bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):bo mi czesto dogo nie chodzi bo moj internet jest nakrecany korbka:diabloti: Korbką.? To prawie tak jak mój:evil_lol: Tylko , że mój jest nakręcany ścinaniem się :diabloti: Quote
WeronikaM Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 8301077 no i zapisałam :evil_lol::evil_lol: Quote
Czarnulka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Masz łaadny banerek a ten napis na nim to z Małego Księcia? Bo włąsnie to przerabiałam i o oswajaniu było;D:loveu: Quote
taxelina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Fajnie ze ten drugi baner wstawilas! Quote
łamAga Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czarnulka napisał(a):Masz łaadny banerek a ten napis na nim to z Małego Księcia? Bo włąsnie to przerabiałam i o oswajaniu było;D:loveu: To na pewno z małego księcia :loveu: uwielbiam tę książkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nikola & Tina Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Jezu jaka piękna psinka ...[/FONT] ___ Słodki i Kochany Diabełek. Tina Moje Złote Miłość - Strona 2 - Dogomania Forum Zapraszamy Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hej Wam rudzielce, zaraz nadrobimy foty w Waszej galerii ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 witamy sie:loveu: co tam u malego rudzielca? :loveu: Quote
vege* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wiki u mnie jest nowa fotka o którą tak mnie prosiłaś a nawet nie zobaczyłaś jej :mad::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 bianka19 napisał(a):No to co , ale napewno od twojego głosu :eviltong: Tia, tia jasne :cool3: iwcza napisał(a):lepiej nie tak publicznie, bo ktoś sobie skorzysta, np. ja :evil_lol: Hmm...zauważyłam :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):co ty zrobilas przeciez wszyscy zaraz cie zasypia wiadomosciami na gg:diabloti: Ee tam, może być wesoło :diabloti: bianka19 napisał(a):Albo ja :evil_lol: Dzień dobry :lol: Podpisz się kto Ty na GG :razz: bianka19 napisał(a):Znalazła się mądra , która pod bannerem ma swój numer gg zapisany :diabloti: A no właśnie :eviltong: Pusiakowa napisał(a):bardzo fajny banerek. :) Dzięki, mnie też się podoba :loveu: iwcza napisał(a):niedostępna, pfi :cool1: Musiałam iść już :angryy: *anusia&ajlu* napisał(a):bo mi czesto dogo nie chodzi bo moj internet jest nakrecany korbka:diabloti: Skąd ja to znam :roll: Cavy napisał(a):Coś chyba złe to gg podałaś, sikorko. :evil_lol: Teraz będę Cię nękała. :cool3: Ee tam nękaj jak chcesz :evil_lol: bianka19 napisał(a):Co za baba.! :eviltong: napewno się zawstydziła , jak jej powiedziałam , że Lisa jest już znudzona jej głosem :evil_lol: Taa, wstrętny babsztyl ze mnie prawda ? :loveu::diabloti: bianka19 napisał(a):Korbką.? To prawie tak jak mój:evil_lol: Tylko , że mój jest nakręcany ścinaniem się :diabloti: A mój ślimakowaniem :lol: Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='bianka19']Co za baba.! :eviltong: napewno się zawstydziła , jak jej powiedziałam , że Lisa jest już znudzona jej głosem :evil_lol: Wstrętny ze mnie babsztyl prawda ? :diabloti: [quote name='WeronikaM']no i zapisałam :evil_lol::evil_lol: Napisz żebym wiedziała, tylko proszę nie imieniem bo nie znam :lol: [quote name='Czarnulka']Masz łaadny banerek a ten napis na nim to z Małego Księcia? Bo włąsnie to przerabiałam i o oswajaniu było;D:loveu: Nio, my tydzień temu skończyliśmy :p [quote name='deer_1987']Fajnie ze ten drugi baner wstawilas! :multi: [quote name='dOgLoV']To na pewno z małego księcia :loveu: uwielbiam tę książkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też :loveu: [quote name='Cavy']Cześć muchomorki :loveu: Cześć podgrzybku :loveu: [quote name='Nikola & Tina'][FONT=Comic Sans MS]Jezu jaka piękna psinka ...[/FONT] ___ Słodki i Kochany Diabełek. Tina Moje Złote Miłość - Strona 2 - Dogomania Forum Zapraszamy Dziękujemy :loveu: Już lecimy, tylko odwiedzę najpierw stałe galerie bo muszę ponadrabiać ;) [quote name='Minerva']Hej Wam rudzielce, zaraz nadrobimy foty w Waszej galerii ;) Jesteś :loveu: Moje, kochane, zbanowane maleństwo :loveu::evil_lol: [quote name='*anusia&ajlu*']witamy sie:loveu: co tam u malego rudzielca? :loveu: Heej ;) Śpi, jak zwykle mi na kolanach :p Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 vege* napisał(a):wiki u mnie jest nowa fotka o którą tak mnie prosiłaś a nawet nie zobaczyłaś jej :mad::evil_lol: Też Cię kocham sznupciu :loveu: :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Nowe subskrybowane tematy: (61) :mdleje: Nie chce mi się :lol: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wiki4 napisał(a):Jesteś :loveu: Moje, kochane, zbanowane maleństwo :loveu::evil_lol: A no jestem :eviltong:. Zapomniałaś dodać niegrzeczne, nieprzestrzegające regulaminu, niepokorne :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Minerva napisał(a):A no jestem :eviltong:. Zapomniałaś dodać niegrzeczne, nieprzestrzegające regulaminu, niepokorne :diabloti: I jedna z najkochańszych na świecie :loveu::evil_lol: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wiki4 napisał(a):I jedna z najkochańszych na świecie :loveu::evil_lol: Normalnie cukierniczka sie znalazła. Patrzcie jak mi słodzi. Ale dziękuję, dziękuję :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 o ja minerva a co ty tu robisz :diabloti::D:D za co cie zbanowali?? za to co wtedy wymyslilas ?:evil_lol: dostalas pnkt karne??:diabloti: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o ja minerva a co ty tu robisz :diabloti::D:D za co cie zbanowali?? za to co wtedy wymyslilas ?:evil_lol: dostalas pnkt karne??:diabloti: Mam nadzieje, że nie zbanują mnie za reklame :evil_lol: Chcesz być na bieżąco? Wchodź na pudelka :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Minerva napisał(a):Mam nadzieje, że nie zbanują mnie za reklame :evil_lol: Chcesz być na bieżąco? Wchodź na pudelka :evil_lol: a juz wiem :eviltong::multi: nie zbanuja :eviltong: nie lubie stronek plotkowych o gwiazdach :cool1: Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Minerva napisał(a):Normalnie cukierniczka sie znalazła. Patrzcie jak mi słodzi. Ale dziękuję, dziękuję :lol: Bo się stęskniłam :evil_lol: Naciesz się tą chwilą, do jutra mi minie :eviltong: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o ja minerva a co ty tu robisz :diabloti::D:D za co cie zbanowali?? za to co wtedy wymyslilas ?:evil_lol: dostalas pnkt karne??:diabloti: Przyszła sobie :razz: Minerva napisał(a):Mam nadzieje, że nie zbanują mnie za reklame :evil_lol: Chcesz być na bieżąco? Wchodź na pudelka :evil_lol: Albo na Onecie też było :razz: Quote
wiki4 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a juz wiem :eviltong::multi: nie zbanuja :eviltong: nie lubie stronek plotkowych o gwiazdach :cool1: Od kiedy Ty ją za gwiazdę uważasz ? :-o :evil_lol: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No oczywiście, Wyborcza, Fakt, Angora, hmm...Co tam jeszcze. No oczywiście takie gazety jak Party, życie gwiazd czy cuś tam. My sławne jesteśmy, nie wiedziałyście? :eviltong: Quote
Minerva Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wiki4 napisał(a):Od kiedy Ty ją za gwiazdę uważasz ? :-o :evil_lol: Praktycznie od zawsze, prawda :cool1:? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wiki4 napisał(a):Od kiedy Ty ją za gwiazdę uważasz ? :-o :evil_lol: wlasnie mialam dopisac ze jej nie uwazam za gwiazde buaha ale myslalam ze nie musze bo to oczywiste :diabloti: ale ogolnie mowie o str pudelek ze nie lubie takich str i tego goowna nie czytam co wypisuja :roll: Quote
Recommended Posts