Mania&Dolly&MuSan Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 :lol: Przyszłam się przywitać :lol: Fajna galeria :p Quote
bianka19 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zadowolenii. :loveu: Super , że Lisy wypadły ząbeczki ;) Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 deer_1987 napisał(a):malo zdjec.. malo...:placz: Quote
Marzena* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Witamy gorąco z deszczowego Głogowa :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Idolka napisał(a):hej śliczną masz sunię :loveu: pozdrawiam Dzięki, witamy :loveu: Minerva napisał(a):siema Wam Lisiakowe panny :hand: błotne spacerki poprawiają nie tylko samopoczucie, ale również cerę. warto o tym pamiętać :evil_lol: wypowiadała się sepcjalistka od spacerów i pieknej cery pani magister inzynier (bla bla bla) Tośka :evil_lol: Pozdrawiamy. Heh to będzie trzeba częściej się wybierać na takie spacerki w deszczu :cool3: Nie słyszałam nigdy o magister inżynier....Tośce :diabloti: agus5839 napisał(a):Witanko:p Co am słychac?? Mizianko dla Lisy:loveu: A no może być. Jutro pasowanie na ucznia i idziemy do teatru na dziadów :lol: Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Przyszłam się przywitać :lol: Fajna galeria :p Witamy i dzięki ;) bianka19 napisał(a):Zadowolenii. :loveu: Super , że Lisy wypadły ząbeczki ;) Nie wiem czy tak fajnie...Jak szybko będę rano biegała po domu tam i z powrotem, a jak nadepnę :shake: Wszystkich sąsiadów obudzę :eviltong: deer_1987 napisał(a):malo zdjec.. Jak to mało ?! :mad: Shirai - Koki napisał(a):malo...:placz: Zatłukę normalnie :mad: Quote
wiki4 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Viky i Ja napisał(a):Witamy gorąco z deszczowego Głogowa :loveu::loveu::loveu: Byłam kiedyś tam u Was w Głogowie :lol: To nie jest daleko ;) Ania! napisał(a):Witam :mdrmed: CaneSs napisał(a):Siemmo Siem < 3 Heej :loveu: Zmieniałam dzisiaj rybkom i Sandra ma nowe akwarium :multi: No więc ja myłam szybkę, a moja siostra czyściła kamyczki w misce prawie nad moją głową. Czyszczę sobie czyszczę i myślę, że szybko nam poszło, a tu nagle bęc! Na mojej głowie wylądowały 4 litry wody z kamieniami :crazyeye: Cała łazienka w wodzie i kamieniach, zaraz się do sprzątania wzięłam. Zmienianie wody rybkom dłużej mi zajęło niż się spodziewałam :eviltong: Mam zdjęcia i zaraz dam :lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wiki4 napisał(a): Zmieniałam dzisiaj rybkom i Sandra ma nowe akwarium :multi: No więc ja myłam szybkę, a moja siostra czyściła kamyczki w misce prawie nad moją głową. Czyszczę sobie czyszczę i myślę, że szybko nam poszło, a tu nagle bęc! Na mojej głowie wylądowały 4 litry wody z kamieniami :crazyeye: Cała łazienka w wodzie i kamieniach, zaraz się do sprzątania wzięłam. Zmienianie wody rybkom dłużej mi zajęło niż się spodziewałam :eviltong: Mam zdjęcia i zaraz dam :lol: Hihihihihih takie sytuacje są najlepsze ;D To Ty jeszcze rybki masz :D też planuję założyć akwarium ale takie 100 l ;d i mieć w nim całą ławicę neonków :loveu: To czekamy na fotki :multi: Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wiki4 napisał(a): Mam zdjęcia i zaraz dam :lol: Wiki juz czekam 30 minut na zdjecia Lisy :placz::mad: Quote
Aysel Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Śliczności! Mialam jamniora - to mądre psy Teraz choruje właśnie na długowłosego króliczego;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dobrze, że nic Ci się nie stało Quote
łamAga Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wiki4 napisał(a): Mam zdjęcia i zaraz dam :lol: No rzeczywiście zaraz :evil_lol: Quote
Minerva Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 wiki4 napisał(a):Heh to będzie trzeba częściej się wybierać na takie spacerki w deszczu :cool3: Nie słyszałam nigdy o magister inżynier....Tośce :diabloti: A jak :cool1: Jak mogłaś o niej nie słyszeć, taka ładna, zgrabna, utalentowana panna :evil_lol:. (jeśli się jeszcze nie domyśliłaś to ja :cool1:) Pzdr. Quote
Marzena* Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wpadłyśmy życzyć miłej nocki :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dOgLoV']Hihihihihih takie sytuacje są najlepsze ;D To Ty jeszcze rybki masz :D też planuję założyć akwarium ale takie 100 l ;d i mieć w nim całą ławicę neonków :loveu: To czekamy na fotki :multi:[/QUOTE] To sobie poczekacie bo wczoraj się komp wyłączał, a dzisiaj ktoś mi zdjęcia pokasował :angryy: [quote name='Shirai - Koki']Wiki juz czekam 30 minut na zdjecia Lisy :placz::mad:[/QUOTE] :modla: [quote name='Esotiq']Śliczności! Mialam jamniora - to mądre psy Teraz choruje właśnie na długowłosego króliczego;)[/QUOTE] Mądre, nie mądre...zależy w jakiej sytuacji :lol: [quote name='Ania!']Dobrze, że nic Ci się nie stało[/QUOTE] Jak to nic ?! Ty byś widziała jak ja wyglądałam, a śmierdziałam zdechłą rybą :eviltong: [quote name='dOgLoV']No rzeczywiście zaraz :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Ania!']Gdzie te zdjęcia? :stop:[/QUOTE] Proszę o wybaczenie :grins: [quote name='Minerva']A jak :cool1: Jak mogłaś o niej nie słyszeć, taka ładna, zgrabna, utalentowana panna :evil_lol:. (jeśli się jeszcze nie domyśliłaś to ja :cool1:) Pzdr.[/QUOTE] Ach no tak...to ta zza krzaczka :eviltong: (domyśliłam się) [quote name='Viky i Ja']Wpadłyśmy życzyć miłej nocki :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :loveu: Quote
doma0905 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [/B][B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [/B][B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [/B][B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] No i gdzie te zdjęcia .? :evil_lol: CZEKAMY ;] [/B] Quote
wiki4 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='doma0905'][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [/B][B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [/B][B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] [/B][B][B]ZDJĘCIA .! ZDJĘCIA .! :evil_lol:[/B] No i gdzie te zdjęcia .? :evil_lol: CZEKAMY ;] [/B][/QUOTE] Mówiłam, że się wszystkie pokasowały :angryy: Quote
łamAga Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='wiki4']Mówiłam, że się wszystkie pokasowały :angryy:[/QUOTE] To koniecznie musicie zrobić repeat tej sytuacji i napstykać nowych fotek :diabloti: Quote
wiki4 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='dOgLoV']To koniecznie musicie zrobić repeat tej sytuacji i napstykać nowych fotek :diabloti:[/QUOTE] Napstrykam, oczywiście że napstrykam :lol: Quote
Cavalierkaa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to napstrykaj i je tu nam dodaj :mad: :loveu: :evil_lol: :diabloti: Quote
Minerva Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Leniuchy! My chcemy foty :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts