Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :mad::mad::mad::mad: I co i znow jestem i nic nie ma gaduly jestescie straszne...prosze nie zaniedbywac Lisiczkowej galerii !!!!!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Shel napisał(a):I znów bez fotek tylko pierdoły.. :P tam gdzie wiki to codzienność xD Quote
Cavy Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tam gdzie wiki to codzienność xD Ja trzeba zakneblować, dobrze mówiłam kiedyś. :eviltong: I zamknąć w piwnicy, żeby nie wiedział o niej nikt, wtedy wreszcie będzie spokój na forum. :D niewychowane to dziecko. :eviltong: Tak gadacie, że zaraz do 200 strony dojdziecie, pogięło Was.! :crazyeye: :crazyeye: Quote
Nikolaaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='Cavy']Ja trzeba zakneblować, dobrze mówiłam kiedyś. :eviltong: I zamknąć w piwnicy, żeby nie wiedział o niej nikt, wtedy wreszcie będzie spokój na forum. :D niewychowane to dziecko. :eviltong: Tak gadacie, że zaraz do 200 strony dojdziecie, pogięło Was.! :crazyeye: :crazyeye: Bo one tylko gadać by chciały:cool3: :loveu: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Czarnulka napisał(a):heej jak tam?;) Dobrze :lol: Właśnie wróciłam z zajęć i będę na koncercie mikołajkowym :multi: :cool3: :evil_lol: Nikolaaa napisał(a):Dzień dobry:cool3: Ale nas tutaj długo nie było. Lisa oczywiście śliczna :loveu: Heej. :loveu: No nie było Was, nie było :mad: Dziękujemy ;) Shirai - Koki napisał(a)::mad::mad::mad::mad: I co i znow jestem i nic nie ma gaduly jestescie straszne...prosze nie zaniedbywac Lisiczkowej galerii !!!!!! Jutro będą, przyrzekam. Przecie zawsze w soboty z rana są zdjęcia :razz: Shel napisał(a):I znów bez fotek tylko pierdoły.. :P Ha ha ! Wybacz ale to śmieszne jak mówi to największa gaduła :diabloti: CaneSs napisał(a):Doberek :) Hi.! :p HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):tam gdzie wiki to codzienność xD Głoopia jesteś :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Cavy napisał(a):Ja trzeba zakneblować, dobrze mówiłam kiedyś. :eviltong: I zamknąć w piwnicy, żeby nie wiedział o niej nikt, wtedy wreszcie będzie spokój na forum. :D niewychowane to dziecko. :eviltong: Tak gadacie, że zaraz do 200 strony dojdziecie, pogięło Was.! :crazyeye: :crazyeye: Przecie Ty mnie wychowywałaś :evil_lol: znowu mam świąteczny nastrój :megagrin: To nic, mi to nie przeszkadza :lol::roll: Nikolaaa napisał(a):Bo one tylko gadać by chciały:cool3: :loveu: A myślisz, ze po co Bóg wyprodukował kobitom usta :evil_lol: Chyba nie tylko do całowania :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a): Głoopia jesteś :eviltong: za to ty wprost grzeszysz inteligencja :D:D:D Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 _█▓▓▓█____________█▓▓▓█ █▓▓▓▓█___________█▓▓▓▓█ █▓▓▓▓█___________█▓▓▓▓█ _█▓▓▓█____________█▓▓▓█ ____██_______________██ ______█______________█ _______█____________█ ________█__________█ _____████______████▒ ____█▓____▓█___█____▓█▒ ___█▓_______██_______▓█▒ __█▓__█████__█████__▓█▒ __█▓_██______█_____██_▓█▒ __█▓_█____¶¶¶█¶¶¶___█__▓█▒ __█▓_█__¶¶_¶█¶_¶¶__█__▓█▒ __█▓__█████_█████__▓█▒ ___█▓_________________▓█▒ ____.█▓___█______█___▓█▒ ᵰ____█▓__█______█___▓█▒ ᶇ_____█▓__█____█___▓█▒ ᶇ______█▓__████__▓█▒ ᶖ _____█▓_________▓█▒ ﻉ____█▓___________▓█▒ ____█▓___WITAM____▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ ______█▓_________▓█▒ _____█▓___________▓█▒ ____█▓_SERDECZNIE_▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ ______█▓_________▓█▒ _____█▓___________▓█▒ ____█▓______I______▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ ______█▓_________▓█▒ _____█▓___________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_POZDRAWIAM_▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ GADUŁY!!! uwierzcie ale i tak wszystko przeczytam chociaz rano do pracy mam :) moze zdaze haha Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 deer_1987 napisał(a):no i co znow spam bez fotek? Mówiłam, że jutro będą :roll: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):za to ty wprost grzeszysz inteligencja :D:D:D Dziękuję, dziękuję :evil_lol: Ja jestem tak inteligentna, że się skapłam, że sąsiadce dzień dobry trza powiedzieć. Ha! I nawet w autobusie się przywitałam i pożegnałam :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):_█▓▓▓█____________█▓▓▓█ █▓▓▓▓█___________█▓▓▓▓█ █▓▓▓▓█___________█▓▓▓▓█ _█▓▓▓█____________█▓▓▓█ ____██_______________██ ______█______________█ _______█____________█ ________█__________█ _____████______████▒ ____█▓____▓█___█____▓█▒ ___█▓_______██_______▓█▒ __█▓__█████__█████__▓█▒ __█▓_██______█_____██_▓█▒ __█▓_█____¶¶¶█¶¶¶___█__▓█▒ __█▓_█__¶¶_¶█¶_¶¶__█__▓█▒ __█▓__█████_█████__▓█▒ ___█▓_________________▓█▒ ____.█▓___█______█___▓█▒ ᵰ____█▓__█______█___▓█▒ ᶇ_____█▓__█____█___▓█▒ ᶇ______█▓__████__▓█▒ ᶖ _____█▓_________▓█▒ ﻉ____█▓___________▓█▒ ____█▓___WITAM____▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ ______█▓_________▓█▒ _____█▓___________▓█▒ ____█▓_SERDECZNIE_▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ ______█▓_________▓█▒ _____█▓___________▓█▒ ____█▓______I______▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ ______█▓_________▓█▒ _____█▓___________▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ ____█▓_POZDRAWIAM_▓█▒ ____█▓_____________▓█▒ _____█▓____▓██▓__▓█▒ ______█████__███▒ GADUŁY!!! uwierzcie ale i tak wszystko przeczytam chociaz rano do pracy mam :) moze zdaze haha Fajny ufok :diabloti: Życzę powodzenia, nie ma tego dużo :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Dziękuję, dziękuję :evil_lol: Ja jestem tak inteligentna, że się skapłam, że sąsiadce dzień dobry trza powiedzieć. Ha! I nawet w autobusie się przywitałam i pożegnałam :evil_lol: hah ja mówie codziennie komuś dzień dobry :p nawet zdażyło mi sie 2 dni temu powiedzieć spie***** do w-f isty :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hah ja mówie codziennie komuś dzień dobry :p nawet zdażyło mi sie 2 dni temu powiedzieć spie***** do w-f isty :evil_lol: Haha! :diabloti: Nasz za doopy chwyta :-o To raz w pysk dostał już przestał :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Haha! :diabloti: Nasz za doopy chwyta :-o To raz w pysk dostał już przestał :evil_lol: haha to ten moja kolezanke tez podobno tak jakby pomasowal :roflt: i powiedzial przepraszam :roflt: myslalam ze padne Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):haha to ten moja kolezanke tez podobno tak jakby pomasowal :roflt: i powiedzial przepraszam :roflt: myslalam ze padne Pomasował :megagrin: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Haha! :diabloti: Nasz za doopy chwyta :-o To raz w pysk dostał już przestał :evil_lol: :roflt: sie usmialam, ale macie... ja to zawsze baby mialam ale nie lapala hahahaha Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a)::roflt: sie usmialam, ale macie... ja to zawsze baby mialam ale nie lapala hahahaha Buahaha śmieszne :evil_lol: Teraz Wika wskakuje temu staruszkowi na plecy i krzyczy, że go zgwałci :diabloti: A on mówi, że ma już nas dosyć :eviltong: Babę też mamy, ale ona rzadko jest :p Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):i nie masowala hahahaha To pewnie takie spięte byłyście :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 no ja mam z babka tak dziewczyny ale w srode mamy całoklasowo i mamy z gościem :D:D:D co poradzić widze ze kazdy zawód to jednego dąrzy :roflt: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):Buahaha śmieszne :evil_lol: Teraz Wika wskakuje temu staruszkowi na plecy i krzyczy, że go zgwałci :diabloti: A on mówi, że ma już nas dosyć :eviltong: Babę też mamy, ale ona rzadko jest :p na babe nie wskakujecie ??? hahahaha Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wiki4 napisał(a):To pewnie takie spięte byłyście :evil_lol: wlasnie dopiero teraz pomyslalam ;) Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no ja mam z babka tak dziewczyny ale w srode mamy całoklasowo i mamy z gościem :D:D:D co poradzić widze ze kazdy zawód to jednego dąrzy :roflt: U nas jest wesoło jak nie wiem. Ja nie chciałabym być ginekologiem :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):na babe nie wskakujecie ??? hahahaha Do sądu by nas pozwała :diabloti: Jeszcze by jej cos pękło :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 ja wypraszam sobie, pracuje na sluchawkach jako konsultantka ;) i nie mam nic wspolnego ze macaniem, wskakiwaniem itp ;) i nie pracuje w sextelefonie hahahaha Quote
Recommended Posts