Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jestescie straszne Leniuchy !!!! Buziaki dla Lisy...dla Wiki nie, od 2 dni czekam na zdejcia, a ta tylko obiecanki i obiecanki :mad: Quote
Marzena* Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Minerva']Leniuchy! My chcemy foty :mad::mad::mad:[/QUOTE] [quote name='Shirai - Koki']Jestescie straszne Leniuchy !!!! Buziaki dla Lisy...dla Wiki nie, od 2 dni czekam na zdejcia, a ta tylko obiecanki i obiecanki :mad:[/QUOTE] Oj chyba narozrabiałaś, że tak krzyczą na Ciebie :evil_lol:. I w sumie mają rację bo gdzie te fotki :mad: Quote
wiki4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='CaneSs']No to napstrykaj i je tu nam dodaj :mad: :loveu: :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Minerva']Leniuchy! My chcemy foty :mad::mad::mad:[/QUOTE] [quote name='Shirai - Koki']Jestescie straszne Leniuchy !!!! Buziaki dla Lisy...dla Wiki nie, od 2 dni czekam na zdejcia, a ta tylko obiecanki i obiecanki :mad:[/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Oj chyba narozrabiałaś, że tak krzyczą na Ciebie :evil_lol:. I w sumie mają rację bo gdzie te fotki :mad:[/QUOTE] Przepraszam :placz: Nie mam czasu w ogóle :-( Teraz znowu cały czas sprawdziany i mam już dosyć :angryy: Zdjęcia mam ale dam jutro :-( Nie krzyczcie na mnie ale to nie moja wina :shake: Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam ! :oops: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='wiki4']Zdjęcia mam ale dam jutro :-( Nie krzyczcie na mnie ale to nie moja wina :shake: Jeszcze raz bardzo wszystkich przepraszam ! :oops:[/QUOTE] Poczekamy ale zauważ, że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 niom wiadomo ze fotki chcemy ale jak czasu nie ma to niema :( Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wiki czekamy, ale dla Lisy...narazie spokojnie...jak nie to sama wiesz...mnie straszylas tym samym...:evil_lol:...Milego dnia Quote
Minerva Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Witamy Halloweenowo xD Zdjęcia albo psikus :diabloti: Quote
Czarnulka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 http://img248.imageshack.us/img248/3277/p1010646u.jpg śliicniee:loveu: No prosimy zdjęcia albo psikus ; ] Zyczym miłego Halloweenu ; ] Quote
wiki4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Ania!']Poczekamy ale zauważ, że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną :evil_lol: Noo...mocną, mocną :lol: Wstawię zdjęcia jak znajdę plecak :cool3: [quote name='deer_1987']niom wiadomo ze fotki chcemy ale jak czasu nie ma to niema :( Ni ma, nic ma :shake: [quote name='Shirai - Koki']Wiki czekamy, ale dla Lisy...narazie spokojnie...jak nie to sama wiesz...mnie straszylas tym samym...:evil_lol:...Milego dnia Hah, tylko ja się nie nabiorę :eviltong: [quote name='Minerva']Witamy Halloweenowo xD Zdjęcia albo psikus :diabloti: [quote name='Czarnulka']http://img248.imageshack.us/img248/3277/p1010646u.jpg śliicniee:loveu: No prosimy zdjęcia albo psikus ; ] Zyczym miłego Halloweenu ; ] PSIKUS :diabloti: Quote
wiki4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Mam na Was focha ! :obrazic:Nikt mi nie złożył życzeń urodzinowych :placz: 29 mam! :shake: Ps. Ale i tak Was kocham :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='wiki4']Mam na Was focha ! :obrazic:Nikt mi nie złożył życzeń urodzinowych :placz: 29 mam! :shake: Ps. Ale i tak Was kocham :loveu:[/QUOTE] Wszystkiego najlepszego :tort: :BIG::BIG: Quote
łamAga Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Wszystkiego naj naj najlepszego :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Ania!']Wszystkiego najlepszego :tort: :BIG::BIG:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Wszystkiego naj naj najlepszego :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:[/QUOTE] [quote name='CaneSs']Wszystkiego naaaaaaaaaaaaj < 333[/QUOTE] Dzięki :lol: Focie tym razem na 100% się ładują ;) Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Mam na Was focha ! :obrazic:Nikt mi nie złożył życzeń urodzinowych :placz: 29 mam! :shake: Ps. Ale i tak Was kocham :loveu:[/QUOTE] O przepraszam bardzo ja to nie wiedziala !!! Wiki najlepsze zyczenia urodzinowe :new-bday: :tort: STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: I mamy kolejnego skorpionika :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']O przepraszam bardzo ja to nie wiedziala !!! Wiki najlepsze zyczenia urodzinowe :new-bday: :tort: STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: I mamy kolejnego skorpionika :evil_lol: Skorpiony żądzą :evil_lol: To jedziemy ze zdjęciami :lol: Tak, tak biedna oślepiona Lisa :evil_lol: Lecę tak niczym ptak :diabloti: Ta mina :eviltong: Siedzące :cool3: CDN bo mam ich dużooo :cool3: Quote
taxelina Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Eh zabiegana cos jestem.. ale spoznione zyczenia skladam!! Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Hej, hej co tam u góry słychać :razz: Mama mia ! Co to za ufo :evil_lol: Przeciąganki ;) CDN Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='deer_1987']Eh zabiegana cos jestem.. ale spoznione zyczenia skladam!! Dzięki :loveu: Skręt szyi :evil_lol: Hopsa do góry :lol: Mmm spagetti :cool3: Przedstawiam Wam Sandrę ;) Mojego raczka akwarystycznego :loveu: CDN Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Przeciągnę, przeciągnę ! :multi: Sorry jeśli się powtarzają ale coś mi się pomyliło przy ładowaniu i mogą być dwa razy te same :eviltong: Jestem jeszcze dłuższa niż myślicie :cool3: Zaraz kogoś zjem ! :diabloti: Cześć, Lisa jestem :cool1: Quote
taxelina Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Fajny raczek a one nie sa stadne? nie wola akwa zamiast kuli=? Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Jestem boa :cool3: Przestańcie, przestańcie :eviltong: Ha! Potrafię być jeszcze dłuższa, aż się nie mieszczę w kadrze :evil_lol: Dobranoc :diabloti: Witam się po raz pierwszy, jestem Łapa Lisy :p CDN Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='deer_1987']Fajny raczek a one nie sa stadne? nie wola akwa zamiast kuli=? Sandra stadna nie jest...:lol: Jak były dwa to sobie szczypce ucinały :roll: W akwa mi małe rybki zagryzała, a w kuli była od małego ;) Teraz dostała nową, większą :cool3: Moje maleńkie akwarium :razz: Lisa Quote
taxelina Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Zabierz ta ozdobe i daj duzo zywych roslin :D ile to male akwa ma litrow? i co tam mieszka? bo nie widac dobrze :D Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Zeberka :cool3: I takie o, z nudów :roll: Quote
Recommended Posts