Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']jak na spacerach? slucha sie bez smyczy?

To znaczy jak jesteśmy na otwartej przestrzeni (pola,lasy itd...) i jesteśmy same to idzie ładnie za mną bo się boi, że się zgubi. Jak jesteśmy z Tinką to lata za nią ale na szczęście Tina się słucha i przychodzi nawet jak wołam Lisę :lol: A jak jesteśmy na takim krótkim spacerze to jej nie spuszczam bo do każdego psa podchodzi, nawet do takich większych które nie mają zamiaru się z nią bawić :roll:

Zdjęcia :p

Mokra od rosy :lol:

Mordka :loveu:

Nowa odmiana jamnika ''owłosiony szczur mokry długowłosy'' :evil_lol:

Obserwacja terenu :cool3:

Takie o kroplowate :roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Haha mam podobnie z tymi dwoma, jak sherry np nie przychodzi to starczy niunie zawolac albo poszelescic torba ze smakami i obie sa blisko :D

Naiwniaki :turn-l: Ja tam bym się dla jedzenia nie poświęcała przybiec :megagrin:

Dobrze, że chociaż jedna przychodzi :razz:

Posted

nawet dla serka zoltego i parowki? :D

Haha sherry wie ze jak sie zajmie dolkiem albo czyms i nie przyjdzie to my idziemy i potem nagle gdzie ssie schowamy jej to sie nauczy zeby sie bardziej pilnowac :D pare razy zostala tak zostawiona i to dziala :D oczyiwiscie to trzeba robic na bezpiecznym terene gdzie nie stanie sie jej nic jak bedzie nas szukac np nie wybiegnie w zlym kierunku na ulice.,

Posted

deer_1987 napisał(a):
nawet dla serka zoltego i parowki? :D

Haha sherry wie ze jak sie zajmie dolkiem albo czyms i nie przyjdzie to my idziemy i potem nagle gdzie ssie schowamy jej to sie nauczy zeby sie bardziej pilnowac :D pare razy zostala tak zostawiona i to dziala :D oczyiwiscie to trzeba robic na bezpiecznym terene gdzie nie stanie sie jej nic jak bedzie nas szukac np nie wybiegnie w zlym kierunku na ulice.,

Od parówek mnie mdli ale na serek bym się skusiła :lol:

Jak jesteśmy na polach to szybko Lisie uciekam ale się nie daje nabrać i tak mnie dogoni bo ja słabą kondycje mam :eviltong:

Posted

wiki4 napisał(a):
Od parówek mnie mdli ale na serek bym się skusiła :lol:

Jak jesteśmy na polach to szybko Lisie uciekam ale się nie daje nabrać i tak mnie dogoni bo ja słabą kondycje mam :eviltong:

No widzisz :p

no czasami nie ma jak uciec ale jak sie sherry zajmie dolkiem to nic ja nie interesuje... i wtedy mozna odejsc - bez wolania - i czekac :D i zaraz jak skonczy kopac to patrzy ze nie ma nas i leeeeeeci do nas:multi:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No widzisz :p

no czasami nie ma jak uciec ale jak sie sherry zajmie dolkiem to nic ja nie interesuje... i wtedy mozna odejsc - bez wolania - i czekac :D i zaraz jak skonczy kopac to patrzy ze nie ma nas i leeeeeeci do nas:multi:

I powiewaaają uszy :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Smiesznie wyszlo :D Maly samolocik :loveu:

:loveu:

Uruwashii napisał(a):
Też miałem kiedyś w domu takiego jamnika miniaturke, niestety tez był z pseudo i odrazu chory... skończyło się tragicznie ale sentyment zosta.ł pozdrawiamy.

Liska na razie zdrowa i mam nadzieję, że tak zostanie :roll:

My również pozdrawiamy :loveu:

Posted

[quote name='WeronikaM']http://img381.imageshack.us/img381/5748/p1010456j.jpg jaki fajny nosek :loveu:

mno ja zaraz ide robić ten filmik dla ciebie :roll::eviltong:

Noo...super, czekam :lol:

[quote name='bianka19']Cześć :lol:
Śliczne fotki malutkiej Lisy :loveu::loveu:

Buziaki ;)

Powróciłaś :multi: :loveu:

[quote name='Czarnulka']http://img340.imageshack.us/img340/4517/p1010454f.jpg pięknie :loveu:

Dzięki

[quote name='Zuzia&Snoopy']Jaki słodziaśny nosek
http://img381.imageshack.us/img381/5748/p1010456j.jpg
Tylko pocałować:loveu::loveu:

Noo tylko szkoda, że taki mokry :eviltong:

Focie się ładują ;)

Posted

Mmm, a co tam w tej trawie piszczy :lol:

Deszcz nas złapał :roll:

A oto efekt :lol: Na mnie nie patrzeć :roll:

Mgła taka była :shake:

Mam już dosyć tego deszczu :placz: