wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Cavy']Dajesz jej zły przykład :D Odezwała się mądra :evil_lol: :loveu: [quote name='CaneSs']Jak ja? Prędzej ty :P Jedna i druga :diabloti: [quote name='Sylwia K']http://img688.imageshack.us/img688/6382/p1010818d.jpg ale ona śliczniutka:loveu: Dziękujemy :loveu: [quote name='CaneSs']Nono. 20 dochodzi a długaśnych nie ma :( Też mi przykro :-( :evil_lol: [quote name='sunshine']Nie wierze są momenty że długich na forum nie ma;p No właśnie :-o Mówię Wam, Apokalipsa :evil_lol: [quote name='*anusia&ajlu*']zaraz sie pojawi :) nie mozliwe zeby nas dzis nie zaszczycila swoja obecnoscia:diabloti: Jak Ty mnie znasz :razz: [quote name='NATKA']Pies doniczkowy :evil_lol: http://img301.imageshack.us/img301/7010/p1010825a.jpg Kwiatuszki i listki też fajne ;) Dzięki :razz: [quote name='*anusia&ajlu*']nie mozliwe dzis dlugich nadal nie ma, smutno bez rudej slicznej Lisi ;( gdzie zdjecia, gdzie jakies gadanie??? halo LISICE!!!! Też Was kocham :loveu: :evil_lol: Gadanie będzie Skarbie, nie martw się :cool3: Uwaga, uwaga! Ogłaszam, że mogę chwilami znikać z Dogo bo mam dużo nauki :placz: Ale nie martwcie się, w weekend nadrobię ...:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Jestescie nareszcie i zyjeta :multi::multi::multi::multi: no dobra nie bedziemy owija ...poprosimy o zdjatka Lisiczki :lol: Nie mam Sylwio :oops: Cieszę się, że za mną tęskniliście i nie zapomnieliście :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 o zesz juz lepiej :multi: juz prawie byla Apokalipsa:diabloti: tesknimy, tesknimy ale zdjecia tez bysmy obejrzeli:loveu: to milej nauki:p Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 deer_1987 napisał(a):No to super ze wrocisz! Dzięki, dzięki :loveu: :lol: Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):o zesz juz lepiej :multi: juz prawie byla Apokalipsa:diabloti: tesknimy, tesknimy ale zdjecia tez bysmy obejrzeli:loveu: to milej nauki:p :loveu: Potem dam, bo teraz żadnych ni mam :roll: Ja Cię proszę :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 dobra moze byc nauka wazniejsza hihi ;) Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dawaj foty! :) i wbij do nas do galeri :) Prezencioch tam dla was jest ;p Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):dobra moze byc nauka wazniejsza hihi ;) Na serio tak uważasz ? :mdleje: CaneSs napisał(a):Dawaj foty! :) i wbij do nas do galeri :) Prezencioch tam dla was jest ;p Jutro, a raczej w weekend :lol: Shel napisał(a):Czekam na fotki... od samego zuaaa Możliwe, że już wkrótce się pojawią :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 bo tak cichoooooo siedzisz???????? ;) to myslalam ze sie uczysz... i dlatego nie ma cie na dogo... ;) Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Okey weekend. Czyli Jutro. Dawaj jutro fotki bo jak nie ... :) Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Hej ! My pierwszy raz :P A tu zdjęć mało ;d Zapraszam do nas xD Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):bo tak cichoooooo siedzisz???????? ;) to myslalam ze sie uczysz... i dlatego nie ma cie na dogo... ;) Ja i nauka :evil_lol: Lucky. napisał(a):Hej ! My pierwszy raz :P A tu zdjęć mało ;d Zapraszam do nas xD Wiitamy :lol: Tu zdjęć jest bardzo dużo tylko trzeba poszukać :cool3: Macie galeryjkę ? :razz: CaneSs napisał(a):Okey weekend. Czyli Jutro. Dawaj jutro fotki bo jak nie ... :) Jutro weekend ? :-o Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):Hej ! My pierwszy raz :P A tu zdjęć mało ;d Zapraszam do nas xD Była i Poszła xD Powiedziała co wiedziała :P Fot jest dużo tylko trzba pogrzebać w tym... bajzlu xDD (wiki nie czytaj tego! :P) Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):Była i Poszła xD Powiedziała co wiedziała :P Fot jest dużo tylko trzba pogrzebać w tym... bajzlu xDD (wiki nie czytaj tego! :P) Ja też bym się wystraszyła ... :diabloti: Ale przecie ja wiem jak tu wygląda, dlatego STARAM SIĘ edytować 1 stronkę na bieżąco, ale to mi raczej kiepsko idzie :evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No ba że jutro! Jutro środa no to Weekend :) Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Mamy galeryjkę :P http://www.dogomania.pl/threads/129430-Jesienna-galeria-rudej-WiewiA-rki-Prawie-codziennie-nowe-fotki Link :P A mi się szukać nie chce bosz to ja to len :d Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='CaneSs']No ba że jutro! Jutro środa no to Weekend :) No wiesz, a ja myślałam, że się w piątek zaczyna :lol: [quote name='Lucky.']Mamy galeryjkę :P http://www.dogomania.pl/threads/129430-Jesienna-galeria-rudej-WiewiA-rki-Prawie-codziennie-nowe-fotki Link :P A mi się szukać nie chce bosz to ja to len :d Już lecę pobuszować ... :diabloti: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jej, własnie obejżałam foty z 1 stronki. Jakaż ona cudoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowna < 3 tzn. Lisa xD Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 CaneSs napisał(a):Jej, własnie obejżałam foty z 1 stronki. Jakaż ona cudoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowna < 3 tzn. Lisa xD Wiem, wiem :loveu: :evil_lol: Ykhym, ykhym; dopiero teraz zajrzałaś na pierwszą ? :mad: Quote
Cavalierkaa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wiki4 napisał(a):Wiem, wiem :loveu: :evil_lol: Ykhym, ykhym; dopiero teraz zajrzałaś na pierwszą ? :mad: nie nie. xD Zdjęcia "szczegółowo" przejrzałam :P Quote
wiki4 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Lucky. napisał(a):To ja też idę na pierwsza ;p No, no ile ja się tu dowiaduję :evil_lol: CaneSs napisał(a):nie nie. xD Zdjęcia "szczegółowo" przejrzałam :P Bo wiesz, jak mam natchnienie to zmieniam raz po raz :lol: Quote
Lucky. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 U mojej babci na podwórku jest podobny kot :) Quote
Recommended Posts