wiki4 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 CaneSs napisał(a):Nie wiem skąd sie ten link wziął. cii to czary magia magiczna magia! :lol: Siedzę cicho jak mysz pod miotłą :evil_lol: Buu :razz: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wiki4 napisał(a)::lol: Siedzę cicho jak mysz pod miotłą :evil_lol: Buu :razz: Bój się Bój. Magia jest taka magiczna, że mówie Ci! xDD Ale serio nie wiem skąd ten link. On sie tak wepchnął w moją wypowiedź ;( Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 CaneSs napisał(a):Bój się Bój. Magia jest taka magiczna, że mówie Ci! xDD Ale serio nie wiem skąd ten link. On sie tak wepchnął w moją wypowiedź ;( Ja się boję tylko duchów i baby z chemii :evil_lol: Przykro mi :placz: Miłego oglądania :razz: Quote
Cavalierkaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wiki4 napisał(a):Ja się boję tylko duchów i baby z chemii :evil_lol: Przykro mi :placz: Miłego oglądania :razz: Dzięki, kochanku :) Bye ;* Quote
sunshine Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Tak psy pierwsze sie na picie rzucaja!... Moja mi zawsze butelkę z piwem kradnie:D ...mogę kupić ;p Quote
Cavy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 wiki4 napisał(a):Ja się boję tylko duchów i baby z chemii :evil_lol: Ja też się boję baby od chemii, dzisiaj coś mówiła, że chyba ni wiem, ze na lekcji jestem, a ja takie gały na nią oO' i tyle. :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja to sie gościa od Histry stracham. Mam takiego bajerandzkiego długopisa z latarką nie? Odkręcm go ( długopisa) i on świeci. A gościu stoi naprzeciw i mówi: Oślepiasz mnie A ja : oj, przepraszam. A cała klasa płakała ze śmiechu. Mówie wam. Na dodatek wziął mnie potem do odpowiedzi :P Ale i tak dobrze bo sie akurat nauczyłam. Quote
Lucky. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Hej . Ceness ja się w ogóle nigdy nie uczy a oceny nie są złe :P Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 CaneSs napisał(a):Dzięki, kochanku :) Bye ;* Proszę bardzo, dzień dobry :lol: sunshine napisał(a):Tak psy pierwsze sie na picie rzucaja!... Moja mi zawsze butelkę z piwem kradnie:D ...mogę kupić ;p Oczywiiście :evil_lol: No to kupującego mamy załatwionego :cool3: Cavy napisał(a):Ja też się boję baby od chemii, dzisiaj coś mówiła, że chyba ni wiem, ze na lekcji jestem, a ja takie gały na nią oO' i tyle. :evil_lol: Te od chemii to jakieś ufo są, jakaś tradycja :diabloti: CaneSs napisał(a):Ja to sie gościa od Histry stracham. Mam takiego bajerandzkiego długopisa z latarką nie? Odkręcm go ( długopisa) i on świeci. A gościu stoi naprzeciw i mówi: Oślepiasz mnie A ja : oj, przepraszam. A cała klasa płakała ze śmiechu. Mówie wam. Na dodatek wziął mnie potem do odpowiedzi :P Ale i tak dobrze bo sie akurat nauczyłam. Ja też chcę taki długopis :cool3: Lucky. napisał(a):Hej . Ceness ja się w ogóle nigdy nie uczy a oceny nie są złe :P Witam. Mi zależy z jakiego przedmiotu :roll: Lucky. napisał(a):Jakieś zdjęcia może ? Jak dobrze pójdzie to będą w sobotę...następną :razz: Idziemy z kol. i jej jamnikopodobnym psem do lasku :cool3: Quote
łamAga Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ja w podstawówce miałam taką chemice nie do zniesienia , każdy jej sie bał , miała wzrostu moze 150 hehehe ni mówili na nia lucky luck ale nie wiem dlaczego :lying: ale pamietam ze mialam po nocach koszmary z nia w roli glownej :shocked!:w techikum za to mielisny taka babke ktora udawala ze na sprawdzianach nie widzi otwartych zeszytow wiec jak widac nie wszystkie chemice to diablice :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 dOgLoV napisał(a):ja w podstawówce miałam taką chemice nie do zniesienia , każdy jej sie bał , miała wzrostu moze 150 hehehe ni mówili na nia lucky luck ale nie wiem dlaczego :lying: ale pamietam ze mialam po nocach koszmary z nia w roli glownej :shocked!:w techikum za to mielisny taka babke ktora udawala ze na sprawdzianach nie widzi otwartych zeszytow wiec jak widac nie wszystkie chemice to diablice :diabloti: Mi też się belfrzy śnią :evil_lol: Ale większość :lol: Quote
