wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Nie znam się na tym ale diagnozuję rozdwojenie jaźni czy też porażenie mózgowe :evil_lol: Ewentualnie zespół Downa :lol:. Coś Ty, to nie aż tak specjalna szkoła :-o Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Coś Ty, to nie aż tak specjalna szkoła :-o Buhahaha. Spodziewalam sie, chociaz nigdz nic nie wiadomo :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Buhahaha. Spodziewalam sie, chociaz nigdz nic nie wiadomo :evil_lol: Tak mi się zdaje, że ja jestem w miarę normalna ... :lol: Od przyszłego roku przenoszę się do starej szkoły bo już mi się znudziło jeżdżenie autobusem codziennie :lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Tak mi się zdaje, że ja jestem w miarę normalna ... :lol: Od przyszłego roku przenoszę się do starej szkoły bo już mi się znudziło jeżdżenie autobusem codziennie :lol: To dobrze, że tak ci sie zdaje :evil_lol: Chce ci sie tak przenosić? Ja tam juz poznałam kilka fajnych osób w nowej szkole i niechciałabym sie przenosić ;). Ale ja to ja. Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):To dobrze, że tak ci sie zdaje :evil_lol: Chce ci sie tak przenosić? Ja tam juz poznałam kilka fajnych osób w nowej szkole i niechciałabym sie przenosić ;). Ale ja to ja. A jeździsz codziennie o 7 autobusem? :mdleje: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):A jeździsz codziennie o 7 autobusem? :mdleje: Nie samochodem, bo też mam troche daleko. (jakieś... 5 km :roll:) Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Nie samochodem, bo też mam troche daleko. (jakieś... 5 km :roll:) Ja mam 9 :lol: A do starej szkoły 500m :eviltong: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Ja mam 9 :lol: A do starej szkoły 500m :eviltong: Ło, to faktycznie lepiej było w starej. A jako, że ja autobusów nie trawię to bym wybrała ta starą. I czegoś się babo przenosiłaś to ja nie wiem :evil_lol: Quote
Clandestine Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A my się jeszcze nie znamy :D Śliczny pisak :loveu: A tak swoją drogą, to ja mam do szkoły jakieś 2,5 km ;d Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Ło, to faktycznie lepiej było w starej. A jako, że ja autobusów nie trawię to bym wybrała ta starą. I czegoś się babo przenosiłaś to ja nie wiem :evil_lol: No właśnie, głupia jestem :evil_lol: Ja mam chorobę lokomocyjną, a aviomarinu nie będę brała dwa razy dziennie bo na serio trafię do specjalnego zakładu :lol: Clandestine napisał(a):A my się jeszcze nie znamy :D Śliczny pisak :loveu: A tak swoją drogą, to ja mam do szkoły jakieś 2,5 km ;d Witamy :razz: To jeszcze nie tak źle, na rower i już :cool3: Quote
Clandestine Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a): Witamy :razz: To jeszcze nie tak źle, na rower i już :cool3: Wolę posłuchać muzyki 15 min. :P lubię chodzić :D A co do Aviomarinu, to niezłą bombę mam po nim xDD Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):trafię do specjalnego zakładu :lol: Boże, choroba lokomocyjna i codziennie do szkoły czerwoniakiem jakimś, brak mi słów. Obawiam się, że psychiatryk nie pomoże :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Clandestine napisał(a):Wolę posłuchać muzyki 15 min. :P lubię chodzić :D A co do Aviomarinu, to niezłą bombę mam po nim xDD Mnie po Aviomarinie to energia rozpiera bardziej niż zwykle :evil_lol: A jak go nie biorę to potem wychodzę jak pijaczyna z autobusu i ledwo co na nogach stoję :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Boże, choroba lokomocyjna i codziennie do szkoły czerwoniakiem jakimś, brak mi słów. Obawiam się, że psychiatryk nie pomoże :diabloti: Na szczęście jeszcze na nikogo pawia nie puściłam :diabloti: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):ledwo co na nogach stoję :eviltong: Jak się pije czystą z kolegami