceta z wf'u, który jest naszym wychowawcą i którego cała szkoła nienawidzi. xD współczucia. Potem jest kogo macie...Oo współczuję, on jest straszny :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ja bym chciala tego pana od wfu, chociaz jakis wzgledny typ? ;p Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):ja bym chciala tego pana od wfu, chociaz jakis wzgledny typ? ;p Oj nie chciałaś by :lol: Ostatnio mieliśmy grać w siatkę i on, że mamy się ustawić po trójkąciku, a Claudia ''W trójkąciku :crazyeye:'', a wszyscy w śmiech :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):A co Ty też chcesz faceta ? :diabloti: dawaj! jak jest co ogarnac to dawaj :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):dawaj! jak jest co ogarnac to dawaj :diabloti: Ogarnąć to on się powinien :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Ogarnąć to on się powinien :evil_lol: no i zebym ja tez mogla go ogarnac, dawaj foty pana od wfu ;p hahaha no i przy okazji Lisicy :iloveyou: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):no i zebym ja tez mogla go ogarnac, dawaj foty pana od wfu ;p hahaha no i przy okazji Lisicy :iloveyou: Nie mam jego fot :evil_lol: Lisy też nie, jutro będą :cool3: Quote
Recommended Posts