Jump to content
Dogomania

Lisa i przyjaciele, czyli Ruda i spółka! ;D

Recommended Posts

Posted

[quote name='gosiulaa']ten żubr jest taki zmarnowany :-( wygląda jakby mu się żyć odechciało przez to siedzenie w zamknięciu...

zamiast biegać ze stadem na łąkach zielonych... ehhh :shake:[/quote]

On taką minę zrobił bo mój brat go karmił chlebem,a żubruś jak najdalej chciał język wyciągnąć. :roll: On liniał to od tego takie futerko ;) Były dwa żubry ale nie wiem co się z jednym stało ... :shake: Ta żubrzyczka ma duży wybieg i często się tak wesoło tarza w trawce :loveu:

Jutro specjalnie dla Ciebie pójdę po szkole do Zoo i zrobię jej zdjęcie i obejmę cały wybieg :p

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiki4']On taką minę zrobił bo mój brat go karmił chlebem,a żubruś jak najdalej chciał język wyciągnąć. :roll: On liniał to od tego takie futerko ;) Były dwa żubry ale nie wiem co się z jednym stało ... :shake: Ta żubrzyczka ma duży wybieg i często się tak wesoło tarza w trawce :loveu:

Jutro specjalnie dla Ciebie pójdę po szkole do Zoo i zrobię jej zdjęcie i obejmę cały wybieg :p[/QUOTE]

okey :loveu: ale to nie oznacza że popieram zoo i klimaty tam panujące oo! :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']i co mozna z psem?[/quote]

Można, można ;)

[quote name='bianka19']Fajne fociska z zoo :)[/quote]

Dzięki ;)

Gosiu jutro dam zdjęcia z zoo bo dzisiaj do szkoły nie szłam a pół Leszna przechodzić mi się nie chciało :eviltong: Ale obiecuję, że jutro dam :roll:

Posted

[quote name='wiki4']Gosiu jutro dam zdjęcia z zoo bo dzisiaj do szkoły nie szłam a pół Leszna przechodzić mi się nie chciało :eviltong: Ale obiecuję, że jutro dam :roll:[/QUOTE]

Ależ nie ma sprawy :loveu: z reguły jestem raczej cierpliwa:eviltong: więc poczekam ;)

[quote name='wiki4']Dzięki ;)
A jak tam u Was w szkole ? :eviltong:
Startujecie z pieskami na Psią Miss/Mistera Dogomanii? :cool3:[/QUOTE]

No ja właśnie nie wiem... bo Baster owszem robi fajne miny ale niestety nie do zdjęć :eviltong: zobaczymy co z tego wyniknie :p

Posted

[quote name='gosiulaa']Ależ nie ma sprawy :loveu: z reguły jestem raczej cierpliwa:eviltong: więc poczekam ;)

No ja właśnie nie wiem... bo Baster owszem robi fajne miny ale niestety nie do zdjęć :eviltong: zobaczymy co z tego wyniknie :p[/quote]

Startuj, ja też Lisię zgłoszę ;)

[quote name='deer_1987']Cudna ona jest![/quote]

Dzięki :loveu:

[quote name='Nikolaaa']Witamy :) Śliczniutka Lisa:loveu:[/quote]

Heej ! :loveu: Dzięki ;) Co tam u Was? :lol:

Posted

sunshine napisał(a):
Cześć Liski co słychać?:razz:. Może jakieś zdjęcia?:cool3:

Hejj ;) U Lisi dobrze, a zdjęć nie będzie bo deszcz cały dzień pada :cool1:

Posted

[quote name='Nikolaaa']Ja już miałam...ale to nie było nic strasznego- pani tylko mówiła o sprawach organizacyjnych :)

Ojj... u nas też tak źle nie było :roll:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img2.imageshack.us/img2/7889/p1010195n.jpg
słodka
boska
malutka sunia :loveu::loveu::iloveyou:

Dzięki :loveu:

Zdjęcia dam jutro bo teraz się nawet nie mogę na kompa dostać :placz: