wiki4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='CaneSs']hmm... połączę twoje wypowiedzi "jestem w siódmym niebie, czasami jesteście kochane" :angryy: My zawsze jesteśmy Kooochani xD Wszyscy nas kochają :evil_lol: No nie??? :p :mad: One w ogóle do siebie nie pasują :lol: No pewnie, wszyscy i wszystko :evil_lol: No tak :cool3: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Siemanko ;) Ale u was tego wszystkiego :evil_lol: i nagadane i foty o boże :crazyeye: A tak na marginesie to śliczne foty :loveu: i spóźnione życzenia dla Lisy .. Wszystkiego naaaj Lisaa!. :loveu::loveu: Quote
Dacote Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jaka ładna:loveu: Weszłam, bo zobaczyłam Twój nowy baner i w końcu chciałam zobaczyć, co to za Lisa:loveu: Pozdrawiam i gratuluję dobrego wyboru banerka:evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='bianka19']Siemanko ;) Ale u was tego wszystkiego :evil_lol: i nagadane i foty o boże :crazyeye: A tak na marginesie to śliczne foty :loveu: i spóźnione życzenia dla Lisy .. Wszystkiego naaaj Lisaa!. :loveu::loveu: Wszystkiego po trochu :lol: :evil_lol: Dzięki :loveu: Podziękuję za Lisę, bo to kulturalne dziecko, wychowane przeze mnie, śpi jak się jej życzenia składa :diabloti::razz: Quote
Cavalierkaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):One w ogóle do siebie nie pasują :lol: No pewnie, wszyscy i wszystko :evil_lol: No tak :cool3: No ja wiem. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No patrzcie jak ci wszyscy gratulują banerka! :diabloti: Normalnie nigdy nie było u Ciebie tak głośno co xD? A wgl. to ja też wszystkiego naj bo chyba nie składałam życzeń... a przynajmniej sobie nie przypomniam... :roll: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Tosa_Inu&Husky napisał(a):Jaka ładna:loveu: Weszłam, bo zobaczyłam Twój nowy baner i w końcu chciałam zobaczyć, co to za Lisa:loveu: Pozdrawiam i gratuluję dobrego wyboru banerka:evil_lol: Dziękuję, mam nadzieję że będę z nim szczęśliwa :cool3: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 CaneSs napisał(a):No ja wiem. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No patrzcie jak ci wszyscy gratulują banerka! :diabloti: Normalnie nigdy nie było u Ciebie tak głośno co xD? A wgl. to ja też wszystkiego naj bo chyba nie składałam życzeń... a przynajmniej sobie nie przypomniam... :roll: Było głośniej jak żeśmy gadały o snach bodajże :evil_lol: No właściwie to ja też nie :mad: Dzięki :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://images35.fotosik.pl/80/e72562fe8714e4c7med.jpg wiki4 smacznego:diabloti: siostra sie ze mnie smieje ze specjalnie je zrobilam bo dzis jej urodziny a ona lubi placki i tylko jeszcze kilka zostalo:diabloti: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='*anusia&ajlu*']http://images35.fotosik.pl/80/e72562fe8714e4c7med.jpg wiki4 smacznego:diabloti: siostra sie ze mnie smieje ze specjalnie je zrobilam bo dzis jej urodziny a ona lubi placki i tylko jeszcze kilka zostalo:diabloti: Mmm...pycha :loveu::evil_lol: Wszystkiego naj dla siostry :lol: A ile ja dostałam, dziękuję :lol::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Mmm...pycha :loveu::evil_lol: Wszystkiego naj dla siostry :lol: A ile ja dostałam, dziękuję :lol::loveu: siostra dziekuje:loveu: a dostalas duuzo zebys sie podzielila z kotkiem i z Lisa:loveu: Quote
Cavy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale masz cudny banner osiołku. :evil_lol: :loveu: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Cavy napisał(a):Ale masz cudny banner osiołku. :evil_lol: :loveu: Wieem :loveu: Osiołki są git :evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):siostra dziekuje:loveu: a dostalas duuzo zebys sie podzielila z kotkiem i z Lisa:loveu: Może następnym razem i ona się podzieli, będzie więcej. Nie żebym żebrała :diabloti: Phi, oni mają potrawkę :cool3: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Wszystkiego po trochu :lol: :evil_lol: Dzięki :loveu: Podziękuję za Lisę, bo to kulturalne dziecko, wychowane przeze mnie, śpi jak się jej życzenia składa :diabloti::razz: Śpi , bo ją zanudzasz :evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Cavy napisał(a):Ej, trzeba mi Twoje gg. :evil_lol: Matko święta, po co ? :-o Zaczynam się bać :diabloti: 8301077 :lol: bianka19 napisał(a):Śpi , bo ją zanudzasz :evil_lol::evil_lol: :eviltong: To nie ja składam życzenia :eviltong: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a): To nie ja składam życzenia :eviltong: No to co , ale napewno od twojego głosu :eviltong: Quote
iwcza Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a): 8301077 :lol: lepiej nie tak publicznie, bo ktoś sobie skorzysta, np. ja :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Matko święta, po co ? :-o Zaczynam się bać :diabloti: 8301077 :lol: co ty zrobilas przeciez wszyscy zaraz cie zasypia wiadomosciami na gg:diabloti: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 iwcza napisał(a):lepiej nie tak publicznie, bo ktoś sobie skorzysta, np. ja :evil_lol: Albo ja :evil_lol: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 *anusia&ajlu* napisał(a):co ty zrobilas przeciez wszyscy zaraz cie zasypia wiadomosciami na gg:diabloti: Znalazła się mądra , która pod bannerem ma swój numer gg zapisany :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 bianka19 napisał(a):Znalazła się mądra , która pod bannerem ma swój numer gg zapisany :diabloti: bo mi czesto dogo nie chodzi bo moj internet jest nakrecany korbka:diabloti: Quote
Cavy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Coś chyba złe to gg podałaś, sikorko. :evil_lol: Teraz będę Cię nękała. :cool3: Quote
bianka19 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 iwcza napisał(a):niedostępna, pfi :cool1: Co za baba.! :eviltong: napewno się zawstydziła , jak jej powiedziałam , że Lisa jest już znudzona jej głosem :evil_lol: Quote
Recommended Posts