w autobusie to później tak jest :evil_lol: wiki4 napisał(a):Na szczęście jeszcze na nikogo pawia nie puściłam :diabloti: Dobrze jest :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Jak się pije czystą z kolegami w autobusie to później tak jest :evil_lol: Dobrze jest :evil_lol: Pewno :evil_lol: Na razie tak ale jest coraz gorzej :cool3: Czasem to nawet stoję oby nie zasnąć :lol: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a): Czasem to nawet stoję oby nie zasnąć :lol: To oni cie tak faszerują tym świństwem, że już usypiasz w autobusie :-o. Teraz juz wiem, dlaczego na obecną chwilę masz średnią 6.0(wiem, że zgadłam :evil_lol:). Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):To oni cie tak faszerują tym świństwem, że już usypiasz w autobusie :-o. Teraz juz wiem, dlaczego na obecną chwilę masz średnią 6.0(wiem, że zgadłam :evil_lol:). Ty też byś zasypiała, ja już na przystanku ledwo stoję :evil_lol: 6.0 :-o Jakieś 4.1 :eviltong: A ile się można ważnych rzeczy w autobusie dowiedzieć :cool3: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Ty też byś zasypiała, ja już na przystanku ledwo stoję :evil_lol: 6.0 :-o Jakieś 4.1 :eviltong: A ile się można ważnych rzeczy w autobusie dowiedzieć :cool3: Ło Boże, czyli Ty już w domu sama się faszerujesz tym :evil_lol: Skromna jesteś, każdy wie, kto miał 6.0 średnią. Nikogo nie oszukasz :diabloti: Hmm... Jestem ciekawska :evil_lol:. Opowiesz coś? Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Minerva']Ło Boże, czyli Ty już w domu sama się faszerujesz tym :evil_lol: Skromna jesteś, każdy wie, kto miał 6.0 średnią. Nikogo nie oszukasz :diabloti: Hmm... Jestem ciekawska :evil_lol:. Opowiesz coś? Na śniadanie :cool1: Tiaa, ja te 6.0 chętnie przyjmę :evil_lol: Raz siedziqałam za takimi babami i wiedziałam wszystko gdzie mieszka i jedna, i druga, kogo mają w rodzinie, wszystkie ich problemy. :lol: Potem siedziałam po drugiej stronie to gadały dwie, że jedna taka drobniutka, a takie 3 bałwanki urodziła :razz: Zadowolona z siebie Lisa :mad: :loveu: Jestem z niej taka dumna :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/3730/p1010728a.jpg Potrafi sobie czas zorganizować :loveu::loveu: Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Na śniadanie :cool1: Tiaa, ja te 6.0 chętnie przyjmę :evil_lol: Raz siedziqałam za takimi babami i wiedziałam wszystko gdzie mieszka i jedna, i druga, kogo mają w rodzinie, wszystkie ich problemy. :lol: Potem siedziałam po drugiej stronie to gadały dwie, że jedna taka drobniutka, a takie 3 bałwanki urodziła :razz: O taa... Nie ma to jak świetnie zorientowane we wszystkim plotkaty siedzące na przystanku autobusowym :loveu: Widzę, że Lisa przejmuje zachowania Cielaka :diabloti: To u nas rodzinne :lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):O taa... Nie ma to jak świetnie zorientowane we wszystkim plotkaty siedzące na przystanku autobusowym :loveu: Widzę, że Lisa przejmuje zachowania Cielaka :diabloti: To u nas rodzinne :lol: Ale to nie było na przystanku :eviltong: Już w środku :razz: To my jakąś rodziną jesteśmy ? :-o Quote
Minerva Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 wiki4 napisał(a):Ale to nie było na przystanku :eviltong: Już w środku :razz: To my jakąś rodziną jesteśmy ? :-o Aaa, chyba, że tak :evil_lol: Gdzie tam my :roll:. Nasze psy, przecież golden i jamnik to identyczne psy, tylko nazwą się różnią, te same korzenie przecież, nie znasz się :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Minerva napisał(a):Aaa, chyba, że tak :evil_lol: Gdzie tam my :roll:. Nasze psy, przecież golden i jamnik to identyczne psy, tylko nazwą się różnią, te same korzenie przecież, nie znasz się :diabloti: Już się wystraszyłam, że my spokrewnione jesteśmy :eviltong: Tylko ten wyższy, biały i krowity :evil_lol: Quote
Recommended Posts