Infortune. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 dOgLoV napisał(a):ja w podstawówce miałam taką chemice nie do zniesienia , każdy jej sie bał , miała wzrostu moze 150 hehehe ni mówili na nia lucky luck ale nie wiem dlaczego :lying: ale pamietam ze mialam po nocach koszmary z nia w roli glownej :shocked!:w techikum za to mielisny taka babke ktora udawala ze na sprawdzianach nie widzi otwartych zeszytow wiec jak widac nie wszystkie chemice to diablice :diabloti: Nawet Ci się ostatnie zdanie zrymowało :evil_lol: Ja się wtrącę do dyskusji i powiem, że ja miałam do czynienia tylko z bardzo miłymi i znającymi się na rzeczy chemicami, które potrafią bardzo dobrze przekazać wiedzę i może dlatego tak bardzo lubię chemię. :lol: Quote
al'akir Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 nie marudźcie tak:eviltong: zobaczycie co będzie na studiach :evil_lol::diabloti::razz: Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No z tym terminem fociszonów to przegięłaś, Leniuszku przeszukaj troszku kompa może się cuś fajnego znajdzie i wstawiaj :razz: Quote
Shel Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Znów mi się nie chce tego wszystkiego czytać,więc pozostaje tylko czekać na nowe fotki:lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 NATKA napisał(a):No z tym terminem fociszonów to przegięłaś, Leniuszku przeszukaj troszku kompa może się cuś fajnego znajdzie i wstawiaj :razz: wlasnie Wiki chyba oszalalas z tym terminem, ty ja widzisz na codzien my nie jestesmy gorsze tez chcemy Lisice zobaczyc jak rosnie :) ;) Quote
sunshine Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mój pan od chemii w technikum tez spoko ziomek :D a teraz dawać foty lepiej;p Quote
Marzena* Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Nie wiem jaki to termin fotek wymyśliłaś (nie chce mi się szukać :evil_lol:), ale jestem pewna, że za długi więc protestuję !!! Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Infortune. napisał(a):Nawet Ci się ostatnie zdanie zrymowało :evil_lol: Ja się wtrącę do dyskusji i powiem, że ja miałam do czynienia tylko z bardzo miłymi i znającymi się na rzeczy chemicami, które potrafią bardzo dobrze przekazać wiedzę i może dlatego tak bardzo lubię chemię. :lol: Bo wiesz, tu same rymówki :evil_lol: Pf, dajcie mi jakąś fajną :cool3: GPooLCLD napisał(a):nie marudźcie tak:eviltong: zobaczycie co będzie na studiach :evil_lol::diabloti::razz: E studia to daleka przyszłość :diabloti: NATKA napisał(a):No z tym terminem fociszonów to przegięłaś, Leniuszku przeszukaj troszku kompa może się cuś fajnego znajdzie i wstawiaj :razz: Raczej nic fajnego się nie znajdzie :eviltong: Mykam zaraz na zajęcia, a jutro do kuzynki i biorę Liskę chyba to będą focie z Andrzejek :cool3: Shel napisał(a):Znów mi się nie chce tego wszystkiego czytać,więc pozostaje tylko czekać na nowe fotki:lol: Leeń! :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):wlasnie Wiki chyba oszalalas z tym terminem, ty ja widzisz na codzien my nie jestesmy gorsze tez chcemy Lisice zobaczyc jak rosnie :) ;) Oczywiście, że nie jesteście gorsze ;) Będą focie jak zwykle jutro :razz: sunshine napisał(a):Mój pan od chemii w technikum tez spoko ziomek :D a teraz dawać foty lepiej;p A Ty w jakim tech. ? :p Viky i Ja napisał(a):Nie wiem jaki to termin fotek wymyśliłaś (nie chce mi się szukać :evil_lol:), ale jestem pewna, że za długi więc protestuję !!! Za tydzień...:evil_lol: Bez strajków mi tu! :mad: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 deer_1987 napisał(a):spam jak zawsze a zdjec nie ma.. Przepraszam deer, poprawię się :placz: :diabloti: Zuzia&Snoopy napisał(a):Witamy :hand: Hej Beagielki :loveu: Quote
Nikolaaa Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dzień dobry:cool3: Ale nas tutaj długo nie było. Lisa oczywiście śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts