wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Cavy napisał(a):Same pyszności. :eviltong: Mmm...:loveu: Aga&Ganja napisał(a):A jak mam wgl na imię? ;) To Ty nie wiesz ? :-o Taka z Ciebie poetka, że zapomniałaś :cool3: Żyjesz w świecie poezji :lol: Hmm, niech zgadnę. Agnieszka ? :razz: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wiesz co? My to jesteśmy udane. :D nawet nas całkowita zmiana wyglądu forum nie powstrzymuje przed tymi bezsensownymi pogaduchami. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Cavy napisał(a):Wiesz co? My to jesteśmy udane. :D nawet nas całkowita zmiana wyglądu forum nie powstrzymuje przed tymi bezsensownymi pogaduchami. :evil_lol: No pewno, że udane. Chore umysłowo ale udane :evil_lol: Trzeba się jakoś pocieszyć :lol: Ja Ci dam bezsensowymi :mad: Clandestine napisał(a):Witamy się wieczorowo xDD Hejj :razz: Ty też przyszłaś skosztować robaczków ? ...:diabloti: Ale wiesz, że jak już tu przyszłaś to odwrotu nie masz :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wiki4 napisał(a):No pewno, że udane. Chore umysłowo ale udane :evil_lol: Trzeba się jakoś pocieszyć :lol: Ja Ci dam bezsensowymi :mad: Hejj :razz: Ty też przyszłaś skosztować robaczków ? ...:diabloti: Ale wiesz, że jak już tu przyszłaś to odwrotu nie masz :evil_lol: Niemądre dziecko, nie namawiaj innych. :mad: Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Cavy napisał(a):Niemądre dziecko, nie namawiaj innych. :mad: Sama wlazła, a teraz nawet nie raczy się odezwać :mad: Ja Ci mówię, boi się nas :diabloti: Quote
Clandestine Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wiki4 napisał(a):Sama wlazła, a teraz nawet nie raczy się odezwać :mad: Ja Ci mówię, boi się nas :diabloti: Wypraszam sobie...:p Mam problemy z internetem i muszę co jakiś czas resetować połączenie ^^ Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wiki4 napisał(a): To Ty nie wiesz ? :-o Taka z Ciebie poetka, że zapomniałaś :cool3: Żyjesz w świecie poezji :lol: Hmm, niech zgadnę. Agnieszka ? :razz: Sorki, to miało być "masz". xD Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wiki4 napisał(a):Sama wlazła, a teraz nawet nie raczy się odezwać :mad: Ja Ci mówię, boi się nas :diabloti: No ba, mafia dogomaniacka :D Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Clandestine napisał(a):Wypraszam sobie...:p Mam problemy z internetem i muszę co jakiś czas resetować połączenie ^^ Dobra, dobra :cool3: Robaczka ? :diabloti: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Sorki, to miało być "masz". xD Ta zołza ma na imię Wiktoria. :razz: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Trzeba mi rym, do słowa Lisica :mdleje: kto ma pomysły? Quote
Clandestine Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cavy napisał(a):Trzeba mi rym, do słowa Lisica :mdleje: kto ma pomysły? Może być łasica xD Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Sorki, to miało być "masz". xD Zgadnij :evil_lol: Cavy napisał(a):No ba, mafia dogomaniacka :D Agresywne Kobity i Łagodne Psy; AKiŁP :diabloti: Cavy napisał(a):Ta zołza ma na imię Weronika. :razz: Hmm... no nie wiem :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Clandestine napisał(a):Zależy jakiego x> Takiego zielonego, chrupiącego :cool3: Cavy napisał(a):Trzeba mi rym, do słowa Lisica :mdleje: kto ma pomysły? Mnie nie pytaj, a przecie ten z rzeką dobry :lol: Clandestine napisał(a):Może być łasica xD A ja dostanę wierszyk! :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pisałam przecież, że się pomyliłam, Ty Wiktoria jesteś :D Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Zuzia&Snoopy napisał(a):Zdjęcia! Zdjęcia proszę :D Będą jutro ;) Cavy napisał(a):Pisałam przecież, że się pomyliłam, Ty Wiktoria jesteś :D Dobra, dobra :cool3: Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Lisica, jak Kubica... xD :megagrin: Dobre... Quote
wiki4 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Albo lisica-ławica xD Taa. może rękawica :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 wiki4 napisał(a):Taa. może rękawica :evil_lol: No i bardzo pasuje... Czego chcesz od mojej skromnej poezji? :eviltong: Quote
Recommended Posts