łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Kurde , boję się tych waszych snów :shocked!: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a wezcie idzcie z zjawami bo u mnie to juz jest na porzadku dziennym ide sobie ide a tam widze z boku jak czarna postac na mnie sie patrzy albo przechodzi wgl juz mam tak psychike zryta przez strachy ze olaboga :D Ja nigdzie z nimi ni pójdę :evil_lol: Sny... - Dogomania Forum Mamy wątek :cool3: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Ja mam to wszystko przez to, że ciągle oglądam horrory z duchami w roli głównej. :crazyeye: A potem się dziwić, że boję się chodzić po ciemku. :shake: Patrz na to. :evil_lol: YouTube - Duch złapany na filmie Kochana, ja nawet tego nie oglądam bo teraz mam wrażenie, że za mną ktoś stoi :evil_lol: dOgLoV napisał(a):Kurde , boję się tych waszych snów :shocked!: A Ty myślałaś, że masz dziwne sny :lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a): A Ty myślałaś, że masz dziwne sny :lol: ale zdecydowanie przy was wymiekam :evil_lol: co prawda wojna kiedys mi sie snila ale to byl tak realistyczny sen że jeszcze tydzien po przebudzeniu chodzilam dziwnie wystraszona :lol: Quote
Cavy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol: Nie polecam :shake: kurde kule świszczą człowiek nie wie gdzie się podziać , ma się wrażenie że za chwilę oberwie sie kulką i ten strach o rodzine , gdzie oni sa, czy sa bezpieczni :shocked!:masakra :-o często budzę sie dosłownie mokruteńka :shake: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dOgLoV napisał(a):ale zdecydowanie przy was wymiekam :evil_lol: co prawda wojna kiedys mi sie snila ale to byl tak realistyczny sen że jeszcze tydzien po przebudzeniu chodzilam dziwnie wystraszona :lol: Ale wiesz, na wątek zapraszamy :razz: Jak dla mnie te koty był najstraszniejsze i widok psa na ziemi :placz: Cavy napisał(a):Ja zawsze chciałam, żeby mi się wojna śniła. :lol: Oj...a ja już nie chcę :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dOgLoV napisał(a):Nie polecam :shake: kurde kule świszczą człowiek nie wie gdzie się podziać , ma się wrażenie że za chwilę oberwie sie kulką i ten strach o rodzine , gdzie oni sa, czy sa bezpieczni :shocked!:masakra :-o często budzę sie dosłownie mokruteńka :shake: Dokładnie :shake: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Cavy napisał(a):ja też często mokra się budze :shake: Siara jak nic :evil_lol: Piżama przyklejona i kołdra na ziemi :roll: Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 YouTube - Duch złapany na filmie aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2: ] nie dawaj więcej takich filmów :modla: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 WeronikaM napisał(a):aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2: ] nie dawaj więcej takich filmów :modla: Hah dobrze, że nie oglądałam :lol: Bo jestem sama w domu :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 WeronikaM napisał(a):aż się zerwałam z krzesła :roll::shock::eek2: ] nie dawaj więcej takich filmów :modla: gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra :roll: bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra :roll: bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca :eviltong: I co nadal się fochasz? :evil_lol: Ja kiedyś oglądałam taki filmik, że na końcu teletubiś w lesie z siekierą w głowie wyskakuje, a miałam sama po ciemku od koleżanki wracać:lol: Byłam w domu w 3 minuty, gdzie normalnie idę jakieś 20 :diabloti: Quote
łamAga Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Oj ja ide spać i biada wam jak mi sie przez te wasze opowieści jakiś horror przyśni :chainsaw: hehehehe :evil_lol: dobranoc , słodkich koszmarków :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dOgLoV napisał(a):Oj ja ide spać i biada wam jak mi sie przez te wasze opowieści jakiś horror przyśni :chainsaw: hehehehe :evil_lol: dobranoc , słodkich koszmarków :evil_lol: Dobranoc :loveu: Pamiętaj żeby zapisać bo zapmnisz :evil_lol: Kolorowych koszmarów :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 heeej..:) ale straszno tu u ciebie.:cool3: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Pusiakowa napisał(a):heeej..:) ale straszno tu u ciebie.:cool3: :loveu: Wejdź na wątek to się uśmiejesz :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 powiedzcie łaskawie wiki4 ze ja wciaz sie focham i sie do niej nie odzywam nadal :p:lol::lol::lol: jakby nie zauwazyla nic jej nie cytuje :p Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 gorzej jak bys miala glosniki na fula wtedy to jest masakra bo sam obraz nie jest straszny ale ten krzyk tutaj cisza cisza wpatrujesz sie gdzie duch a tu łaaaa mnie sam krzyk odrzuca właśnie miałam głośniki na fula :roll::diabloti: Wejdź na wątek to się uśmiejesz chyba raczej przestraszysz :roll::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 WeronikaM napisał(a):właśnie miałam głośniki na fula :roll::diabloti: chyba raczej przestraszysz :roll::evil_lol: No właśnie nie :evil_lol: Gadamy o lunatykowaniu i zaplułam cały monitor :eviltong: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):powiedzcie łaskawie wiki4 ze ja wciaz sie focham i sie do niej nie odzywam nadal :p:lol::lol::lol: jakby nie zauwazyla nic jej nie cytuje :p Umiem czytać! :cool3: Nie...wcale, ale siedzisz u mnie w galerii :lol: Quote
agaciaaa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć :) Wreszcie dotarłam z rewizytą ;) Ale widzę, że tu nagadane dużo, a do fot to się trzeba nieźle cofnąć :mad: Liczę na poprawę :diabloti: http://img215.imageshack.us/img215/6052/p1010531y.jpg śliczna :loveu: uwielbiam jamnisie długowłose :p Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 agaciaaa napisał(a):Cześć :) Wreszcie dotarłam z rewizytą ;) Ale widzę, że tu nagadane dużo, a do fot to się trzeba nieźle cofnąć :mad: Liczę na poprawę :diabloti: http://img215.imageshack.us/img215/6052/p1010531y.jpg śliczna :loveu: uwielbiam jamnisie długowłose :p Już założyłyśmy sobie wątek osobny :cool3: Tak jest pani kapitan! Będzie poprawa, chyba :eviltong: Dzięki ;) Quote
WeronikaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Gadamy o lunatykowaniu i zaplułam cały monitor o duchach też ;) trochę Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 WeronikaM napisał(a):o duchach też ;) trochę Minimalnie :lol: Chyba nie będę miała aparatu przez tydzień :placz: :mad: Quote
Recommended Posts