wiki4 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaaa to ten kaktusik ma nawet imię :loveu: zbierasz myszki ?? :cool3:[/QUOTE] Na dwóch się zatrzymałam :lol: Ale w przyszłym tygodniu będę miała dwa chomisie na tymczas :lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='wiki4']Na dwóch się zatrzymałam :lol: Ale w przyszłym tygodniu będę miała dwa chomisie na tymczas :lol:[/QUOTE] aaaaaaaaaa bo to takie żywe ?? a ja myślałam że posążki zbierasz :splat: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaa bo to takie żywe ?? a ja myślałam że posążki zbierasz :splat:[/QUOTE] Aga, teraz to pojechałaś po całości :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='magdabroy']Aga, teraz to pojechałaś po całości :evil_lol:[/QUOTE] wiem :diabloti: ja zawsze musze zabłysnąć :roll::evil_lol: Quote
wiki4 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaa bo to takie żywe ?? a ja myślałam że posążki zbierasz :splat: :roflt::mdleje: Inteligencje to chyba mam po tacie :evil_lol::evil_lol: [quote name='magdabroy']Aga, teraz to pojechałaś po całości :evil_lol: :diabloti: I moje dzisiejsze znalezisko :loveu: Quote
łamAga Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ale mu wlałaś dobrze ze tego nie czytał :eviltong: ale słodka myszeczka :loveu: a co to , motylek ?? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ten motyl taki w całości znalazłaś?:crazyeye: Quote
wiki4 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale mu wlałaś dobrze ze tego nie czytał :eviltong: ale słodka myszeczka :loveu: a co to , motylek ?? :crazyeye:[/QUOTE] Charlie wygląda na zdjęciach jakby był niedorozwinięty :roll: Motylek :loveu: [quote name='magdabroy']Ten motyl taki w całości znalazłaś?:crazyeye:[/QUOTE] Ano, w szklarni sobie leżał już taki ususzony :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ale piękny motyl :loveu: [url]http://imageshack.us/a/img51/2726/g5mq.jpg[/url] Quote
wiki4 Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [video=youtube;tz5uOjDxanA]http://www.youtube.com/watch?v=tz5uOjDxanA&feature=youtu.be[/video] Quote
wiki4 Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 [quote name='dOgLoV']jaka ona słodziasta :loveu:[/QUOTE] Wiem :loveu::loveu: Quote
Aleksa. Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Słodkie maleństwo :) jak fajnie obroty wykonuje :) Quote
maxishine. Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Te dwa chomiki to chyba nie trzymasz w jednej klatce?:diabloti: A sunia słodka.:loveu: Quote
wiki4 Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='Aleksandra95']Słodkie maleństwo :) jak fajnie obroty wykonuje :)[/QUOTE] Na punkcie obrotow to ona jest zakręcona :lol: [quote name='Yuki_']Te dwa chomiki to chyba nie trzymasz w jednej klatce?:diabloti: A sunia słodka.:loveu:[/QUOTE] Myślisz, że brałabym do siebie na DT chomiki, nie znając podstaw ich posiadania? Oczywiście, że mieszkają osobno. Tak samo jak myszy :) Dziękujemy :) Quote
Sonka95 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 ale jest Lisa zadowolona :) a jak przybija piątke mega słodko to wygląda :loveu: Quote
wiki4 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Tu jest Lisia w całości. Trochę posklejana i wymiętolona po dłuuuuugim spacerze. Setusowa profeszjonal handler:lol: Quote
Pauliii Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 profeszjonal treser quania się :loveu: następnym razem wezmę ringówkę :diabloti: Quote
wiki4 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Pauliii napisał(a):profeszjonal treser quania się :loveu: następnym razem wezmę ringówkę :diabloti: Wytresuj mi lepiej te dzieci :diabloti: Tssssaaa, jak nie zapomnisz :lol: Quote
wiki4 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):co ona ma za obrożę? :D Mojej roboty. Ale już długo ją nosiła i jest brzydka. Teraz tylko na pola jej ubieram jak wiem, że wróci brudna :D Quote
wiki4 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Angi napisał(a):śliczna jest :loveu: Zrobiona z jakiejś serwetki, klips od takiej smyczy na klucze, ale wszystko się trzymało :lol: Teraz muszę jej coś nowego zrobić, bo ma zwykłą czarną taką ;) Quote
Recommended Posts