Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

CaneSs napisał(a):
Nie wiem skąd sie ten link wziął.

cii

to czary
magia
magiczna magia!

:lol:

Siedzę cicho jak mysz pod miotłą :evil_lol:

Buu :razz:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
:lol:

Siedzę cicho jak mysz pod miotłą :evil_lol:

Buu :razz:

Bój się Bój.
Magia jest taka magiczna, że mówie Ci! xDD
Ale serio nie wiem skąd ten link.
On sie tak wepchnął w moją wypowiedź ;(

Posted

CaneSs napisał(a):
Bój się Bój.
Magia jest taka magiczna, że mówie Ci! xDD
Ale serio nie wiem skąd ten link.
On sie tak wepchnął w moją wypowiedź ;(

Ja się boję tylko duchów i baby z chemii :evil_lol:

Przykro mi :placz:

Miłego oglądania :razz:

Posted

wiki4 napisał(a):
Ja się boję tylko duchów i baby z chemii :evil_lol:

Ja też się boję baby od chemii, dzisiaj coś mówiła, że chyba ni wiem, ze na lekcji jestem, a ja takie gały na nią oO' i tyle. :evil_lol:

Posted

Ja to sie gościa od Histry stracham. Mam takiego bajerandzkiego długopisa z latarką nie? Odkręcm go ( długopisa) i on świeci. A gościu stoi naprzeciw i mówi: Oślepiasz mnie
A ja : oj, przepraszam.
A cała klasa płakała ze śmiechu. Mówie wam. Na dodatek wziął mnie potem do odpowiedzi :P Ale i tak dobrze bo sie akurat nauczyłam.

Posted

CaneSs napisał(a):
Dzięki, kochanku :)
Bye ;*

Proszę bardzo, dzień dobry :lol:

sunshine napisał(a):
Tak psy pierwsze sie na picie rzucaja!... Moja mi zawsze butelkę z piwem kradnie:D ...mogę kupić ;p

Oczywiiście :evil_lol: No to kupującego mamy załatwionego :cool3:

Cavy napisał(a):
Ja też się boję baby od chemii, dzisiaj coś mówiła, że chyba ni wiem, ze na lekcji jestem, a ja takie gały na nią oO' i tyle. :evil_lol:

Te od chemii to jakieś ufo są, jakaś tradycja :diabloti:

CaneSs napisał(a):
Ja to sie gościa od Histry stracham. Mam takiego bajerandzkiego długopisa z latarką nie? Odkręcm go ( długopisa) i on świeci. A gościu stoi naprzeciw i mówi: Oślepiasz mnie
A ja : oj, przepraszam.
A cała klasa płakała ze śmiechu. Mówie wam. Na dodatek wziął mnie potem do odpowiedzi :P Ale i tak dobrze bo sie akurat nauczyłam.

Ja też chcę taki długopis :cool3:

Lucky. napisał(a):
Hej .
Ceness ja się w ogóle nigdy nie uczy a oceny nie są złe :P

Witam. Mi zależy z jakiego przedmiotu :roll:

Lucky. napisał(a):
Jakieś zdjęcia może ?

Jak dobrze pójdzie to będą w sobotę...następną :razz: Idziemy z kol. i jej jamnikopodobnym psem do lasku :cool3:

Posted

ja w podstawówce miałam taką chemice nie do zniesienia , każdy jej sie bał , miała wzrostu moze 150 hehehe ni mówili na nia lucky luck ale nie wiem dlaczego :lying: ale pamietam ze mialam po nocach koszmary z nia w roli glownej :shocked!:w techikum za to mielisny taka babke ktora udawala ze na sprawdzianach nie widzi otwartych zeszytow wiec jak widac nie wszystkie chemice to diablice :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja w podstawówce miałam taką chemice nie do zniesienia , każdy jej sie bał , miała wzrostu moze 150 hehehe ni mówili na nia lucky luck ale nie wiem dlaczego :lying: ale pamietam ze mialam po nocach koszmary z nia w roli glownej :shocked!:w techikum za to mielisny taka babke ktora udawala ze na sprawdzianach nie widzi otwartych zeszytow wiec jak widac nie wszystkie chemice to diablice :diabloti:

Mi też się belfrzy śnią :evil_lol: Ale większość :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Nawet Ci się ostatnie zdanie zrymowało :evil_lol:
Ja się wtrącę do dyskusji i powiem, że ja miałam do czynienia tylko z bardzo miłymi i znającymi się na rzeczy chemicami, które potrafią bardzo dobrze przekazać wiedzę i może dlatego tak bardzo lubię chemię. :lol:

Posted

NATKA napisał(a):
No z tym terminem fociszonów to przegięłaś, Leniuszku przeszukaj troszku kompa może się cuś fajnego znajdzie i wstawiaj :razz:

wlasnie Wiki chyba oszalalas z tym terminem, ty ja widzisz na codzien my nie jestesmy gorsze tez chcemy Lisice zobaczyc jak rosnie :) ;)

Posted

Infortune. napisał(a):
Nawet Ci się ostatnie zdanie zrymowało :evil_lol:
Ja się wtrącę do dyskusji i powiem, że ja miałam do czynienia tylko z bardzo miłymi i znającymi się na rzeczy chemicami, które potrafią bardzo dobrze przekazać wiedzę i może dlatego tak bardzo lubię chemię. :lol:

Bo wiesz, tu same rymówki :evil_lol:
Pf, dajcie mi jakąś fajną :cool3:

GPooLCLD napisał(a):
nie marudźcie tak:eviltong: zobaczycie co będzie na studiach :evil_lol::diabloti::razz:

E studia to daleka przyszłość :diabloti:

NATKA napisał(a):
No z tym terminem fociszonów to przegięłaś, Leniuszku przeszukaj troszku kompa może się cuś fajnego znajdzie i wstawiaj :razz:

Raczej nic fajnego się nie znajdzie :eviltong: Mykam zaraz na zajęcia, a jutro do kuzynki i biorę Liskę chyba to będą focie z Andrzejek :cool3:

Shel napisał(a):
Znów mi się nie chce tego wszystkiego czytać,więc pozostaje tylko czekać na nowe fotki:lol:

Leeń! :evil_lol:

*anusia&ajlu* napisał(a):
wlasnie Wiki chyba oszalalas z tym terminem, ty ja widzisz na codzien my nie jestesmy gorsze tez chcemy Lisice zobaczyc jak rosnie :) ;)

Oczywiście, że nie jesteście gorsze ;) Będą focie jak zwykle jutro :razz:

sunshine napisał(a):
Mój pan od chemii w technikum tez spoko ziomek :D
a teraz dawać foty lepiej;p

A Ty w jakim tech. ? :p

Viky i Ja napisał(a):
Nie wiem jaki to termin fotek wymyśliłaś (nie chce mi się szukać :evil_lol:), ale jestem pewna, że za długi więc protestuję !!!

Za tydzień...:evil_lol: Bez strajków mi tu! :mad:

Posted

deer_1987 napisał(a):
spam jak zawsze a zdjec nie ma..

Przepraszam deer, poprawię się :placz:

:diabloti:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Witamy :hand:

Hej Beagielki :loveu: